Dr. Zomborszki-Takács Mónika fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Zomborszki-Takács Mónika fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Zomborszki-Takács Mónika

Fogorvos

Specialitás: esztétikai és konzerváló fogászat, fogpótlások

Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2014-ben. Munkám során nagyon fontosnak tartom, hogy mindig naprakész legyek, így tudásomat igyekszem folyamatos továbbképzésekkel és kurzusokkal gyarapítani. Fő érdeklődési területem az esztétikai és konzerváló fogászat, illetve a fogpótlások készítése.
Kiemelkedően fontos számomra, hogy a páciensek fogászattal kapcsolatos félelmeit sikerüljön feloldani, ezáltal meg tudjuk teremteni a kezelésekhez is szükséges nyugodt légkört. Törekszem a fájdalommentes kezelésre és igyekszem mindig részletes tájékoztatást adni mind a kezelések előtt, mind a kezelések közben is arról éppen mi történik. Célom, hogy a páciensek elégedetten távozzanak és jó szívvel térjenek vissza további kezelés vagy kontrollvizsgálat alkalmával.
Angol nyelven beszélek.
Egy kisfiú édesanyja vagyok, szívesen kirándulunk vele a természetben. Szeretek olvasni, úszni, ami pedig a téli időszakot illeti, a korcsolyázás szerelmese vagyok.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom