Implantátum árak | Móricz Dental - az év fogászati rendelője

Implantátum árak

Alábbi cikkünkben az implantátum árakkal foglalkozunk részletesen. Mennyibe kerülnek a fogimplantátum árak, milyen egyéb költségek vannak, mi befolyásolja az implantátum árakat? Milyen különbségek vannak az olcsóbb és drágább implantátum árak között?

Implantátum árak

Mennyibe kerülnek a fogimplantátum árak?

Ha Ön érdeklődik a téma iránt, akkor feltehetőleg már végzett egy kis kutatómunkát az implantátum árakkal kapcsolatban. Honlapunkon elérhető részletes fogászati árlistánk, amiben a fogimplantátum árakat és a fogpótlásokat is részletezzük. Azonban ezzel nem zárjuk le egyszerűen a témát, mert a fogimplantátum árak adott esetben eltérőek lehetnek, ugyanis többféle implantátum létezik, és ehhez kapcsolódóan különböző implantátum árakat találhat.

Miért van különbség az implantátum árak között? 

Miért láthatja azt, hogy az implantátum árak különböznek? Azért, mert különböző implantátumok léteznek, ezek pedig nemcsak árban, hanem egyéb tényezőkben is eltérnek. Milyen különbségek vannak a különböző árú implantátumok között?

A Móricz Dental Fogászat nem véletlenül érdemelte ki az év fogászati rendelője címet. Rendelőnkben kizárólag magas minőségű, bevizsgált anyagokkal dolgozunk. Többféle implantátum is elérhető nálunk, többek között a nemzetközileg legelismertebb svéd implantátumok is. Az implantátum árakról árlistánkban találhat részletes információkat!

Milyen tételekből állnak össze az implantátum árak?

Miért kell pontosan fizetni, milyen tételeket tartalmaznak konkrétan az implantátum árak? Az alábbi listában összegyűjtöttük az implantátum árakba tartozó tételeket, ha további kérdések merülnek fel Önben, tájékoztatást fogászatunkon kaphat. A kezelés megkezdése előtt részletes kezelési tervet készítünk minden páciensünknek, ami egy elemeire is bontott árajánlatot is tartalmaz.
Ezek az anyagok adják a végösszeget az implantátum árak esetében:
implantátum: speciális titán ötvözetből készülő csavarmenettel ellátott műgyökér, amely a valódi foggyökeret pótolja
implantátum fej vagy közti elem: az implantátumot és a fogpótlást kapcsolja össze
implantációs fogpótlás: az implantátum tetejére kerülő, szájban látható, hiányzó fogakat helyettesítő korona, híd, vagy kivehető fogsor

Milyen egyéb tételekre kell számítani az implantátum árakon túl?

Az implantátum behelyezése egy komplex fogászati beavatkozás, hosszasabb, bonyolultabb folyamat, mint mondjuk egy egyszerű fogkő leszedés. Az implantátum árak kalkulálása közben számolni kell nemcsak a műtéti költségekkel, hanem az olyan egyéb tételekkel, amiket az alábbi listában gyűjtöttünk össze:

 • Digitális diagnosztika (3D CT)
 • Implantátum beültetés megtervezése (méret, pozíció)
 • Helyi érzéstelenítés vagy altatás
 • Az implantátum műtéti behelyezése
 • A műtéti terület zárása varrattal
 • Varratszedés
 • Kontrollvizsgálat
 • Az implantátum feltárása
 • Gyógyulási csavar behelyezése
 • Lenyomatvétel
 • Implantációs fogpótlás elkészítése a fogtechnikai laboratórium által
 • Implantációs fogpótlás bepróbálásra
 • Implantációs fogpótlás végleges rögzítése

Tehát összességében ezekből a tételekből állnak össze a fogimplantátum árak. Ne aggódjon, ha nem látja át hirtelen, hiszen minden páciensünknek egyénre szabott kezelési tervet, valamint pontos árszámítást végzünk. A személyes konzultáció után pontosan tudni fogja, hogy mennyibe kerülnek – tételesen valamint összességében – a fogimplantátum árak. Fogorvos specialistáink abban is segítenek, hogy eldöntse, hogy melyik Ön számára a legideálisabb fogimplantátum. A választás során személyes igényein túl a költségkeretet is figyelembe vesszük.

Mit kell tennie, ha pontosan tudni szeretné a személyre szabott implantátum árakat?

Ha tudni szeretné, hogy pontosan mennyibe kerülnek a fogimplantátum árak az Ön számára, először is el kell jönnie a Móricz Dentalba egy implantációs konzultációra. Specialistáink digitális diagnosztikai eszközök segítségével megtervezik a implantátumok számát, méretét és beültetésének helyét, majd végül a teljes implantációs fogpótlást. A kezelési tervvel együtt a fogimplantátum árakkal kapcsolatban is teljes felvilágosítást kap.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Szájszag vagy rossz lehelet I Moricz Dental Fogászat

Szájszag vagy rossz lehelet – mi okozza?

A szájszagot számos tényező okozhatja, de a leggyakoribbak közé tartozik a nem megfelelő szájhigiénia. Amikor az ételmaradékok a szájban maradnak, baktériumok szaporodnak el, amelyek kellemetlen szagokat termelnek. Egyes ételek, mint a fokhagyma és a hagyma, valamint az alkohol és a dohányzás is hozzájárulhatnak a szájszag kialakulásához.  A szájszárazság – ami csökkenti a nyál termelését, ami segít megtisztítani a szájat – szintén előidézhet szájszagot.  Továbbá, bizonyos betegségek, mint a cukorbetegség, a krónikus tüdőbetegségek, a vese- vagy májbetegségek is okozhatnak rossz leheletet.

Tovább olvasom
Implantátum kezelés folyamat I Móricz Dental Fogászat

Implantátum kezelés folyamata

Miért fontos az implantátum kezelés folyamata?
Az egészséges és ragyogó mosoly nem csupán esztétikai kérdés, hanem az általános jóllét és az önbizalom növelésének kulcsa is. A fogászati implantátumok forradalmasították a fogpótlás világát, lehetővé téve számunkra, hogy visszaadjuk Önnek azt az életminőséget, amit egykoron a természetes fogak biztosítottak.

Tovább olvasom
Fogbeültetés altatásban | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés altatásban

Sokan vannak olyanok, akik különböző okokból tartanak a fogászati kezelésektől, és jobban szeretnék, ha a műtéteket altatásban, nem pedig érzéstelenítés mellett végeznék el. Számukra van egy jó hírünk: a fogbeültetés altatásban is lehetséges!

Tovább olvasom
Fogorvos implantátum szakértő I Móricz Dental Fogászat

Fogorvos implantátum szakértő

Amit a fogorvosi implantátumokról érdemes tudnia egy szakértő tolmácsolásában!
A fogorvosi implantátumok azon modern fogászati technológiák közé tartoznak, amelyek célja a hiányzó fogak pótlása. Ezek az implantátumok mesterséges gyökerek, amelyeket közvetlenül az állkapocsba kerülnek beültetésre. 
Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az implantátum stabilan rögzüljön, így biztosítva az implantációs fogpótlás természetes funkcióit és megjelenését. A beültetési folyamat egy fogorvos implantátum szakértő által végzett műtéti eljárás, amit helyi érzéstelenítésben végzünk, így Ön minimális kellemetlenséget érez csak. Az implantátumok anyaga, általában titán, ami kiváló biokompatibilitással rendelkezik és elősegíti az állkapocscsal való összenövést. Hosszú távú stabilitást biztosít.

Tovább olvasom
Fogtömés esztétikusan a legjobb anyagokkal | Móricz Dental Fogászat

Fogtömés esztétikusan a legjobb anyagokkal

A legszebb és a legtartósabb anyagokat használjuk fogászatunkon, hogy a fogtömés esztétikusan, és tartóson készüljön el. Nem kell többé fémesen csillogó fogait takargatnia, akár régi, elavult tömését is lecseréljük esztétikus, allergén mentes anyagainkkal. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták