Dr. Zomborszki-Takács Mónika fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Zomborszki-Takács Mónika fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Zomborszki-Takács Mónika

Fogorvos

Specialitás: esztétikai és konzerváló fogászat, fogpótlások

Fogorvosi diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2014-ben. Munkám során nagyon fontosnak tartom, hogy mindig naprakész legyek, így tudásomat igyekszem folyamatos továbbképzésekkel és kurzusokkal gyarapítani. Fő érdeklődési területem az esztétikai és konzerváló fogászat, illetve a fogpótlások készítése.
Kiemelkedően fontos számomra, hogy a páciensek fogászattal kapcsolatos félelmeit sikerüljön feloldani, ezáltal meg tudjuk teremteni a kezelésekhez is szükséges nyugodt légkört. Törekszem a fájdalommentes kezelésre és igyekszem mindig részletes tájékoztatást adni mind a kezelések előtt, mind a kezelések közben is arról éppen mi történik. Célom, hogy a páciensek elégedetten távozzanak és jó szívvel térjenek vissza további kezelés vagy kontrollvizsgálat alkalmával.
Angol nyelven beszélek.
Egy kisfiú édesanyja vagyok, szívesen kirándulunk vele a természetben. Szeretek olvasni, úszni, ami pedig a téli időszakot illeti, a korcsolyázás szerelmese vagyok.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A rossz fogak helyreállítása I Móricz Dental Fogászat

A rossz fogak helyreállítása: miért fontos és hogyan segíthet a Móricz Dental?

Fogaink egészsége nem csupán az esztétikai megjelenésünkre van hatással, hanem az egész szervezet működésére is. A rossz fogak helyreállítása kiemelt szerepet játszik a mindennapi életminőség javításában. A Móricz Dental fogászati rendelő fogászati specialistái nagy precizitással és korszerű technológiával végzik a rossz fogak helyreállítását.

Tovább olvasom
Dentalhigiénia Budapest | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Dentalhigiénia Budapest: a leghatékonyabb fogkő eltávolítás

Dentalhigiénia Budapesten a Móricz Dental Fogászaton: a leghatékonyabb eljárások, legmodernebb eszközök, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialisták, barátságos asszisztensek várják Önt! Gondoskodunk fogai egészségéről és szépségéről!
A dentálhigiénia nem csupán egy orvosi kifejezés, hanem az Ön egészségének és jó közérzetének alapköve. A dentalhigiénia Budapest szerte kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a fővárosban a modern technológiák és szakértő higiénikusok révén a fogászati ellátások széles skáláját kínálják. Lássuk, mi is a dentálhigiéniai kezelések lényege, és miért kell azt komolyan venni.

Tovább olvasom
Kusza fogak | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Kusza fogak – kialakulástól a hatékony kezelésig

Kusza fogakkal küzd? Esztétikailag zavarják, esetleg már rágási nehézségeket, beszédproblémákat is okoztak? A kusza fogak számtalan gondot okozhatnak a mindennapi életben, de szerencsére van megoldás. A Móricz Dental Fogászaton ismerjük a legjobb eljárásokat kusza fogak kezelésére!

Tovább olvasom
A fogzománc helyreállítása | Móricz Dental Fogászat

A fogzománc helyreállítása – tudnivalók, legjobb kezelés

A fogzománc sérülése és helyreállítása a Móricz Dental klinika egyik fő szakterülete. Mindannyian tudjuk, milyen fontos a fogak egészsége, amiben kulcsfontosságú szerepet játszik a fogzománc épségének megőrzése a fogak védelmében. Tudjon meg többet a fogzománc helyreállításáról, sérüléseiről, fontos szerepéről és ápolásáról.  

Tovább olvasom
Fogászati kezelés fájdalommentesen I Móricz Dental Fogászat

Fogászati kezelés fájdalommentesen a Móricz Dentalnál

Fogászati kezelés fájdalommentesen? A modern orvostudománynak köszönhetően már Önnek sem kell rettegnie a fogászati kezelésektől, ha olyan fogászatot választ, ahol a legmodernebb, fájdalommentes eljárásokat alkalmazzák!

Tovább olvasom