Dr. Lakatos Viktória fogorvos | Móricz Dental

Dr. Lakatos Viktória fogorvos Móricz Dental

Dr. Lakatos Viktória fogorvos

Fogszabályozó szakorvos

Dr. Lakatos Viktória specialitásaiFogszabályozó fogorvos pályafutásom során, lehetőségem nyílt kiváló hazai és külföldi oktatóktól tanulni és széleskörű tapasztalatot szerezni mind a gyermek, mind a felnőtt fogszabályozás területén. Nyolc éve dolgozom magánrendelőkben fogszabályozó fogorvosként. Ezzel párhuzamosan, kilencedik éve veszek részt gyermekek ellátásában, fogszabályozási osztályon. Kezdetben rezidens orvosként, később szakorvosként ellátva feladataimat.

Nagyon fontosnak tartom a gyermekek kezelésének korai, megfelelő időben való megkezdését. A növekedésben lévő gyermeknél, kivehető fogszabályozóval, lehetőségünk van olyan állcsontfejlődési eltérések korrigálására. Olykor azok kifejlődésének megakadályozására, melyek kezelése felnőtt korban sokkal nagyobb áldozatokkal járhat, akár foghúzást, műtétet is szükségessé tehet.
A felnőttek fogszabályozása során a legfontosabbnak a páciens panaszainak megismerését és azok orvoslását érzem. Fogorvosként célom, hogy a kezelés eredményeképpen egy stabil, jó rágófunkciót alakítsak ki. Ez az alapvető feltétele a fogak és a fogakat tartó szövetek egészségének hosszú távú megőrzése szempontjából. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek, készülékek közül, mind a szakmai, mind az esztétikai szempontokat figyelembe véve, a pácienssel közösen válasszuk ki a legmegfelelőbbet.

A fogszabályozás nagyon gyorsan fejlődő területe a fogászatnak, ezért fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a rendszeres részvételt a hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken.

A Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Orthodontus Társaság tagja vagyok.

Angol és német nyelven beszélek.

Nagyon szeretem a munkámat. Fogorvos családból származva, korán „megfertőződtem” a szakma szeretetével. Kisgyerekként álltam a szüleim elé, hogy én fogszabályozás doki leszek. Akkor még nem tudtam pontosan, hogy ez mit is jelent, s hogy mennyi örömöt fog nekem később adni a fogorvos szakma.


Páciensek véleménye dr. Lakatos Viktória fogorvos doktornőről

 

Dr. Lakatos Viktória fogorvos specialitásai

 

Ha az Ön számára fontos, hogy felkészült, megbízható és lelkiismeretes fogorvos foglalkozzon fogászati problémájának sikeres megoldásával, akkor hívja fel ügyfélszolgálatunkat a +36 1 3611 222-es telefonszámon és kérjen konzultációs időpontot Dr. Lakatos Viktória fogorvoshoz.

Várjuk Önt szeretettel egy személyes konzultációra a Móricz Dentalba.

Ne feledje, hogy részvétele a konzultáción még nem jelent semmilyen elkötelezettséget rendelőnk felé.

Kapjon tiszta és egyértelmű képet fogainak aktuális állapotáról és arról, hogy mi az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez igazodó ideális megoldás azok sikeres orvoslására.

Csak precíz és hiteles forrásból származó információk alapján tud megalapozott és jó döntést hozni. Ez az, amit felkészült fogorvos kollégáink megadnak Önnek a személyes konzultáció során. Ezzel az értékes információval pedig kockázatok nélkül nyerhet. Csatlakozzon Ön is több mint 15.600 elégedett páciensünkhöz.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom