Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Kerámia héj: a természetesség varázsa

A kerámia héj, ismert még porcelán héjként is, az esztétikai fogászat egyik csúcspontja. Ezek az ultravékony, testreszabott héjak tökéletesen illeszkednek a meglévő fogakra, javítva azok színét, alakját és összességében a mosoly esztétikáját. A kerámia héj árak befektetést jelentenek az Ön önbizalmába és jólétébe, mivel ezek a héjak kivételesen tartósak és természetes megjelenésűek.

Kerámia héj: a precizitás művészete

Az indirekt héj, beleértve a kerámia héjakat is, egy fogtechnikai laborban készülnek, mielőtt a fogorvos rögzítené őket az Ön fogára. Ez a folyamat lehetővé teszi a legmagasabb szintű testreszabást és illeszkedést, ami egy rendkívül természetes és tartós eredményt jelent. A fogra készülő kerámia héj árak változhatnak, de a befektetés értéke az elérhető kivételes eredményekben rejlik.

Miért választja egyre több páciens világszerte a kerámia héjakat?

  • Esztétika: javítja fogainak megjelenését; színét, formáját és rendezettségét.
  • Tartósság: a kerámia héjak éveken, évtizedeken át képesek ellenállni a mindennapi használatnak.
  • Önbizalom: a gyönyörű mosoly javítja az önbizalmat és a társas interakciókat.
  • Védelem: a héjak védelmet nyújtanak a megsérült vagy elszíneződött fogaknak.

És mi a véleménye a pácienseknek a kerámia héjakról?

A kerámia héjakról szóló vélemények általában pozitívak. A páciensek gyakran dicsérik a héjak nyújtotta természetes megjelenést és az évek során megőrzött tartósságot.
A kerámia héjak tehát egyedülálló lehetőséget kínálnak azoknak, akik szeretnék megújítani mosolyukat. A direkt és indirekt héjak különböző megoldásokat kínálnak, mindenki számára lehetővé téve, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbbet. 
A kerámia héj készítése egy részletes és precíz folyamat, amely több lépésből áll. Ennek a folyamatnak célja, hogy a végeredmény tökéletesen illeszkedjen az Ön fogaihoz, javítva annak esztétikai megjelenését. 

Így készülnek a kerámia hájak 9 egyszerű lépésben: 

1.    Konzultáció: az első lépés egy személyes konzultáció egy esztétikai specialistával, ahol megbeszélhetik elképzeléseit , igényeit és a kezelés menetét a kerámia héjakkal kapcsolatban.
2.    Fogászati vizsgálat: kezelőorvosa megvizsgálja fogait, hogy meggyőződön arról, alkalmasak-e a kerámia héj kezelésre.
3.    Tervezés: ebben a szakaszban a fogorvos (esetlegesen egy mosolytervező szoftver segítségével) megtervezi a végső megjelenést, figyelembe véve a fogak színét, formáját és méretét.
4.    Előkészítés: kezelőorvosa minimális preparálással eltávolít egy vékony réteget a fogak felszínéről (általában 0,5 mm-t), hogy helyet csináljon a kerámia héjnak. Ez biztosítja, hogy a kerámia héj természetesen illeszkedjen a fog felületéhez anélkül, hogy túlzottan vastag lenne.
5.    Lenyomatvétel: az előkészített fogakról kezelőorvosa lenyomatot vesz. Ez a lenyomat (hagyományos vagy digitális) kerül elküldésre a fogtechnikai laborba, ahol a kerámia héjakat egyedileg készítik el csúcstechnológiát képviselő, számítógépekkel vezérelt berendezéseken.
6.    Az ideiglenes kerámia héjak elkészítése: az ideiglenes héjak felhelyezése biztosítja a csiszolt fogak védelmét, ameddig a végleges kerámia héjak készülnek a fogtechnikai laborban. Ez az ideiglenes megoldás lehetővé teszi az Ön számára számára, hogy a héjak elkészültéig, ami 5-8 nap, tudjon étkezni, beszélni és normális közösségi életet éni.
7.    A végleges kerámia héjak elkészítése: a fogtechnikusok a fogorvosi lenyomat alapján készítik el a végleges kerámia héjakat, pontosan az előre meghatározott specifikációknak megfelelően. Nagy figyelmet fordítanak a héjak színére és formájára, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek az Ön többi fogához és az előzetes tervekhez.
8.    A végleges kerámia héjak felragasztása: a fogorvos először próbafelhelyezést végez, hogy ellenőrizze a héjak illeszkedését és megjelenését. Ez lehetőséget ad arra, hogy szükség esetén finomításokat végezzünk. Ha Ön és kezelőorvosa egyaránt elégedett az illeszkedéssel és a külakkal, akkor speciális ragasztót használva véglegesen rögzítjük a héjakat a fogakon.
9.    Polírozás: fogorvosa felpolírozza a kerámia héjakat, hogy biztosítsa a természetes fényvisszaverő képességüket és simaságukat.

A kerámia héjak kiváló esztétikai megoldást nyújtanak, lehetővé téve az Ön számára, hogy magabiztosan mosolyogjon. Bár a folyamat több lépésből áll, a végeredmény egy természetes megjelenésű, tartós és ragyogó mosoly.
Várjuk szeretettel rendelőnkben egy kerámia héj személyes konzultáción.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.

Biztonságos fogászati kezelések!

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

Tovább olvasom
Implantátum beültetése I Móricz Dental Fogászat

Implantátum beültetése – amit a hiányzó fogak korszerű pótlásáról tudnia érdemes

Hiányos foga, vagy fogai vannak? Szeretné mielőbb pótolni a legjobb módszerekkel? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban.

Tovább olvasom
Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom

Rólunk mondták