Dr. Mórocz Dávid Richárd fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Mórocz Dávid Richárd fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Mórocz Dávid Richárd

Fogorvos

Specialitás: esztétikus fogpótlások, esztétikus tömések, gyökérkezelés

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Már az egyetemi éveim alatt megszerettem a hivatással járó mindennapos kihívásokat, mivel valamennyi páciensnek teljesen individuális kezelési tervre van szüksége. A Mária utcai Arc- Állcsont- és Szájsebészeti Klinikán éveken keresztül több kutatást végeztem. 

Rendkívül fontosnak tartom az alapos fizikális vizsgálatot, illetve a részletes konzultációt, amely során lehetőség nyílik a páciens igényeinek és állapotának legmegfelelőbb terápiás módszert kiválasztani. Mindennapi munkám során esztétikus direkt restaurációkat, indirekt fogpótlásokat, valamint szájsebészeti beavatkozásokat is végzek. Kiemelt hangsúlyt fektetek a prevencióra, ezáltal a szájhigiénés edukációra, hiszen így érhetünk el igazán tartós eredményeket és így előzhetjük meg a későbbi problémák kialakulását a tudatos szájápolás által. Célom, hogy a kezelés mindig fájdalommentesen történjen és a végén a páciens elégedetten, mosollyal az arcán távozzon. 

Diplomám megszerzése óta rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, konferenciákon, hogy a lehető legszakszerűbben és naprakész tudással láthassam el pácienseimet. 

Szabadidőmben szívesen járok úszni, kirándulni, és gyakran olvasok. Szeretem meglátni az apró részletekben rejlő szépséget és megörökíteni azt, ezért igyekszem fotós ismereteimet is bővíteni lehetőségeim szerint.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom