Dr. Szabó Gábor fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Szabó Gábor fogorvos I Móricz Dental Fogászat

Dr. Szabó Gábor

Parodontológus szakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2017-ben. Már hallgatóként is ez a szakterület érdekelt, ezért Tudományos Diákköri munkát végeztem a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján lágyszöveti esztétikai sebészet témakörben. Szakképzésemet is a klinikán töltöttem, ahol 2020-ban szereztem meg parodontológus szakorvos képesítésemet. Az egyetemen továbbra is részt veszek a hallgatók graduális képzésében.
Főbb érdeklődési területeim a regeneratív parodontális sebészet, parodontálisan érintett páciensek fogpótlástani ellátása, az irányított csontregeneráció és az alveolus prezerváció. A páciensek ellátása során fontos számomra a legújabb szakmai irányelveknek megfelelő, precíz, fájdalommentes ellátás. Tekintettel arra, hogy a parodontológiai terápiai során elengedhetetlen a
gyakori kontroll vizsgálat, kiemelten fontos számomra a páciensekkel kialakított bizalmi kapcsolat.
Annak érdekében, hogy pácienseim a lehető legmagasabb színvonalú terápiában részesülhessenek, rendszeres résztvevője vagyok, mind külföldi, mind belföldi szakmai jellegű továbbképzéseknek.
Angol nyelven beszélek.
Szabadidőmben szeretek futni és fényképezni.
 

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogbeültetés után I Móricz Dental Fogásztat

Fogbeültetés után: a legfontosabb tudnivalók

Mire kell odafigyelni a fogbeültetés után, egyáltalán mire lehet számítani a kezelés végével? A Móricz Dental szakértői összegyűjtötték a fogbeültetés utáni legfontosabb tudnivalókat, hogy Önben se maradjanak megválaszolatlan kérdések! Amennyiben mégis bármilyen más kérdése lenne akár a fogbeültetéssel, akár más fogászati témával kapcsolatban, azt személyes konzultációkon felteheti fogorvosainknak!

Tovább olvasom
Csontsorvadás kialakulása I Ezek a legfőbb okai | Móricz Dental Fogászat

A csontsorvadás kialakulása

Ismerje meg a csontsorvadás kialakulását és következményeit valamint megelőzését! Nemcsak azt mutatjuk be, hogy mi a csontsorvadás kialakulásának a folyamata, és milyen következményekkel jár ez, hanem természetesen arról is szót ejtünk, hogy hogyan előzhető meg a csontsorvadás kialakulása.

Tovább olvasom
Fogbeültetés implantátummal I Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés implantátummal

A hiányos fogak pótlásának az egyik legjobb módszere a fogbeültetés implantátummal, amit nagy szakértelemmel, és tapasztalattal alkalmazunk a Móricz Dentalban is. Alábbi cikkünkben az ezzel kapcsolatos legfontosabb információkat gyűjtöttük össze annak érdekében, hogy minél tájékozottabban, és magabiztosabban ülhessenek be fogorvosi székeinkbe!

Tovább olvasom
Szabálytalan fogsor: mitől alakul ki? | Móricz Dental Fogászat

Szabálytalan fogsor: mitől alakul ki?

A szabálytalan fogsort senki sem szereti, még a fogorvosok sem. Nekünk elsősorban nem esztétikai problémáink vannak a szabálytalan fogsorral, hanem az, hogy számos egészségügyi problémát okozhat. Cikkünkben a szabálytalan fogsor kialakulásáról, következményeiről, valamint orvoslásáról lesz szó.

Tovább olvasom
Fogbeültetés menete I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogbeültetés menete

Hiányzik egy vagy több foga? Érdekli, hogy hogyan lehetne pótolni ezt a hiányt és pontosan mi a fogbeültetés menete? Az alábbiakban ismertetjük, hogy hogyan zajlik pontosan a fogbeültetés menete fogászatunkon. Azt azonban fontosnak tartjuk kiemelni, hogy amennyiben időpontot kér hozzánk, és eljön személyesen a Móricz Dental Fogászatra akkor fogorvosainktól sokkal részletesebb tájékoztatást kap.

Tovább olvasom