Zöld technológiával működő 3D CT

Nemcsak környezetbarát, de költségtakarékos is: zöld technológiával működő 3D CT

A CT felvétel nagyon fontos az orvos számára. A 3D CT alapján kap teljes képet a páciens fogazatáról és csontozatáról a pontos diagnózis felállításához.

Újdonság rendelőnkben: 2013 decemberétől egy új technológia teszi teljessé a digitális diagnosztikát a Móricz Dentalban. Ez az eszköz a  Vatech Pax-i 3D digitális panoráma röntgen berendezés beépített Cone Beam CT-vel. Ez az innovatív technológiára épülő korszerű diagnosztikai eszköz lehetővé teszi a precíz diagnózis felállítását és az Ön egyedi igényeire szabott kezelési tervek elkészítését. Az ideális kezelési terv felállításában kiemelt jelentősége van annak, hogy a kezelőorvosa tiszta és egyértelmű képet kapjon fogainak állapotáról. A pontos diagnózis különösen fontos az implantátumok beültetése, a csontpótló beavatkozások végzése, az egyes fogágybetegségek kezelése és a szájsebészeti beavatkozások esetében. A beavatkozások kockázatai ezzel jelentős mértékben csökkennek.

Az új CT berendezés diagnosztikai alkalmazása kézzelfogható előnyökkel jár az Ön számára:

  A jövőben már nem kell külső röntgen központba mennie, amennyiben a beavatkozásához CT felvételre van szüksége, hiszen ezt a Móricz Dentalban is el tudja készíttetni két perc alatt, rádasul lényegesen kedvezőbb áron

Ma a panoráma röntgen + 3D CT felvétel készítése a legkedvezőbb áron érhető elrendelőnkben, hiszen a két szolgáltatás együttes díja a jelenlegi piaci árak fele. (Ezt az alacsony árat a korszerű és energiatakarékos zöld technológiának köszönhetően tudjuk Önnek biztosítani.)

A Vatech Pax-i 3D CT berendezés innovatív fejlesztésének köszönhetően a ma elérhető legkisebb terhelést okozza az emberi szervezet számára, így kíméli meg Önt is a fölösleges sugárterheléstől

Ennek a berendezésnek mindössze 5,9 másodpercre van szükség ahhoz, hogy elkészítse a tökéletes CT felvételt Önről, tehát Önt rekord rövidségű ideig éri sugárterhelés

A felvételek elkészültét követően a diagnosztikai kiértékelését és a beavatkozások személyre szabott megtervezését az új fejlesztésűEz3D-i szoftver segítségével végzi el kezelőorvosa, hogy az Ön számára ideális kezelési tervet tudja összeállítani

„GREEN”, azaz zöld technológiájának köszönhetően kíméli és óvja a környezetet a jövő generáció számára és gazdaságossá teszi a berendezés működtetését

Mit kell tennie, ha Ön is szeretne pontos képet kapni fogainak jelenlegi állapotáról?

A pontos diagnózis tehát egy sikeres kezelés első számú alapfeltétele. A Vatech Pax-i 3D CTkorszerű digitális diagnosztikai eszköz természetesen az Ön rendelkezésére is áll. A szolgáltatás igénybevételéhez mindössze a  +36 1 36 11 222  telefonszámot kell felhívni vagy kitölteni online űrlapunkat és most ráadásul a felvételek mellé még elemzést és kezelési terv elkészítését kínáljuk Önnek.

Pácienseink véleménye

Igazán igényes hely, mind a rendelő, mind az ott dolgozó szakemberek tekintetében. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel, Ágics Anikó doktornő olyan problémámat oldotta meg, amelyet az elmúlt 2 év alatt más orvosnak nem sikerült - ráadásul nehezített körülmények között, a koronavírus időszakában. A rendelő nagyon szép és tiszta, a recepciós kolléganők segítőkészek és nem utolsósorban nagyon csinosak. A doktornő profi hozzáállása és a csapat rugalmas, összehangolt együttműködése megnyugtató hatással volt rám, biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Eddigi tapasztalataim során elsőként találkoztam ennyire körültekintő, precíz, kedves, figyelmes, szakmailag felkészült csapattal. Maximálisan elégedett vagyok, a továbbiakban is kizárólag a rendelő szolgáltatásait fogom igénybe venni, ha a szükség úgy hozza! Habár nem olcsó, lőszert vinni kell, de valamit valamiért.  
Sz. János

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták