Budapesti fogászati klinikánk

Budapesti fogászati klinikánk

Rendelőnk a fogászati beavatkozások teljes spektrumával várja Önt.

 • A Móricz Dental fogászat címe: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/A félemelet 1.
 • Rendelési időnk: Hétfőtől – Péntekig: 8:00 – 20:00 Szombaton: 09:00-15:00.
 • Konzultációs időpontot vagy a kezelésekkel kapcsolatos információt ezen a számon kérhet: +36 1 3611 222

 

Budapesti fogászati rendelőnknek vannak olyan értékei, melyek biztosan fontosak Önnek is. Hogy honnan vagyunk ebben biztosak? Megkérdeztük a visszatérő pácienseinket, hogy mi számukra a legfontosabb érték egy fogászati rendelő esetében. Ezekre az értékekre építettük fel új, páciensbarát rendszerünket, hogy Önt még magasabb színvonalon szolgálhassuk ki.

Az év fogászata 2016

A fogorvosi csapat szakmai felkészültsége – Móricz Dental budapesti fogászat

Fogorvosi egyetemi oktatóból és fogszakorvosokból álló csapatunk biztonságot nyújt Önnek több szempontból is. Fogorvosaink folyamatos szakképzése biztosíték arra, hogy minden esetben az elérhető legkorszerűbb megoldást kapja a Móricz Dental fogászat csapatától.

 

A Móricz Dental fogászat kezelései közt minden megtalálható, amire Önnek szüksége van fogászati problémájának szakszerű, tartós és esztétikus megoldásához:

 • Digitális 3D CT diagnosztika
 • Szájhigiéniai kezelések
 • Általános fogászati kezelések
 • Hagyományos, költségtakarékos fogpótlások készítése
 • CAD/CAM csúcstechnológiával készülő fémmentes esztétikus fogpótlások készítése
 • Implantológia (mesterséges foggyökér beültetés) a költségtakarékos kategóriától a csúcskategóriáig
 • Szájsebészeti beavatkozások: a bölcsességfog eltávolítástól a csontpótló beavatkozásokig
 • Parodontológia (fogágybetegségek kezelése)
 • Endodontia (mikroszkóppal végzett gyökérkezelés)
 • Mosolyszépítő esztétikai fogászati kezelések
 • Fogszabályozó kezelések
 • Gyermekfogászati ellátás
 • Fogbetegségeket megelőző fogászati kezelések
 • Lézer kezelések

Amennyiben Önnek komplex kezeléssorozatra van szüksége, akkor lehetőség van arra, hogy rendelőn belül a különböző szakterületek fogorvosaival konzultáljon. Ez annyit jelent tehát, hogy Ön bármilyen fogászati problémával fordul a Móricz Dental fogászat munkatársaihoz, biztos lehet abban, hogy professzionális szakember (fogorvos) kezébe kerül.

A fogorvosi csapat ezen túlmenően folyamatosan képezi magát magyarországi és nemzetközi szakmai konferenciákon, tehát Ön biztos lehet abban, hogy az emberi szervezetet leginkább kímélő, naprakész és fájdalommentes megoldásokat kap fogászati problémájára.

Páciens vélemények Móricz Dental

A kezelések megbízhatósága és tartóssága – az elmúlt évtized eredményei a Móricz Dental budapesti fogászati rendelő történetében

Rendelőnk 97,6%-os megelégedettségi rátával működik. Pácienseink évek óta járnak vissza hozzánk és ma már családtagjaikat is magukkal hozzák. Ez a mi igazi erkölcsi megbecsülésünk.

A kiszámítható, rejtett költségek nélküli értékarányos árak  

Amennyiben Ön a legolcsóbb fogászati megoldást keresi, akkor sajnos nem tudunk segíteni. Pácienseink elvárják tőlünk, hogy kiemelkedő színvonalon végezzük munkánkat és azt is, hogy minőségi anyagokat használjunk a kezelések során. A konzultációk alkalmával kapott kezelési terveken szereplő árakhoz pedig szigorúan tartjuk magunkat, így nem érheti Önt meglepetés.

Empátia és türelem – az egyedi igények maximális figyelembe vétele a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Egy fogászati beavatkozás olykor meglehetősen bonyolultnak tűnhet az Ön számára. Mi úgy gondoljuk, hogy ezzel nincs semmi baj. Mi minden segítséget megadunk Önnek ahhoz, hogy pontosan megértse és megismerje az összes olyan részletkérdést, amely alapján jó döntést tud hozni kezelésével kapcsolatban és erre nem sajnáljuk az időt.

 

Kimagasló technikai felszereltség – a siker záloga a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Kiemelkedő szaktudás, professzionális felszereltség és minőségi anyagok: e három szükséges ahhoz, hogy Ön esztétikailag kifogástalan és tartós megoldást kapjon fogászati problémájára. Egy fogászat ahol mindhármat egy időben megtalálja, hiszen a Móricz Dental az egyik legkorszerűbb felszereltséggel rendelkező, Hi-Tech fogászati rendelő ma Magyarországon.

 

Garancia és stabilitás – felelősség az elvégzett munkáért a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Fogorvosaink a beavatkozásokat felelősséggel végzik és kezeléseink után Ön több éves garanciát kap, hogy teljes legyen a biztonsága. Már 11 éve így van ez és még az elkövetkezendő 50 évben is így lesz. Amikor szüksége van ránk, mi mindig itt leszünk Önnek.

 

Fájdalommentesség – kíméletes fogászati kezelések a Móricz Dental budapesti fogászati rendelőjében

Mi nem szeretjük a fájdalmat és szerintem ebben egyet értünk. Fogorvosaink arra törekszenek, hogy minimalizálják a kezelések okozta kellemetlenségeket és ezt évek óta sikerrel teszik. Pácienseink visszajelzései is erről árulkodnak.

Ahol méltó módon fogadjuk Önt – az új recepció a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Rendelőnk 2014-ben jelentős átalakításon és bővítésen esett át. Ennek egyik eredménye az lett, hogy ma már méltó módon tudjuk fogadni Önt kibővített recepciónkon, ahol az adminisztrációs idő jelentős lerövidítése érdekben minden esetben egyszerre két recepciós munkatársunk áll az Ön rendelkezésére.

recepciónk 

Rövid várakozási idő – mi nem raboljuk értékes idejét

Ön is úgy érzi, hogy egyre kevesebb a szabad ideje? Mi azt szeretnénk, hogy a családja és baráti körében töltse a kellemes pillanatokat. Éppen ezért fogászati rendelőnk új ügyfélszolgálati rendszerében minimalizáltuk rendelőnkben a várakozást, hogy Önnek pontosan annyi időt kelljen nálunk töltenie, amennyit feltétlenül szükséges.

 

Ahol Ön a várakozás rövid idejét töltheti – az új páciensvárakozó a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Miután recepciónkon fogadtuk Önt, kezelése megkezdéséig két különleges hangulatú, kényelmes várónkban élvezheti a várakozás perceinek nyugalmát. A kezelőhelységektől való szeparáltság, a kellemes színek és formák, a halk zene megnyugtató környezetet biztosítanak:

 • Mindkét várakozóhelyiségünk klimatizált
 • 2 darab HD felbontású TV készülék szórakoztatja Önt
 • Ingyenes internethasználatot biztosítunk (FREE WI-FI)
 • Internetsarok, ahol szabadon használhatja számítógépünket
 • Friss, hűsítő ásványvíz és vagy egy melengető tea várja Önt
 • Folyóiratok hölgyek, urak és gyermekek számára
 • Szájápolással kapcsolatos hasznos katalógusok, prospektusok
 • Fogkrém és csomagolt fogkefe a mosdóban a kezelést megelőző fogmosáshoz

 

Ahol a professzionális kezelések folynak – komfortos és hangulatos kezelőhelyiségek

Fogászat Budapesten

A Móricz Dental Fogászat budapesti rendelőjében 6 egyedi designnal berendezett kezelőhelyiség várja Önt. Mindegyiknek megvan a maga sajátos színvilága és hangulata.

Fogászati rendelőinket kifejezetten igényesebb, a magas színvonalú technikára és higiéniás körülményekre hangsúlyt feketető, magyar és külföldi pácienseink ellátására hoztuk létre.

Exkluzív kiképzésük a high-tech világát követi, felvonultatva a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban.

A fogászati rendelőket a legnagyobb európai fogorvosoknak szóló szakkiállítás, a kölni IDS újdonságaival szereltük fel. A fogorvosi kezelőegységek az egyik legnevesebb gyártó, a Kavo csúcsmodelljei.

A fogorvosi székek kényelmesek, multifunkcionálisak, a rájuk szerelt monitoron kezelés közben televíziót vagy megnyugtató képsorokat nézhet. A képernyőre kivetíthetők a röntgenfelvételek, a fogászati státusz, a kezelési tervek, valamint az orálkamerával készített felvételek a mosolyról, szájról, fogakról.

Mivel kezelések közben a világ leghalkabb turbináját alkalmazzuk, az Ön fogai megnyugtató zene kíséretében szépülhetnek.

Amennyiben Ön szeretné megkímélni magát a beavatkozással járó látványtól és zajoktól, akkor egy speciális video szemüveg áll rendelkezésére, amely segítségével Ön relaxáló tartalmakat nézhet és hallgathat.

 

Zöld technológiára épülő, szervezetkímélő digitális 3D CT diagnosztika – röntgenhelyiség a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

A pontos diagnózis felállítása és a kezelések pontossága érdekében a fogászat berendezéseit és a digitális diagnosztikát egy új technológia teszi teljessé: a Vatech Pax-i 3D digitális panoráma röntgen berendezés beépített Cone Beam CT-vel.

Ez a berendezés naprakész technológiának köszönhetően az elérhető legkisebb terhelést okozza az emberi szervezet számára, így minimális sugárterheléssel készíti el Önről a nagy felbontású röntgen és 3D CT felvételeket.

 

A nemzetközi szabványoknak megfelelő sterilitás az Ön biztonsága érdekében – sterilizáló helyiség a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Az Ön biztonsága érdekében különösen nagy hangsúlyt fektetünk a tisztaságra és a sterilitással kapcsolatos kérdésekre. Működésünk normái a hazai tisztiorvosi előírásoknak megfelelnek, ezeket az intézet rendszeresen ellenőrzi. Műszereinket erre a célra elkülönített helységben egyenként csomagoljuk, autoklávval sterilizáljuk és tároljuk.

A fogászati kezeléseket minden lehetséges helyzetben egyszer használatos védőfelszerelések (gumikesztyű, szájmaszk) és eszközök (pohár, nyálkendő, fecskendő, tű) segítségével végezzük.

A fogászat kezelőegységeinek felületeit, amelyek pácienssel és fogorvossal érintkeznek minden beavatkozás után fertőtlenítjük, az elszívó rendszert rendszeresen sterilizáljuk belsőleg is.

Kiemelt figyelmet fordítunk a veszélyes hulladékok megsemmisítésére is.

Fogorvosi rendelőnk tevékenységét MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer szabvány követelményeinek megfelelően végzi, amely biztosítja pácienseink számára a maximális biztonságot és sterilitást.

 

Amivel a fogászati kezelések folynak –  high-tech felszereltség és fogászati alapanyagok a Móricz Dental budapesti fogászat rendelőjében

Fogászati diagnosztika

Vatech Pax-i 3D digitális panoráma röntgen berendezés beépített Cone Beam CT-vel, Kavo Intrasurg 300 Plus Implantációs sebészi motor, fogászati lézerberendezés, a Vatech orálkamera, a gyökérkezelésekhez szükséges Morita endodonciai motor, fogászati mikroszkóp, ózonterápiás eszköz, nagyítós szemüvegek, intraorális röntgen, fogfehérítő készülék, speciális homokfúvós készülékek, speciális harapást regisztráló készülék, mosolytervező program, szemléltető pácienstájékoztató eszközök segítik munkánkat.

Ezen berendezések mindegyike a maguk területén a ma elérhető legmagasabb kategóriát képviselik és egyetlen céljuk van, hogy az általunk elvégzett kezelés oly mértékben legyen tartós és esztétikus, hogy az elnyerje az Ön tetszését. A Móricz Dental fogászat rendelőjében használt anyagok a legjobbak közül kerülnek ki és szigorú nemzetközi szabványoknak felelnek meg.

Akikkel együtt dolgozunk, hogy a végeredmény kifogástalan legyen –  a Móricz Dental fogászati rendelő fogtechnikai partnerei

5 fogtechnikai partnerünk segítségével biztosan megtaláljuk azt a fogászati megoldást, amely pontosan igazodik az Ön elképzeléseihez és lehetőségeihez.

A lehetőségek pedig szinte végtelenek, a költségkímélő megoldásoktól a prémium kategóriáig. Amennyiben azt Ön igényli, a Nobel Biocare Procera Forte digitális szkennerrel készített, háromdimenziós kép alapján Svédországban készítettjük el a Procera kerámia vagy a lehető legélethűbb cirkónium koronákat.

 

Hozzon Ön is egy megalapozottan jó döntést – jöjjön el a Móricz Dental budapesti fogászati rendelőjébe egy konzultációra

Látogasson el hozzánk egy konzultációra, ami nagyon hasznos lehet az Ön számára:

 • Aktuális képet kap fogainak jelenlegi egészségi állapotáról
 • Megelőzheti a komolyabb és költségesebben kezelhető fogászati problémák kialakulását
 • Konkrét panasz esetén egyértelmű képet kap arról, hogy az hogyan orvosolható és mennyibe fog az Önnek kerülni
 • Szakszerű felvilágosítást kap az Önre váró kezelésekről

 

Nincs más teendője, csak hívja fel a +36 1 3611 222  telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@moriczdental.hu címre és győződjön meg személyesen arról, hogy a Móricz Dental fogászat a legjobb hely az Ön fogászati problémájának megoldására.

Várjuk szeretettel!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták