Gyermek fogszabályozás ár I Móricz Dental Fogászat

Gyermek fogszabályozás ár – Mennyibe kerül a fogszabályozó kezelés gyermekeink részére?

Gondolta volna, hogy a fogak rendezetlenségét sokkal hatékonyabban lehet gyermekkorban orvosolni, mint felnőttként? Amennyiben gyermekének kuszák a fogai, nemcsak esztétikailag lehetnek zavaróak, hanem funkcionálisan is. A nem megfelelően álló fogak a rágásban, beszédben is zavarhatják a gyermekeket. Mennyibe kerül a gyermek fogszabályozás ára, mennyi ideig tart a kezelés? Ezekre a gyakran ismételt kérdésekre válaszolunk!

Gyermek fogszabályozás ár – Mennyibe kerül a fogszabályozó kezelés gyermekeink részére?

Gyermek fogszabályozás ár tudnivalók

Gyermekeink fogainak egészsége talán még a saját egészségünkkel is fontosabb. Éppen ezért érdemes gyermekeink fogszabályozásával időben elkezdeni foglalkozni. Minél hamarabb kezdünk meg egy fogszabályozó kezelést, annál könnyebb és költségkímélőbb a teljes fogszabályozási folyamat, hiszen a gyermek fogszabályozás ára sem másodlagos kérdés. Nem kell feltétlenül megvárni a kamaszkort vagy a fogváltást. Az első konzultációra már hétéves kora körül elhozhatja a Móricz Dentalba gyermekét.  
Ebben a korban a gyermek fogszabályozás árak alacsonyabbak, mintha felnőtt korban korrigálnánk az elváltozásokat, és rövidebb ideig is tartanak! Kérjen időpontot elérhetőségünkön!

Miért van szükség még gyermek korban fogszabályozásra? 

A fogak szabálytalanságáért a legtöbb esetben valamilyen rossz szokás tehető felelőssé. Ezeket a rossz szokást meg kell szüntetni. Ilyen az abba nem hagyott ujjszopás, a nyelvlökéses nyelés vagy a szájlégzés. Ezeket a problémákat sokkal könnyebb gyerekkorban kezelni fogszabályozó szakorvos és logopédus bevonásával. A gyermekek fogai könnyebben korrigálhatóak. Az időben elkezdett kezelésekkel számos kellemetlenségtől megkímélhetjük a gyermekeket, például nem fogják őket csúfolni nehéz beszédük, vagy rosszul álló fogaik miatt. Azt is vegye számításba, hogy gyermekkorban a fogszabályozás folyamat sokkal rövidebb idő, és ezzel együtt a gyermek fogszabályozás árak is jóval alacsonyabbak.

Mennyibe kerül a gyermek fogszabályozás ára?

Hogy mennyibe kerül pontosan a gyermek fogszabályozás ára, azt előre nem, vagy csak nagyon nehezen tudjuk megmondani. A gyermek fogszabályozás ára ugyanis több olyan tényezőtől is függ, amit csak a konzultáció alkalmával tudunk egyeztetni, kideríteni. A gyermek fogszabályozás ára függ többek között a választott fogszabályozás típusától, valamint attól, hogy mennyi kezelés, korrekció szükséges, amit pedig az elváltozás mértéke, és a szervezet egyéni reakcióképessége is befolyásol. Rendelőnkben modern, nagyon esztétikus, szinte láthatatlan fogszabályozó készülékek is elérhetőek, illetve lehetőség van színes, a gyermekeknek tetsző kiegészítőket is választani.

Gyermek fogszabályozás árak a Móricz Dental Fogászaton

Holnapunkon részletes árlistánkban megtalálhatja, hogy mennyibe kerülnek a gyermek fogszabályozás árak egyes elemei. Jöjjenek el A Móricz Dental Fogászat rendelőjébe, és a konzultációt követően egyénre szabott kezelési tervet, valamint árajánlatot készítünk a kis pácienseknek! Jelentkezzen online vagy hívják a +36 1 3611 222-es telefonszámot!
Különböző gyermek fogszabályozó árak
Kollégáinkkal azt tapasztaljuk, hogy gyermekeink jellemzően nem ragaszkodnak az esztétikus készülékekhez. Ma már kifejezetten menő dolog a fém fogszabályozó. Egyfajta státuszszimbólummá kezd válni, hiszen semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy szabályozni kell a fogakat, sőt egyértelműen látszik, hogy felnőtt korukban szép és egészséges lesz a mosolyuk. A tinik valósággal imádják színes készülékeinket! A fém készüléket a legkülönbözőbb színű gumikkal is fel lehet dobni. Ezen gyermek fogszabályozó árak kedvezőbbek is. 

A gyermek fogszabályozás ára akkor térül meg igazán, ha a gyermekünk is akarja 

A sikeres gyermek fogszabályozáshoz motivációra van szükség a gyermek és a szülő részéről egyaránt. Ha a gyermekünk nem teljesen elkötelezett, akkor nem érdemes ebben a korban fogszabályozó kezelést erőltetni. 
A gyermek fogszabályozás ára eltérhet annak fényében, hogy mit választ gyermekünk. Lehetősége van arra, hogy egyszerűbb készüléket kapjon, amellyel a lehető legkevesebb kellemetlenség jár együtt, később pedig, amikor nagyobb lesz a motiváció, folytatódhat a fogszabályozás egy már összetettebb fogszabályozó készülékkel. A különböző gyermek fogszabályzó árakkal kapcsolatban fogászati rendelőnkben bővebb tájékoztatást kaphat! 

A gyermek fogszabályozás lehet menő is

Gyermekkorban sokkal érzékenyebbek vagyunk a kritikára, ha a külsőnkről van szó. Főleg a velünk egykorú osztálytársaitól és barátainktól. Éppen ezért gyermekeink számára nagyon fontos, hogy a fogszabályozás ne legyen ciki.  Környezete kezelje úgy, hogy a fogszabályozás menő dolog. Ennek természetesen része az is, hogy hogy néz ki maga a fogszabályozó készülék. Ma már teljesen személyre szabott készüléket gyártanak a gyermekek számára, vagyis minden vonzó megjelenésű variáció elérhető. Így már gyermekeink számára is szórakoztató lesz a korai fogszabályozás. A Móricz Dental Fogászaton többféle készülék közül lehet választani, vannak kivehető, és állandó fogszabályozó készülékeink is!

Mikor jön el a fix fogszabályozó készülékek ideje?

Amikor még vegyes fogazatú a gyerek, már lehet alkalmazni a rögzített fogszabályozó készülékeket. Értelemszerűen ebben a korban még nem kerül minden fogra „tappancs”, a tejfogak kimaradnak. Akkor érdemes ezt a kezelést választani, ha a szűk fogsort tágítani kell. Így meg lehet úszni a későbbi foghúzást is, hiszen ebben az időszakban még a kibújásuk előtt helyet lehet kialakítani a fogaknak.
A teljes fogsorra 12 éves kor után lehet fix fogszabályozó készüléket tenni. Ennek ára nem tér el a felnőtt fix készülékek árától. 

Jó jó, de hogyan tudhatjuk meg pontosan a gyermek fogszabályozás árát? 

Nincs két egyforma fogszabályozó eset még gyermekkorban sem.  Éppen ezért felelőtlen lenne konkrét árakról beszélni addig, amíg gyermekünk nem vett részt egy személyes fogszabályozó konzultáción. Fogszabályzás folyamatának megtervezése bonyolult és összetett, komoly szaktudást igényel. A fogszabályozás ára pedig nagymértékben függ ennek a tervezésnek a végeredményétől. 
Mindenképpen érdemes eljönnie tehát gyermekével a Móricz Dentalba egy személyes gyermek fogszabályozás konzultációra, mert pontos képet kaphat arról, hogy milyen rendellenességeket kell kezelnünk, azt milyen módszerrel tudjuk megoldani és a teljes fogszabályozási folyamatnak mennyi lesz az ára.
Várjuk szeretettel a Móricz Dental rendelőjében pontos gyermek fog szabályozás árakkal.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom
Milyen korona típusok vannak? I Móricz Dental Fogászat

Milyen korona típusok vannak?

A modern fogászatban számos korona típus áll rendelkezésre, amelyek az anyaguk, tartósságuk és esztétikai jellemzőik alapján különböznek. A koronák nem csak a természetes rágóképességét állítják vissza, de esztétikus megjelenést is kölcsönöznek Önnek. A két legnépszerűbb korona típus a fémkerámia korona és a cirkon korona.  Ismerje meg ezek tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni fogpótlásáról, amely akár évtizedekig is elkísérheti Önt.

Tovább olvasom
Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom

Rólunk mondták