Dr. Zomborszki-Takács Mónika fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Zomborszki-Takács Mónika fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Zomborszki-Takács Mónika

Fogorvos

Specialitás: esztétikai és konzerváló fogászat, fogpótlások

Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2014-ben. Munkám során nagyon fontosnak tartom, hogy mindig naprakész legyek, így tudásomat igyekszem folyamatos továbbképzésekkel és kurzusokkal gyarapítani. Fő érdeklődési területem az esztétikai és konzerváló fogászat, illetve a fogpótlások készítése.
Kiemelkedően fontos számomra, hogy a páciensek fogászattal kapcsolatos félelmeit sikerüljön feloldani, ezáltal meg tudjuk teremteni a kezelésekhez is szükséges nyugodt légkört. Törekszem a fájdalommentes kezelésre és igyekszem mindig részletes tájékoztatást adni mind a kezelések előtt, mind a kezelések közben is arról éppen mi történik. Célom, hogy a páciensek elégedetten távozzanak és jó szívvel térjenek vissza további kezelés vagy kontrollvizsgálat alkalmával.
Angol nyelven beszélek.
Egy kisfiú édesanyja vagyok, szívesen kirándulunk vele a természetben. Szeretek olvasni, úszni, ami pedig a téli időszakot illeti, a korcsolyázás szerelmese vagyok.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

A csecsemők esetében a fogzás központi téma, hiszen sok álmatlan éjszakát tud okozni gyermeknek és szülőknek egyaránt. De igazán nagy probléma nem a fogak növekedése esetében van, hanem ha valami nincsen rendben a fogakkal. Mikor, milyen ütemben törnek elő a fogak normál esetben? Tekintse át általános cikkünket a fogzással kapcsolatban, további kérdés esetén pedig keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Tovább olvasom
Fogvándorlás (Mitől alakul ki?) I Móricz Dental Fogászat

Fogvándorlás: Mitől alakul ki?

A fogvándorlás problémájával néz szembe, és nem tudja, mi tévő legyen? Mitől alakul ki egyáltalán a fogvándorlás, miért kezdenek el vándorolni teljesen ép fogai? Alábbi cikkünkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ, igyekszünk minden fontos információt átadni a fogvándorlás témakörben!

Tovább olvasom
Teljes fogpótlás implantátummal I Móricz Dental Fogászat

Teljes fogpótlás implantátummal

Teljes fogpótlásra abban az esetben van szükség, ha több foga is olyan rossz állapotban van, hogy menthetetlen, vagy már elvesztette fogait. Szerencsére nem sok esetben van szükség az eljárásra, de amennyiben igen, akkor a leghatékonyabb módszereket célszerű választani. Teljes fogpótlás implantátummal is történhet. A Móricz Dental Fogászaton a legmodernebb eljárásokkal várjuk, hogy újra csodaszép mosolyt varázsolhassunk Önnek!

Tovább olvasom
Fogászati röntgen I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogászati röntgen

A fogászat területen nélkülözhetetlen a fogászati röntgenfelvételek alkalmazása, mert ez alapján azonosítható be nagy precizitással a legtöbb fogászati probléma. A korszerű digitális technológiának köszönhetően a ma alkalmazott fogászati röntgen berendezések sugárterhelése nagyon alacsony, nem okoznak károsodást.

Tovább olvasom
Kettétört fog kezelése I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Kettétört fog kezelése

Hogyan lehetséges a kettétört fog kezelése, milyen hagyományos, és modern fogászati eljárások vannak a probléma hatékony kezelésére? A Móricz Dental fogászat budapesti rendelőjében a legmodernebb fogorvosi eszközökkel várjuk, nagy biztonsággal kezeljük a kettétört fog problémáját is!

Tovább olvasom