Szájsebészet árak Budapest | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Szájsebészet árak Budapest

A leghatékonyabb eljárások, megfizethető szájsebészet árak Budapesten a Móricz Dental Fogászaton! Nemzetközi tapasztalattal rendelkező szájsebészeink várják, hogy megszüntessék kínzó fogászati problémáit, a legkíméletesebb módszerekkel.

Szájsebészet árak Budapest

Mitől függenek a szájsebészet árak Budapest a Móricz Dental Fogászaton?

A szájsebészeti árak Budapesten nagyon változóak, ez amiatt van, mert meghatározásukban több tényező is szerepet játszik. Az egyik legfontosabb faktor, ami befolyásolja a szájsebészet árak alakulását az egyértelműen az, hogy milyen típusú kezelésről beszélünk.  A szájsebész árak Budapesten kezelésenként eltérőek, hiszen nem mindegy, hogy egy egyszerű fogpótlásról, vagy egy komplikált gyökércsúcs eltávolításról van szó, ami kiemelt szakértelmet igényel.

A kezelés típusa és bonyolultsága befolyásolja a szájsebészet árakat Budapesten

Az egyszerű foghúzástól a komplex implantációs eljárásokig a különböző beavatkozások eltérő szaktudást, időt és erőforrásokat igényelnek, amelyek befolyásolják az árat. A Móricz Dental Fogászaton az alábbi szájsebészeti eljárások igénybevételére van lehetőség. Ezeket a szolgáltatásokat, és szájsebészet árakat részletes árlistánkban is megtalálhatja.

 • Egyszerű foghúzás: ez az egyik leggyakoribb szájsebészeti beavatkozás. Általában rövidebb időt vesz igénybe, és kevesebb szakértelmet igényel, mint a komplexebb eljárások. Az egyszerű foghúzás költségei alacsonyabbak, mivel kevésbé bonyolult a beavatkozás és kevesebb erőforrást igényel.
 • Szájsebészeti fogeltávolítás: sebészeti foghúzás akkor szükséges, ha a fog nem távolítható el az egyszerű húzással, például amikor a fog részben vagy teljesen a fogíny alatt helyezkedik el, vagy ha töredezett. Ilyen esetekben a fog eltávolítása a fogíny megnyitását és esetleg a csont részleges eltávolítását igényli. Költségesebb eljárás, mint az egyszerű foghúzás.
 • Bölcsességfog eltávolítás: bár ez technikailag egy foghúzás, gyakran bonyolultabb, mivel a bölcsességfogak elhelyezkedése és növekedési mintája változatos lehet. Ez néha sebészeti beavatkozást igényel, ami szintén magasabb árakhoz vezet.
 • Csontpótló beavatkozás: A csontpótlás célja a fogakat támasztó csontszövet helyreállítása vagy pótlása, amely elengedhetetlen az implantátumok sikeres beültetéséhez vagy a fogak egészségének megőrzéséhez. Ez az eljárás többféleképpen történhet: saját csontanyag átültetésével, szintetikus csontpótló anyagok felhasználásával vagy egyéb biokompatibilis anyagokkal. Az eljárás ára függ az alkalmazott eljárástól és a felhasznált csontpótló anyag minőségétől és mennyiségétől.
 • Implantátum beültetés: az implantátumok beültetése a szájsebészeti eljárások közül az egyik legösszetettebb. Ez magában foglalja egy mesterséges foggyökér (általában titánból készült) beültetését a csontba, amelyre később a mesterséges fogat helyezik. Az implantációs eljárás több lépésből áll, és hosszabb időt vesz igénybe, ami szintén magasabb költségeket von maga után.
 • Ciszta eltávolítás: szájsebészeti ciszták különböző típusai különböző kezeléseket igényelhetnek. Vannak olyan ciszták, amelyek a foggyökér csúcsánál alakulnak ki (periapikális ciszta), míg mások az állkapocsban vagy a lágy szövetekben helyezkednek el. A ciszta elhelyezkedése és mérete meghatározza az eltávolítás bonyolultságát. Ez határozza meg a beavatkozás árát is.
 • Gyökércsúcs eltávolítás: a gyökércsúcs eltávolításának célja a fog gyökércsúcsának és a környező gyulladt szöveteknek a kivágása, hogy megszüntessük a fertőzést és megőrizzük a fogat. Ez általában akkor szükséges, ha a gyökérkezelés nem hatékony, vagy ha a fog gyökércsatornája elzáródott vagy eltorzult. Az árat befolyásolja a fog pozíciója és a műtét összetettsége. 

Mennyibe kerülnek a szájsebészet árak Budapesten a Móricz Dental Fogászaton?

Ha pontos képet szeretne kapni arról, hogy hogyan alakulnak a szájsebészet árak Budapesten, akkor az csak részben oldható meg az árlisták tanulmányozásával, ami ITT elérhető. A legbiztosabb módszer arra, hogy pontos képet kapjon a szájsebészet árakról Budapesten az, ha eljön egy személyes konzultációra a Móricz Dentalba. 
A pontos szájsebészeti árak megválaszolásához első körben pontos diagnózissal kell rendelkeznie arról, hogy mi a valós szájsebészeti problémája és arra mi az ideális megoldás. Erre a célra szolgál egy személyes szájsebészeti konzultáció Budapesten, ami után kezelési tervet, és részletes árajánlatot készítünk Önnek. 
Így történik egy szájsebészeti árakat feltáró személyes konzultáció Budapest vezető szájsebészeti rendelőjében:

 • Ügyfélszolgálatunkon jelzi szándékát, hogy részt szeretne venni egy szájsebészeti konzultáción, nagyon egyszerűen online is időpontot kérhet honlapunkon.
 • Eljön a Móricz Dentalba felkészült szájsebész kollégánkhoz az előre megbeszélt időpontban egy személyes konzultációra.
 • Találkozik személyesen konzultáló szájsebész szakorvosával, aki figyelmesen meghallgatja fogászati problémáját.
 • Készül Önről egy 3D CT felvétel a pontos diagnózis felállítása érdekében.
 • Konzultáló szájsebész szakorvosa alaposan megvizsgálja Önt és a vizsgálati eredményt összeveti CT felvétel eredményeivel.
 • A konzultáció alkalmával részletes információt kap a szájsebészeti problémájáról és arról, hogy hogyan alakulnak a szájsebészet árak budapesti rendelőnkben, pontosan mennyibe kerülnek azok a szolgáltatások, amikre Önnek szüksége van.
 • Konzultáló orvosa írásos kezelési tervet és árajánlatot készít Önnek az általa javasolt és az Ön által is elfogadott szájsebészeti kezelésről. Az árajánlat részletesen tartalmazza a szájsebészeti árakat, melyeket budapesti rendelőnkben kell kifizetnie a kezelést követően. 

Megfizethető szájsebészeti árak Budapesten a Móricz Dental Fogászaton

Bizonyára Ön is tudja, hogy fogaink egészsége kulcsfontosságú a mindennapi életminőség megőrzésében. Ha bármilyen szájsebészeti problémával, például fájdalommal vagy kellemetlen érzéssel küzd, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy személyre szabott megoldást nyújtson az Ön szájsebészeti problémáira és mindent információt megadjon a szájsebészeti árakról.  Megfizethető szájsebészeti árak Budapesten, kíméletes kezelési módszerekkel?
Foglaljon időpontot a Móricz Dentalba egy személyes szájsebészeti konzultációra, hogy megbeszéljük az Ön státuszát és megtaláljuk a legjobb kezelési módot!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom
Szájszag vagy rossz lehelet I Moricz Dental Fogászat

Szájszag vagy rossz lehelet – mi okozza?

A szájszagot számos tényező okozhatja, de a leggyakoribbak közé tartozik a nem megfelelő szájhigiénia. Amikor az ételmaradékok a szájban maradnak, baktériumok szaporodnak el, amelyek kellemetlen szagokat termelnek. Egyes ételek, mint a fokhagyma és a hagyma, valamint az alkohol és a dohányzás is hozzájárulhatnak a szájszag kialakulásához.  A szájszárazság – ami csökkenti a nyál termelését, ami segít megtisztítani a szájat – szintén előidézhet szájszagot.  Továbbá, bizonyos betegségek, mint a cukorbetegség, a krónikus tüdőbetegségek, a vese- vagy májbetegségek is okozhatnak rossz leheletet.

Tovább olvasom
Implantátum kezelés folyamat I Móricz Dental Fogászat

Implantátum kezelés folyamata

Miért fontos az implantátum kezelés folyamata?
Az egészséges és ragyogó mosoly nem csupán esztétikai kérdés, hanem az általános jóllét és az önbizalom növelésének kulcsa is. A fogászati implantátumok forradalmasították a fogpótlás világát, lehetővé téve számunkra, hogy visszaadjuk Önnek azt az életminőséget, amit egykoron a természetes fogak biztosítottak.

Tovább olvasom
Fogbeültetés altatásban | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés altatásban

Sokan vannak olyanok, akik különböző okokból tartanak a fogászati kezelésektől, és jobban szeretnék, ha a műtéteket altatásban, nem pedig érzéstelenítés mellett végeznék el. Számukra van egy jó hírünk: a fogbeültetés altatásban is lehetséges!

Tovább olvasom
Fogorvos implantátum szakértő I Móricz Dental Fogászat

Fogorvos implantátum szakértő

Amit a fogorvosi implantátumokról érdemes tudnia egy szakértő tolmácsolásában!
A fogorvosi implantátumok azon modern fogászati technológiák közé tartoznak, amelyek célja a hiányzó fogak pótlása. Ezek az implantátumok mesterséges gyökerek, amelyeket közvetlenül az állkapocsba kerülnek beültetésre. 
Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az implantátum stabilan rögzüljön, így biztosítva az implantációs fogpótlás természetes funkcióit és megjelenését. A beültetési folyamat egy fogorvos implantátum szakértő által végzett műtéti eljárás, amit helyi érzéstelenítésben végzünk, így Ön minimális kellemetlenséget érez csak. Az implantátumok anyaga, általában titán, ami kiváló biokompatibilitással rendelkezik és elősegíti az állkapocscsal való összenövést. Hosszú távú stabilitást biztosít.

Tovább olvasom

Rólunk mondták