Fogtömés fájdalommentesen | Móricz Dental Fogászat

Fogtömés fájdalommentesen

Fogtömés fájdalommentesen? Fogászatunkon lehetséges!

A lyukas fog számos kellemetlen problémát okozhat, amit mielőbb érdemes kezeltetni. Fogtömés fájdalommentesen a Móricz Dentalban esztétikus, tartós anyagokkal. Kérjen időpontot most!

Fogtömés fájdalommentesen

A pácienseink elvárása: fogtömést szeretnének fájdalommentesen 

Ma már egyáltalán nem lehetetlen és elképzelhetetlen a fájdalommentes fogászati beavatkozás, hiszen a fogorvoslás tudománya az utóbbi évtizedben rohamos fejlődésen ment keresztül. A Móricz Dental fogászaton pedig olyan eszközöket és technológiákat alkalmazunk, amelyek hozzájárulnak a lyukas fogak esetén alkalmazott fogtömések fájdalommentes kezeléséhez: 

 • A tömések nem csak tartósabbak és esztétikusabbak lettek, de kíméletesebbek is
 • A helyi érzéstelenítési eljárások is változtak, ezért lesz a tömés fájdalommentes

A fogszuvasodás kezelése, a lyukas fogak megszüntetése ma már szinte teljesen hétköznapi eljárásnak számít, amelytől nem kell félnie. Szakfogorvosaink a legjobb minőségű anyagokkal dolgozva nem csak újra egészségessé varázsolják fogait, de esztétikai szempontból is kifogástalan fogpótlásokat készítenek. 

Mi a titka a fájdalommentes fogtömés készítésnek?

Fogtöméseink fájdalommentes módon történő beillesztéséhez több dolog is rendelkezésünkre áll:

 • A pontos tájékoztatás a fájdalommentes fogtömésről
 • Az érzéstelenítő injekció beadását megelőző helyi zselés érzéstelenítés
 • A hatásos érzéstelenítő gyógyszerek és eljárások

Ha így is kételkedik a fogtömés fájdalommentes alkalmazásáról, akkor olvassa el pácienseink véleményét kezeléseinkkel kapcsolatban: Pácienseink véleménye | Videó

Miben nyújt többet a Móricz Dental a fájdalommentes fogtömés készítésekor?

A Móricz Dental Fogászatán fogtöméseink elkészítése során szakfogorvosaink nagy gondot fordítanak a páciens fogainak előzetes állapotfelmérésére és a fogászati diagnosztikai eszközök alkalmazására. Ezért a fogtömések elkészítése előtt nagyon fontos, hogy részt vegyen egy személyes konzultáción, állapotfelmérésen, majd a diagnosztikai leletek kiértékelése után, így el tudjuk készíteni a legmegfelelőbb kezelési tervet, melyben megtudhat minden fontos információt a fogtömés árairól, típusairól és a kezelés időtartamáról. Szakfogorvosaink továbbá az alábbiakkal is biztosítják Önt arról, hogy fogtömése fájdalommentesen és precízen kerül elkészítésre: 

 • 23 éves szakmai tapasztalat a fájdalommentes tömések készítésében
 • 19 felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogorvos és fogszakorvos
 • Empátia és az egyedi igények figyelembevétele a kezelések megtervezésekor

Ha Önnek is szükségessé vált a fogtömés és olyan fogászatot keres, ahol biztos kezekben lehet, akkor válassza a Móricz Dental rendelőjét. Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Milyen esteben van Önnek szüksége fájdalommentes fogtömésre?

 • ha a fog bármely felszínén fogszuvasodás fedezhető fel
 • ha a fogtömés széle és a fog között szuvasodás indult el
 • ha a régi fogtömés letörött vagy kiesett
 • ha a régi amalgám tömés cserére szorul 
 • ha a fogban már meglévő tömés nem zár jól,
 • ha a tömés már több mint 10 éve készült (ajánlott annak ellenőrzése)

Természetesen a fogtömés szükségességét elsősorban a fogorvos tudja megállapítani az Ön esetén. Fontos, hogyha bármikor fogérzékenységet tapasztal, - különösen hideg-meleg ételek vagy italok fogyasztásakor, fogmosás közben vagy bármikor máskor - akkor mielőbb keresse fel fogászatunkat. A fogszuvasodás és a lyukas fogak megszüntetéséhez fogorvosi beavatkozásra van szükség, mivel olyan további következményei lehetnek, mint a fogbélgyulladás, a fogak elvesztése, vagy a csontsorvadás
Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

A Móricz Dentalban alkalmazott fájdalommentes fogtömések típusai

 • fájdalommentes fognyaki tömés
 • fájdalommentes frontfog tömés
 • fájdalommentes premoláris (kisörlő) fog tömés
 • fájdalommentes moláris (nagyörlő) fog tömés
 • fájdalommentes élpótlás

Hogy mikor, melyik típusú fogtömésre lehet szüksége, azt fogorvosa fogja tudni megállapítani egy személyes konzultáció és fogászati diagnosztika elvégzése után. Ha pedig szeretne előzetesen tájékozódni fogtöméseink és további fogászati kezeléseink árairól, azt az alábbi linkre kattintva megteheti: Fogászati áraink

Mit kell tennie, ha ön is fájdalommentes fogtömést szeretne kapni?

Ha fogérzékenységet, fogszuvasodást tapasztalt, esetleg régi fogtömése kiesett vagy cserére szorul, akkor ne habozzon: Keresse fel szakértő fogorvosainkat és kérje fájdalommentes fogtömés eljárásunkat. Jelentkezzen be most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!
Várjuk szeretettel rendelőnkben!
 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták