Klinikánk a Móricz Dental Budapest szívében

Klinikánk

Rendelőnk a fogászati beavatkozások teljes spektrumával várja Önt.

Klinikánk

A Móricz Dental fogászat címe: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/A félemelet 1.

Rendelési időnk: Hétfőtől – Péntekig: 8:00 – 20:00 Szombaton: 09:00-15:00.

Konzultációs időpontot vagy a kezelésekkel kapcsolatos információt ezen a számon kérhet: +36 1 3611 222

Budapesti fogászati rendelőnknek vannak olyan értékei, melyek biztosan fontosak Önnek is. Hogy honnan vagyunk ebben biztosak? Megkérdeztük a visszatérő pácienseinket, hogy mi számukra a legfontosabb érték egy fogászati rendelő esetében. Ezekre az értékekre építettük fel új, páciensbarát rendszerünket, hogy Önt még magasabb színvonalon szolgálhassuk ki.


A fogorvosi csapat szakmai felkészültsége – Móricz Dental budapesti fogászat

Fogorvosi egyetemi oktatóból és fogszakorvosokból álló csapatunk biztonságot nyújt Önnek több szempontból is. Fogorvosaink folyamatos szakképzése biztosíték arra, hogy minden esetben az elérhető legkorszerűbb megoldást kapja a Móricz Dental fogászat csapatától.

 

A Móricz Dental fogászat kezelései közt minden megtalálható, amire Önnek szüksége van fogászati problémájának szakszerű, tartós és esztétikus megoldásához:

 • Digitális 3D CT diagnosztika
 • Szájhigiéniai kezelések
 • Általános fogászati kezelések
 • Hagyományos, költségtakarékos fogpótlások készítése
 • CAD/CAM csúcstechnológiával készülő fémmentes esztétikus fogpótlások készítése
 • Implantológia (mesterséges foggyökér beültetés) a költségtakarékos kategóriától a csúcskategóriáig
 • Szájsebészeti beavatkozások: a bölcsességfog eltávolítástól a csontpótló beavatkozásokig
 • Parodontológia (fogágybetegségek kezelése)
 • Endodontia (mikroszkóppal végzett gyökérkezelés)
 • Mosolyszépítő esztétikai fogászati kezelések
 • Fogszabályozó kezelések
 • Gyermekfogászati ellátás
 • Fogbetegségeket megelőző fogászati kezelések
 • Lézer kezelések

Amennyiben Önnek komplex kezeléssorozatra van szüksége, akkor lehetőség van arra, hogy rendelőn belül a különböző szakterületek fogorvosaival konzultáljon. Ez annyit jelent tehát, hogy Ön bármilyen fogászati problémával fordul a Móricz Dental fogászat munkatársaihoz, biztos lehet abban, hogy professzionális szakember (fogorvos) kezébe kerül.

A fogorvosi csapat ezen túlmenően folyamatosan képezi magát magyarországi és nemzetközi szakmai konferenciákon, tehát Ön biztos lehet abban, hogy az emberi szervezetet leginkább kímélő, naprakész és fájdalommentes megoldásokat kap fogászati problémájára.

 

A kezelések megbízhatósága és tartóssága – az elmúlt évtized eredményei a Móricz Dental budapesti fogászati rendelő történetében
Rendelőnk 97,6%-os megelégedettségi rátával működik. Pácienseink évek óta járnak vissza hozzánk és ma már családtagjaikat is magukkal hozzák. Ez a mi igazi erkölcsi megbecsülésünk.

 

A kiszámítható, rejtett költségek nélküli értékarányos árak  

Amennyiben Ön a legolcsóbb fogászati megoldást keresi, akkor sajnos nem tudunk segíteni. Pácienseink elvárják tőlünk, hogy kiemelkedő színvonalon végezzük munkánkat és azt is, hogy minőségi anyagokat használjunk a kezelések során. A konzultációk alkalmával kapott kezelési terveken szereplő árakhoz pedig szigorúan tartjuk magunkat, így nem érheti Önt meglepetés.

 

Empátia és türelem – az egyedi igények maximális figyelembe vétele a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Egy fogászati beavatkozás olykor meglehetősen bonyolultnak tűnhet az Ön számára. Mi úgy gondoljuk, hogy ezzel nincs semmi baj. Mi minden segítséget megadunk Önnek ahhoz, hogy pontosan megértse és megismerje az összes olyan részletkérdést, amely alapján jó döntést tud hozni kezelésével kapcsolatban és erre nem sajnáljuk az időt.

 

Kimagasló technikai felszereltség – a siker záloga a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Kiemelkedő szaktudás, professzionális felszereltség és minőségi anyagok: e három szükséges ahhoz, hogy Ön esztétikailag kifogástalan és tartós megoldást kapjon fogászati problémájára. Egy fogászat ahol mindhármat egy időben megtalálja, hiszen a Móricz Dental az egyik legkorszerűbb felszereltséggel rendelkező, Hi-Tech fogászati rendelő ma Magyarországon.

 

Garancia és stabilitás – felelősség az elvégzett munkáért a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Fogorvosaink a beavatkozásokat felelősséggel végzik és kezeléseink után Ön több éves garanciát kap, hogy teljes legyen a biztonsága. Már 11 éve így van ez és még az elkövetkezendő 50 évben is így lesz. Amikor szüksége van ránk, mi mindig itt leszünk Önnek.

 

Fájdalommentesség – kíméletes fogászati kezelések a Móricz Dental budapesti fogászati rendelőjében

Mi nem szeretjük a fájdalmat és szerintem ebben egyet értünk. Fogorvosaink arra törekszenek, hogy minimalizálják a kezelések okozta kellemetlenségeket és ezt évek óta sikerrel teszik. Pácienseink visszajelzései is erről árulkodnak.

 

Ahol méltó módon fogadjuk Önt – az új recepció a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Rendelőnk 2014-ben jelentős átalakításon és bővítésen esett át. Ennek egyik eredménye az lett, hogy ma már méltó módon tudjuk fogadni Önt kibővített recepciónkon, ahol az adminisztrációs idő jelentős lerövidítése érdekben minden esetben egyszerre két recepciós munkatársunk áll az Ön rendelkezésére.

Fogászat, recepció

Rövid várakozási idő – mi nem raboljuk értékes idejét

Ön is úgy érzi, hogy egyre kevesebb a szabad ideje? Mi azt szeretnénk, hogy a családja és baráti körében töltse a kellemes pillanatokat. Éppen ezért fogászati rendelőnk új ügyfélszolgálati rendszerében minimalizáltuk rendelőnkben a várakozást, hogy Önnek pontosan annyi időt kelljen nálunk töltenie, amennyit feltétlenül szükséges.

 

Ahol Ön a várakozás rövid idejét töltheti – az új páciensvárakozó a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Miután recepciónkon fogadtuk Önt, kezelése megkezdéséig két különleges hangulatú, kényelmes várónkban élvezheti a várakozás perceinek nyugalmát. A kezelőhelységektől való szeparáltság, a kellemes színek és formák, a halk zene megnyugtató környezetet biztosítanak:

 • Mindkét várakozóhelyiségünk klimatizált
 • 2 darab HD felbontású TV készülék szórakoztatja Önt
 • Ingyenes internethasználatot biztosítunk (FREE WI-FI)
 • Internetsarok, ahol szabadon használhatja számítógépünket
 • Friss, hűsítő ásványvíz és vagy egy melengető tea várja Önt
 • Folyóiratok hölgyek, urak és gyermekek számára
 • Szájápolással kapcsolatos hasznos katalógusok, prospektusok
 • Fogkrém és csomagolt fogkefe a mosdóban a kezelést megelőző fogmosáshoz
   

Ahol a professzionális kezelések folynak – komfortos és hangulatos kezelőhelyiségek

Fogászati váróA Móricz Dental Fogászat budapesti rendelőjében 6 egyedi designnal berendezett kezelőhelyiség várja Önt. Mindegyiknek megvan a maga sajátos színvilága és hangulata.

Fogászati rendelőinket kifejezetten igényesebb, a magas színvonalú technikára és higiéniás körülményekre hangsúlyt feketető, magyar és külföldi pácienseink ellátására hoztuk létre.

Exkluzív kiképzésük a high-tech világát követi, felvonultatva a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban.

A fogászati rendelőket a legnagyobb európai fogorvosoknak szóló szakkiállítás, a kölni IDS újdonságaival szereltük fel. A fogorvosi kezelőegységek az egyik legnevesebb gyártó, a Kavo csúcsmodelljei.

A fogorvosi székek kényelmesek, multifunkcionálisak, a rájuk szerelt monitoron kezelés közben televíziót vagy megnyugtató képsorokat nézhet. A képernyőre kivetíthetők a röntgenfelvételek, a fogászati státusz, a kezelési tervek, valamint az orálkamerával készített felvételek a mosolyról, szájról, fogakról.

Mivel kezelések közben a világ leghalkabb turbináját alkalmazzuk, az Ön fogai megnyugtató zene kíséretében szépülhetnek.

Amennyiben Ön szeretné megkímélni magát a beavatkozással járó látványtól és zajoktól, akkor egy speciális video szemüveg áll rendelkezésére, amely segítségével Ön relaxáló tartalmakat nézhet és hallgathat.

 

Zöld technológiára épülő, szervezetkímélő digitális 3D CT diagnosztika – röntgenhelyiség a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

A pontos diagnózis felállítása és a kezelések pontossága érdekében a fogászat berendezéseit és a digitális diagnosztikát egy új technológia teszi teljessé: a Vatech Pax-i 3D digitális panoráma röntgen berendezés beépített Cone Beam CT-vel.

Ez a berendezés naprakész technológiának köszönhetően az elérhető legkisebb terhelést okozza az emberi szervezet számára, így minimális sugárterheléssel készíti el Önről a nagy felbontású röntgen és 3D CT felvételeket.

 
A nemzetközi szabványoknak megfelelő sterilitás az Ön biztonsága érdekében – sterilizáló helyiség a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Az Ön biztonsága érdekében különösen nagy hangsúlyt fektetünk a tisztaságra és a sterilitással kapcsolatos kérdésekre. Működésünk normái a hazai tisztiorvosi előírásoknak megfelelnek, ezeket az intézet rendszeresen ellenőrzi. Műszereinket erre a célra elkülönített helységben egyenként csomagoljuk, autoklávval sterilizáljuk és tároljuk.

A fogászati kezeléseket minden lehetséges helyzetben egyszer használatos védőfelszerelések (gumikesztyű, szájmaszk) és eszközök (pohár, nyálkendő, fecskendő, tű) segítségével végezzük.

A fogászat kezelőegységeinek felületeit, amelyek pácienssel és fogorvossal érintkeznek minden beavatkozás után fertőtlenítjük, az elszívó rendszert rendszeresen sterilizáljuk belsőleg is.

Kiemelt figyelmet fordítunk a veszélyes hulladékok megsemmisítésére is.

Fogorvosi rendelőnk tevékenységét MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer szabvány követelményeinek megfelelően végzi, amely biztosítja pácienseink számára a maximális biztonságot és sterilitást.

 

Amivel a fogászati kezelések folynak –  high-tech felszereltség és fogászati alapanyagok a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

3dct digitális diagnosztika

Vatech Pax-i 3D digitális panoráma röntgen berendezés beépített Cone Beam CT-vel, Kavo Intrasurg 300 Plus Implantációs sebészi motor, fogászati lézerberendezés, a Vatech orálkamera, a gyökérkezelésekhez szükséges Morita endodonciai motor, fogászati mikroszkóp, ózonterápiás eszköz, nagyítós szemüvegek, intraorális röntgen, fogfehérítő készülék, speciális homokfúvós készülékek, speciális harapást regisztráló készülék, mosolytervező program, szemléltető pácienstájékoztató eszközök segítik munkánkat.

Ezen berendezések mindegyike a maguk területén a ma elérhető legmagasabb kategóriát képviselik és egyetlen céljuk van, hogy az általunk elvégzett kezelés oly mértékben legyen tartós és esztétikus, hogy az elnyerje az Ön tetszését. A Móricz Dental fogászat rendelőjében használt anyagok a legjobbak közül kerülnek ki és szigorú nemzetközi szabványoknak felelnek meg.

 

Akikkel együtt dolgozunk, hogy a végeredmény kifogástalan legyen –  a Móricz Dental fogászati rendelő fogtechnikai partnerei

5 fogtechnikai partnerünk segítségével biztosan megtaláljuk azt a fogászati megoldást, amely pontosan igazodik az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez.

A lehetőségek pedig szinte végtelenek, a költségkímélő megoldásoktól a prémium kategóriáig. Amennyiben azt Ön igényli, a Nobel Biocare Procera Forte digitális szkennerrel készített, háromdimenziós kép alapján Svédországban készítettjük el a Procera kerámia vagy a lehető legélethűbb cirkónium koronákat.

 

Hozzon Ön is egy megalapozottan jó döntést – jöjjön el a Móricz Dental budapesti fogászati rendelőjébe egy konzultációra

Látogasson el hozzánk, hiszen a konzultáció ára az első kezelés (pl.: röntgen, szájhigiéniai kezelés, tömés …) árából 100%-ban jóváírásra kerül, ami nagyon hasznos lehet az Ön számára:

 • Aktuális képet kap fogainak jelenlegi egészségi állapotáról
 • Megelőzheti a komolyabb és költségesebben kezelhető fogászati problémák kialakulását
 • Konkrét panasz esetén egyértelmű képet kap arról, hogy az hogyan orvosolható és mennyibe fog az Önnek kerülni
 • Szakszerű felvilágosítást kap az Önre váró kezelésekről
   

Nincs más teendője, csak hívja fel a +36 1 3611 222-es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@moriczdental.hu címre és győződjön meg személyesen arról, hogy a Móricz Dental fogászat a legjobb hely az Ön fogászati problémájának megoldására.

Várjuk szeretettel!

Pácienseink véleménye

Régóta szendevek a bölcsesség fogammal illetve az innyemmel. Csütörtökön hirtelen begyulladt ami ráment a felső fogaimra is. Mikor felhivtam őket (ami kb este 7 fele volt) egyből tudtak másnapra időpontot adni. Már a telefonban is nagyon kedvesek voltak hozzám. Dr. Sinka Ágneshez kaptam időpontot. Egy végtelenül kedves doktornő, nagyon alapos munkát végez illetve mindent részletesen elmagyaráz, tanácsot add. Maga a rendelő nagyon szép és barátságos. Az árak egy kicsit borsosak de ennek ellenére. Nagyon tudom ajánlani a helyet másoknak is.
H. ALEXANDRA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták