Gyermekfogászat árak | Móricz Dental Fogászat

Gyermekfogászat árak

Érdekli, hogy mennyibe kerülnek a gyermekfogászat árak Budapesten? Hogyan számoljuk ki, hogy mennyibe kerülnek egyes kezelések, jellemzően milyen kezeléseket hajtunk végre, milyen módon kezelhetőek a gyermekfogászati problémák? Tudjon meg többet a gyermekfogászatról, és a gyermekfogászat árakról!

Gyermekfogászat árak

Mennyibe kerülnek a gyermekfogászat árak?

A gyermekfogászat árak meghatározásához több tényezőt is ismernünk kell. Az összeg attól is függ, hogy mi a pontos probléma, mennyi fogat érint, illetve mennyire vannak az érintett fogak rossz állapotban, mennyire súlyos a baj. A gyermekfogászat árak attól is függnek, hogy a szülő mely kezelés mellett dönt. A különböző fogászatok más-más árakkal dolgoznak. Azonban nem minden esetben éri meg a legolcsóbb fogászatot választani, nemcsak azért, mert a gyermekfogászat árak sokszor a minőséggel is összefüggésben vannak, hanem mert egyes helyeken magas lehet a rejtett költségek aránya, amit csak a kezelés végén tüntetnek fel. A Móricz Dental Fogászaton minden esetben még a kezelést megelőzően tisztázzuk, hogy mennyibe kerülnek a kezelések, milyen gyermekfogászat árakkal kell számolni, a választott kezelés függvényében. Mi tudjuk, hogy a gyermekfogászat árak igenis fontosak. Ezért figyelünk az alábbiakra:

  • Gyermekeink fogainak épsége mindennél fontosabb, de nem mindegy milyen áron
  • A gyermeke fogászatai kezelése nem egyszerű, de akkor legalább legyenek méltányosak az árak

Hogyan alakulnak ki a gyermekfogászat árak

Hogy pontosan mennyibe kerülnek a gyermekfogászat árak, arra nehéz látatlanban válaszolni, ugyanis a gyermekfogászat árak nagyban függenek az elvégzendő kezelés bonyolultságától. Ezen túl a gyermekfogászat árak függenek a kezelés időigényétől is. Egy egyszeri alkalommal elvégezhető kezelés költsége összességében jóval alacsonyabb, mint például egy évig tartó gyermek fogszabályozás ára. A gyermekfogászat árak függenek a kezelés során alkalmazott fogászati anyagok minőségétől is. Fogászatunkon gyermekek, és felnőttek esetében is magas minőségű, többszörösen bevizsgált anyagokat használunk, amik tartósak, és nem okoznak komplikációkat.

Gyermekfogászati konzultáció

14.000 Ft

Gyermekfogászati szájhigiéniai felkészítés

14.500 Ft

Barázdazárás

26.000 Ft

Polírozás

15.000 Ft

Gyermekfogászati fogkőeltávolítás

24.000 Ft

Elcsiszolás

12.000 Ft

Tejfog gyökértömése

26.000 Ft

Tejfog tömése

32.000 Ft

Milyen tényezők befolyásolják a gyermekfogászat árakat?

Egy fogászati problémának több lehetséges megoldása is van, így a kezelések ára is változhat. Ahhoz, hogy pontos információt tudjunk mondani a gyermekfogászat árakról, néhány alapvető információra van szükség. Ezek a tényezők azok, amik befolyásolják a gyermekfogászat árak alakulását: 

  • Mi a gyermek fogászati problémája
  • Mi a szülő elképzelése az ideális megoldásról (pl. fogszabályozás)
  • Milyen a gyermek „fogorvos tűrő képessége”
  • Mennyi idő alatt kell, hogy elkészüljön a fogászati beavatkozás, mennyire sürgős a probléma megoldása

Milyen nehézségei vannak a gyermekfogászati kezeléseknek az árakon túl?

A gyermekfogászat egy speciális szakterület, ami nemcsak nagy szaktudást, hanem türelmet is igényel. Éppen ezért nem is minden fogorvos, fogászat foglalkozik gyermekekkel. Szülőként a gyermekfogászat árak mellett az alábbi nehezítő tényezőkkel is számolni kell:

  • A gyermek félelme az ismeretlentől
  • A gyermek félelme az orvostól
  • A gyermek félelme a fájdalomtól

A Móricz Dental gyermekfogászaton modern technológiával, kíméletes diagnosztikai eszközökkel, és fájdalommentes kezelésekkel dolgozunk, mindent megteszünk a legkisebbek mosolya érdekében!

Hogyan tudhatjuk meg pontosan a gyermekfogászat árak alakulását?

A gyermekfogászat árakról bővebb felvilágosítást, pontos kalkulációt fogászati rendelőnkben kaphat. Fogászatai probléma esetén javasolt eljönni a Móricz Dentalba gyermekfogászati kezelésre specializálódott fogorvosunkhoz, aki megállapítja a fogászati problémákat és a szülővel egyeztetve elkészíti a kezelési tervet és az ahhoz kapcsolódó pontos árajánlatot. Ez a legbiztosabb módja a pontos gyermekfogászat árak kiszámolásának. Ezen túlmenően javasoljuk a gyermekeket egészen kis korban „beszoktatni” a fogászati rendelőkbe egy-egy „fájdalommentes” rendelői látogatással, hogy ne alakuljanak ki negatív érzelmek a fogorvossal szemben. Gyermekeknek is érdemes félévenkénti kontroll vizsgálaton részt venni rendszeresen. Az ilyen alkalmak során, nemcsak megnézzük a gyerekek fogait, felmérjük, hogy nincs-e baj, hogy időben tudjuk kezelni, hanem a helyes gyermekkori fogápolással kapcsolatban is adunk tanácsokat, gyermekeknek, és szülőknek egyaránt.

Gyermekfogászat árak pontos meghatározásához jelentkezzen be a Móricz Dental gyermekfogászatra a +36 1 3611 222-es telefonszámon, vagy online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom
Milyen korona típusok vannak? I Móricz Dental Fogászat

Milyen korona típusok vannak?

A modern fogászatban számos korona típus áll rendelkezésre, amelyek az anyaguk, tartósságuk és esztétikai jellemzőik alapján különböznek. A koronák nem csak a természetes rágóképességét állítják vissza, de esztétikus megjelenést is kölcsönöznek Önnek. A két legnépszerűbb korona típus a fémkerámia korona és a cirkon korona.  Ismerje meg ezek tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni fogpótlásáról, amely akár évtizedekig is elkísérheti Önt.

Tovább olvasom
Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom

Rólunk mondták