Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Esztétikai fogászat Budapest

Esztétikai fogászat Budapest – kezelések, amiktől szebb lesz a mosolya

Az esztétikai fogászatok Budapesten azzal az alapvető céllal működnek, hogy szebbé varázsolják a páciensek fogait. Hogyan kell ezt elképzelni, milyen esztétikai fogászati kezelések vannak, és ezeknek mi a folyamatuk? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten sokrétű esztétikai fogászati megoldásokat nyújt a páciensek számára. Alapvetően az egyénre szabott esztétikai fogászati konzultációnk teremt lehetőséget arra, hogy megvizsgáljuk a fogai állapotát, hogy pontos képet kapjon fogainak aktuális helyzetéről. A konzultáció végezetével választ kaphat arra a kérdésre, hogy melyik korszerű eljárás alkalmazása célszerű, mely kezeléstől lesz a legszebb a mosolya.

Esztétikai fogászat Budapest – Milyen kezelések vannak?

Az esztétikai fogászatok Budapesten általában több különböző eljárást alkalmaznak. A különböző esztétikai problémákra különböző megoldások vannak. Amennyiben Ön gyors esztétikai fogászati megoldásra vágyik, abban az esetben a direkt héjak vagy kerámia héjak segítségével akár egy hét leforgása alatt is látványos esztétikai megújulást tudunk elérni. Ez abban az esetben jó megoldás, ha valamilyen fontos eseményre (esküvő, fontos üzleti találkozó, stb.) készül. Amennyiben a fogainak állapota nem teszi lehetővé a héjak alkalmazását az esztétikai problémák kezelésére, akkor a fémmentes és természetes megjelenésű cirkon koronák https://moriczdental.hu/cirkon-korona.html jelentik mosolyának megszépíti lehetőségét. A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten minden problémára megoldást kínál! Esztétikai fogászatunkon elérhető kezeléseink teljes listáját alább találja.
Móricz Dental esztétikai fogászat Budapest kezelések

Esztétikai fogászat Budapest – fogszabályozással

A szabálytalan, kusza fogak nemcsak önbizalom problémákat okozhatnak, hanem hosszú távon az egész fogsort rossz irányba mozdíthatják, ami harapási, hangképzési problémákat is okozhat. Ha fogai szabálytalanok és ezen szeretne változtatni, akkor a nagyobb türelmet igénylő fogszabályzó eljárások állnak a rendelkezésére. A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten a legmodernebb fogszabályozási technikákat kínálja a páciensek számára. Sokan már a fogszabályozó készülékek gondolatától is irtóznak, pedig manapság már nagyon esztétikus, szinte teljesen láthatatlan készülékek is vannak, amik ráadásul igen hatékonyak. 

Esztétikai fogászat Budapesten fogfehérítéssel

Nagyon gyakori esztétikai kezelés napjainkban a fogfehérítés is. Felgyorsult életvitelünkben számtalan dolog színezheti el fogainkat, az Önét is! Ha fehérebb fogakat szeretne a jelenleginél, akkor első körben egy dentálhigiéniai kezelésre vagy irányított biofilm terápiára van szüksége. Amennyiben még ezt követően sem elégedett fogainak fehérségével, abban az esetben egy rendelői vagy egy otthoni fogfehérítéssel változtathat jó irányba ezen az állapoton. Arra azonban felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag bevizsgált fogfehérítő anyagokat ajánlott alkalmazni, amik garantáltan nem tesznek kárt a fogak felületén! A legtöbb esztétikai fogászat Budapesten ilyen szempontból biztonságos, de az otthoni technikák veszélyesek lehetnek.

Esztétikai fogászat Budapesten – a kezelés folyamata

Hogyan történik egy esztétikai fogászati konzultáció Budapest egyik esztétikai fogászati kezelésekre specializálódott rendelőjében, mire kell számítani a kezelés során? Az alábbiakban bemutatjuk, mire számíthat a mi rendelőnkbe érkezve:

  • Egy esztétikai fogászati beavatkozás nagyon alapos tervezéssel kezdődik. Ehhez mindenképpen egyértelmű képpel kell rendelkeznünk arról a konkrét elképzelésről, hogy milyen esztétikai eredményt vár el a kezeléstől.
  • Digitális diagnosztikai eszközök segítségével pontos képet alkothatunk fogainak állapotáról illetve digitális szkenner segítségével a jövőben elérendő esztétikai fogászati célállapotot is meg tudjuk tervezni Önre szabva.

Az esztétikai fogászat Budapesten a Móricz Dental rendelőjében egyáltalán nem fáj, nem kell izgulnia! Ha szeretne szebb fogakat, mosolyt, akkor jelentkezzen be konzultációra. Ezt egyszerűen megteheti online IDE kattintva , vagy hívhatja a +36 1 3611 222-es telefonszámot! 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták