Dr. Zomborszki-Takács Mónika fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Zomborszki-Takács Mónika fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Zomborszki-Takács Mónika

Fogorvos

Specialitás: esztétikai és konzerváló fogászat, fogpótlások

Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2014-ben. Munkám során nagyon fontosnak tartom, hogy mindig naprakész legyek, így tudásomat igyekszem folyamatos továbbképzésekkel és kurzusokkal gyarapítani. Fő érdeklődési területem az esztétikai és konzerváló fogászat, illetve a fogpótlások készítése.
Kiemelkedően fontos számomra, hogy a páciensek fogászattal kapcsolatos félelmeit sikerüljön feloldani, ezáltal meg tudjuk teremteni a kezelésekhez is szükséges nyugodt légkört. Törekszem a fájdalommentes kezelésre és igyekszem mindig részletes tájékoztatást adni mind a kezelések előtt, mind a kezelések közben is arról éppen mi történik. Célom, hogy a páciensek elégedetten távozzanak és jó szívvel térjenek vissza további kezelés vagy kontrollvizsgálat alkalmával.
Angol nyelven beszélek.
Egy kisfiú édesanyja vagyok, szívesen kirándulunk vele a természetben. Szeretek olvasni, úszni, ami pedig a téli időszakot illeti, a korcsolyázás szerelmese vagyok.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogbeültetés után I Móricz Dental Fogásztat

Fogbeültetés után: a legfontosabb tudnivalók

Mire kell odafigyelni a fogbeültetés után, egyáltalán mire lehet számítani a kezelés végével? A Móricz Dental szakértői összegyűjtötték a fogbeültetés utáni legfontosabb tudnivalókat, hogy Önben se maradjanak megválaszolatlan kérdések! Amennyiben mégis bármilyen más kérdése lenne akár a fogbeültetéssel, akár más fogászati témával kapcsolatban, azt személyes konzultációkon felteheti fogorvosainknak!

Tovább olvasom
Csontsorvadás kialakulása I Ezek a legfőbb okai | Móricz Dental Fogászat

A csontsorvadás kialakulása

Ismerje meg a csontsorvadás kialakulását és következményeit valamint megelőzését! Nemcsak azt mutatjuk be, hogy mi a csontsorvadás kialakulásának a folyamata, és milyen következményekkel jár ez, hanem természetesen arról is szót ejtünk, hogy hogyan előzhető meg a csontsorvadás kialakulása.

Tovább olvasom
Fogbeültetés implantátummal I Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés implantátummal

A hiányos fogak pótlásának az egyik legjobb módszere a fogbeültetés implantátummal, amit nagy szakértelemmel, és tapasztalattal alkalmazunk a Móricz Dentalban is. Alábbi cikkünkben az ezzel kapcsolatos legfontosabb információkat gyűjtöttük össze annak érdekében, hogy minél tájékozottabban, és magabiztosabban ülhessenek be fogorvosi székeinkbe!

Tovább olvasom
Szabálytalan fogsor: mitől alakul ki? | Móricz Dental Fogászat

Szabálytalan fogsor: mitől alakul ki?

A szabálytalan fogsort senki sem szereti, még a fogorvosok sem. Nekünk elsősorban nem esztétikai problémáink vannak a szabálytalan fogsorral, hanem az, hogy számos egészségügyi problémát okozhat. Cikkünkben a szabálytalan fogsor kialakulásáról, következményeiről, valamint orvoslásáról lesz szó.

Tovább olvasom
Fogbeültetés menete I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogbeültetés menete

Hiányzik egy vagy több foga? Érdekli, hogy hogyan lehetne pótolni ezt a hiányt és pontosan mi a fogbeültetés menete? Az alábbiakban ismertetjük, hogy hogyan zajlik pontosan a fogbeültetés menete fogászatunkon. Azt azonban fontosnak tartjuk kiemelni, hogy amennyiben időpontot kér hozzánk, és eljön személyesen a Móricz Dental Fogászatra akkor fogorvosainktól sokkal részletesebb tájékoztatást kap.

Tovább olvasom