Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Mi az a direkt héj és milyen esetben lehet Önnek is szüksége erre a beavatkozásra?

A direkthéj egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi, hogy fogai gyorsan és hatékonyan visszanyerjék természetes szépségüket. Ennek a technológiának köszönhetően már nem kell hosszú heteket várnia a tökéletes mosolyért; a direkthéj alkalmazása egyszerű és gyors, ráadásul a direkthéj árak is kedvezőek. A direkt héjról szóló páciens vélemények egyöntetűen pozitívak: a páciensek lenyűgöző eredményekről és a kezelés utáni magabiztosabb mosolyról számolnak be.
A direkt héj a fogászatban egy olyan esztétikai kezelési módszer, melynek célja a fogak megjelenésének javítása. Ez a fajta héj kompozit anyagból készül, amely közvetlenül a fog felszínére kerül felépítésre a fogorvosi rendelőben. A direkt héjat általában azokon a fogakon alkalmazzuk, amelyek elszíneződtek, megsérültek, enyhén eltorzultak vagy részben letörtek, illetve azokon, amelyek közötti kisebb réseket szeretnék kitölteni vagy a fogak formáját szeretnék javítani.

Miért kedvelik a páciensek a direkt héjakat?

  • Javítja a fogak esztétikáját: a direkt héj segíthet a fogak színének, formájának és általános megjelenésének javításában, így növelheti az Ön önbizalmát.
  • Gyors és hatékony kezelés: a direkt héjat egyetlen látogatás alatt fel lehet építeni, ami időtakarékos megoldást nyújt azok számára, akik gyorsan szeretnének javítani fogaik megjelenésén.
  • Minimális invazivitás: a direkt héj alkalmazása során csak minimális előkészítésre van szükség, ezáltal a fogak nagy része érintetlen marad.
  • Személyre szabott megoldás: a fogorvos a helyszínen állítja össze és formázza a kompozit anyagot, így a szín, forma és méret teljes mértékben személyre szabható az Ön igényeihez és a környező fogakhoz illően.
  • Költséghatékony: általában a direkt héj kevésbé költséges, mint más esztétikai fogászati kezelések, mint például a porcelán héjak vagy a fogszabályozás.

Hogyan készül a direkt héj?

A direkt héjak elkészítésé nagy körültekintést és esztétikai fogászati szakmai hozzáértést igényel. Az esztétikus direkt héjak készítése nyolc lépésben:
1.    Konzultáció: az első lépés egy konzultáció egy esztétikai specialistával, ahol megbeszéljük az Ön igényeit és elképzelésit, valamint felmérjük fogainak aktuális állapottát.
2.    A direkt héjak megtervezése: ebben a szakaszban esztétikai specialistánk megtervezi a kezelést, figyelembe véve a fogak formáját, színét és az elérni kívánt végeredményt. Ez magában foglalhatja a mosolytervezést is, ami egy személyre szabott terv, ami megmutatja, hogy a fogak hogyan fognak kinézni a kezelés után.
3.    Előkészítés: a direkt héjak elkészítéséhez általában szükség van egy minimális preparálásra, a fogak enyhe csiszolására, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsunk a direkt héjhoz.
4.    A direkt héj felépítése: a direkt héjak általában több színárnyalatú kompozit anyagból kerülnek felépítésre, amely jól imitálja a természetes fogak színét és fényvisszaverő tulajdonságait.
5.    Formázás: kezelőorvosa a kompozit anyagot több rétegben közvetlenül a fogakra építi fel, majd formázza azt a kívánt alakra. Ez a folyamat nagy pontosságot és szakértelmet igényel.
6.    A direkt héj megszilárdítása: a megformázott kompozit anyagot egy speciális fény segítségével megkeményítjük, ami rögzíti a héjat a fogakon. Ez a lépés biztosítja, hogy a direkt héj stabil és tartós legyen.
7.    Finomhangolás: miután a héj megszilárdult, a fogorvos finomhangolja az alakját, csiszolja és polírozza a héjat, hogy sima és természetes kinézetű legyen. Ezenkívül alkalmazhatók további színkorrekciók is, hogy a héj tökéletesen illeszkedjen a környező fogakhoz.
8.    Végső ellenőrzés: kezelőorvosa elvégzi a végső ellenőrzéseket, hogy biztosítsa a tökéletes illeszkedést és a kívánt esztétikai eredményt. Ez magában foglalja a harapás ellenőrzését is, hogy  Ön kényelmesen tudjon enni és beszélni.

Direkt héj árak: hogy kalkuláljon?

A direkt héj árak több tényezőtől is függenek:

  • A kezelendő fok pozíciójától
  • A kezelendő fog méretétől
  • A kezelendő fog sérülésének vagy szuvasodásának mértékétől
  • A felhasznált alapanyagok minőségétől és mennyiségétől

Ön akkor kaphat precíz és korrekt árakat a direkt héjkára vonatkozóan, ha ellátogat egy személyes konzultációra esztétikai specialistánkhoz, aki személyre szabottan méri fel a direkt héjak elkészítésének lehetőségét és pontos árajánlatot ad azok megalkotására, hiszen ezek a héjak akár már  művészti alkotásnak is nevezhetők. 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.

Biztonságos fogászati kezelések!

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

Tovább olvasom
Implantátum beültetése I Móricz Dental Fogászat

Implantátum beültetése – amit a hiányzó fogak korszerű pótlásáról tudnia érdemes

Hiányos foga, vagy fogai vannak? Szeretné mielőbb pótolni a legjobb módszerekkel? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban.

Tovább olvasom
Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom

Rólunk mondták