Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

Mi pontosan a porcelán héj?

A porcelán héjak vékony, személyre szabott, a fog ajak felőli oldalára ragasztott lapocskák, melyek célja, hogy javítsák azok formáját, színét és általános megjelenését. Ez egy kíméletes módszer, amely minimális beavatkozást igényel, ugyanakkor lenyűgöző és tartós eredménnyel jár. 

A porcelán héj ára

A porcelán héj árak széles skálán mozognak, függően a kezelés bonyolultságától, a szükséges héjak számától, és az adott fogászati problémától. A pontos ár meghatározásához egy személyes konzultáció javasolt egy esztétikai specialista fogorvossal.  

A porcelán héjak előnyei: 

  • Esztétikus megjelenés: a porcelán héj természetes fogakhoz hasonló kinézetet biztosít, javítva a mosoly esztétikáját.
  • Minimális foganyag veszteség: a porcelán héjak felhelyezésekor csak minimális foganyag eltávolítására van szükség, ami kíméli a természetes fogakat.
  • Tartósság: megfelelő gondozással a porcelán héjak évtizedekig is megőrizhetik szépségüket és funkciójukat.
  • Színstabilitás: a porcelán jól ellenáll a színező ételeknek, így a héjak hosszú távon is megőrzik eredeti színüket.

Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

 
Vélemények és tapasztalatok a porcelán héjakról

A porcelán héjakról szóló páciensvélemények nagy többségükben pozitívak. Sokan kiemelik, hogy a kezelés megváltoztatta az életüket: magabiztosabbak lettek, és szívesebben mosolyognak. A vélemények gyakran említik a kezelés előtti és utáni különbségeket, a fogorvosok szakértelmét és a kezelés során tapasztalt minimális kényelmetlenséget.

Direkt héj vagy porcelán héj az ideális az Ön számára?

Bár a direkt héjak gyorsabb és olcsóbb megoldást jelentenek, a porcelán héjak tartóssága és esztétikája általában felülmúlja őket. A választás az egyedi igényeitől és pénzügyi lehetőségeitől függ. Kezelőorvosa a konzultáció során segít Önnek meghozni a megfelelő döntést. 

Hogyan készülnek a porcelán héjak?

A porcelán héjak készítése egy nagy szakértelmet igénylő és precíz folyamat, amely több lépésből áll. Ennek a folyamatnak az alapja a személyre szabott tervezés és a precíziós munka, hogy a végeredmény tökéletesen illeszkedjen az Ön igényeihez és elvárásaihoz. 

Így készülnek a porcelán héjak: 

1.    Személyes konzultáció: a folyamat egy személyes konzultációval kezdődik, ahol esztétikai specialistánk megvizsgálja fogait, és megbeszélik a várható eredményeket. Ebben a szakaszban gyakran készülnek röntgenfelvételek vagy digitális képek a pontos tervezéshez.
2.    A fogak előkészítése: kezelőorvosa eltávolít egy nagyon vékony réteget a fogak elülső felületéről, hogy helyet csináljon a porcelán héjaknak. Ez a lépés biztosítja, hogy a héjak ne legyenek túl vastagok vagy észrevehetőek, amikor felkerülnek a fogakra. Az előkészítés során Ön helyi érzéstelenítést kap, hogy a kezelés ne legyen fájdalmas vagy kellemetlen az Ön számára.

3.    Lenyomatvétel: az előkészítés után a fogorvosa lenyomatot vesz a fogakról, ami történhet hagyományos lenyomatvételi technikával vagy digitális lenyomatvétellel.  Ez a lenyomat szolgál majd alapként a porcelán héjak készítéséhez. A lenyomatot ezután elküldjük a fogtechnikai laboratóriumba, ahol a héjakat egyedi igények szerint fogják elkészíteni.
4.    Ideiglenes héjak: míg a végleges porcelán héjak elkészülnek, szükség esetén kezelőorvosa ideiglenes héjakat helyez a fogakra, hogy védje őket és biztosítsa a zavartalan életvitelt. Ezek az ideiglenes héjak a fogak védelmén túl segítenek Önnek megszokni az új fogak érzését és kinézetét, ami egy egyszerű és gyors folyamat.
5.    A porcelán héjak elkészítése: a fogtechnikai laboratóriumban az esztétikai specialisták a lenyomat alapján pontosan megtervezik a héjak formáját, méretét és színét. A porcelán héjakat rétegenként építik fel, hogy tökéletesen utánozzák a természetes fogak árnyalatait és átlátszóságát
6.    A végleges héjak felragasztása: amikor a porcelán héjak készen állnak, Ön visszatér kezelőorvosához, aki ellenőrzi a héjak illeszkedését és színét. Ha minden tökéletes, a fogorvos speciális ragasztót használva véglegesen a fogakhoz rögzíti a héjakat. Ezt követően finomhangolásokat végezhet, hogy biztosítsa a tökéletes illeszkedést és kényelmet.
7.    Utógondozás és ellenőrzés: a héjak felhelyezése után a fogorvos tanácsokat ad a megfelelő szájhigiéniai gyakorlatokra és az esetleg szükséges utógondozásra. Rendszeres fogorvosi ellenőrzések szükségesek lehetnek a porcelán héjak állapotának monitorozására és az optimális szájhigiénia fenntartására.

A porcelán héjak tartósságát biztosító gondozás

A porcelán héjak gondozása nem igényel különleges eljárásokat; a szokásos szájhigiéniai rutin – napi kétszeri fogmosás és fogselyem, fogköz tisztító kefe használata – elegendő azok hosszú élettartamának biztosításához.

A porcelán héj egy kiváló választás az Ön számára, ha javítani szeretne fogainak esztétikáján és önbizalmán egy tartós, természetes megjelenésű megoldással. Ha tökéletes mosolyra vágyik, érdemes megfontolni a porcelán héjakat mint lehetőséget. Az első lépés egy konzultáció, ahol fogorvosa részletesen tájékoztatja Önt a kezelés minden aspektusáról, beleértve a pontos árakat és a várható eredményeket.
A porcelán héjakra specializálódott esztétikai fogorvos csaptunk várja Ön szeretettel. Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták