Dr. Szabó Gábor fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Szabó Gábor fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Szabó Gábor

Parodontológus szakorvos

Specialitás: parodontológia, fogágybetegségek kezelése

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2017-ben. Már hallgatóként is ez a szakterület érdekelt, ezért Tudományos Diákköri munkát végeztem a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján lágyszöveti esztétikai sebészet témakörben. Szakképzésemet is a klinikán töltöttem, ahol 2020-ban szereztem meg parodontológus szakorvos képesítésemet. Az egyetemen továbbra is részt veszek a hallgatók graduális képzésében.
Főbb érdeklődési területeim a regeneratív parodontális sebészet, parodontálisan érintett páciensek fogpótlástani ellátása, az irányított csontregeneráció és az alveolus prezerváció. A páciensek ellátása során fontos számomra a legújabb szakmai irányelveknek megfelelő, precíz, fájdalommentes ellátás. Tekintettel arra, hogy a parodontológiai terápiai során elengedhetetlen a gyakori kontrollvizsgálat, kiemelten fontos számomra a páciensekkel kialakított bizalmi kapcsolat.
Annak érdekében, hogy pácienseim a lehető legmagasabb színvonalú terápiában részesülhessenek, rendszeres résztvevője vagyok, mind külföldi, mind belföldi szakmai jellegű továbbképzéseknek.
Angol nyelven beszélek.
Szabadidőmben szeretek futni és fényképezni.
 

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A rossz fogak helyreállítása I Móricz Dental Fogászat

A rossz fogak helyreállítása: miért fontos és hogyan segíthet a Móricz Dental?

Fogaink egészsége nem csupán az esztétikai megjelenésünkre van hatással, hanem az egész szervezet működésére is. A rossz fogak helyreállítása kiemelt szerepet játszik a mindennapi életminőség javításában. A Móricz Dental fogászati rendelő fogászati specialistái nagy precizitással és korszerű technológiával végzik a rossz fogak helyreállítását.

Tovább olvasom
Dentalhigiénia Budapest | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Dentalhigiénia Budapest: a leghatékonyabb fogkő eltávolítás

Dentalhigiénia Budapesten a Móricz Dental Fogászaton: a leghatékonyabb eljárások, legmodernebb eszközök, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialisták, barátságos asszisztensek várják Önt! Gondoskodunk fogai egészségéről és szépségéről!
A dentálhigiénia nem csupán egy orvosi kifejezés, hanem az Ön egészségének és jó közérzetének alapköve. A dentalhigiénia Budapest szerte kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a fővárosban a modern technológiák és szakértő higiénikusok révén a fogászati ellátások széles skáláját kínálják. Lássuk, mi is a dentálhigiéniai kezelések lényege, és miért kell azt komolyan venni.

Tovább olvasom
Kusza fogak | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Kusza fogak – kialakulástól a hatékony kezelésig

Kusza fogakkal küzd? Esztétikailag zavarják, esetleg már rágási nehézségeket, beszédproblémákat is okoztak? A kusza fogak számtalan gondot okozhatnak a mindennapi életben, de szerencsére van megoldás. A Móricz Dental Fogászaton ismerjük a legjobb eljárásokat kusza fogak kezelésére!

Tovább olvasom
A fogzománc helyreállítása | Móricz Dental Fogászat

A fogzománc helyreállítása – tudnivalók, legjobb kezelés

A fogzománc sérülése és helyreállítása a Móricz Dental klinika egyik fő szakterülete. Mindannyian tudjuk, milyen fontos a fogak egészsége, amiben kulcsfontosságú szerepet játszik a fogzománc épségének megőrzése a fogak védelmében. Tudjon meg többet a fogzománc helyreállításáról, sérüléseiről, fontos szerepéről és ápolásáról.  

Tovább olvasom
Fogászati kezelés fájdalommentesen I Móricz Dental Fogászat

Fogászati kezelés fájdalommentesen a Móricz Dentalnál

Fogászati kezelés fájdalommentesen? A modern orvostudománynak köszönhetően már Önnek sem kell rettegnie a fogászati kezelésektől, ha olyan fogászatot választ, ahol a legmodernebb, fájdalommentes eljárásokat alkalmazzák!

Tovább olvasom