Rendelői fogfehérítés I Móricz Dental Fogászat

Rendelői fogfehérítés a Móricz Dentalban – Több árnyalat különbséggel

A Móricz Dental rendelői fogfehérítés segítségével Önnek is több árnyalattal fehérebbek lehetnek a fogai, káros hatások nélkül. Ne kockáztasson, válassza a leghatékonyabb, és egyben legbiztonságosabb megoldást, döntsön a  rendelői fogfehérítés mellett!

Rendelői fogfehérítés a Móricz Dentalban – Több árnyalat különbséggel

Milyen előnyei vannak a rendelői fogfehérítésnek az Ön számára?

A rendelői fogfehérítés a Móricz Dental fogászati rendelőben egy kiváló választás lehet azok számára, akik visszasírják természetes mosolyuk ragyogását vagy egyszerűen csak frissebb, fiatalosabb megjelenést szeretnének elérni. A Móricz Dental fogászaton kínált rendelői fogfehérítés szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az Ön mosolya is vonzóbb legyen, a fogak károsítása nélkül.
Ezek a rendelői fogfehérítés előnyei:

 • Professzionális: fogászatunkon a legkorszerűbb technológiákat és módszereket alkalmazunk.
 • Gyorsaság: mindössze egy egyórás kezeléssel látványos eredmények érhetők el.
 • Hatékonyság: a korszerű fogfehérítő anyag gyorsan és biztonságosan teszi a dolgát, már egy kezelés után is több árnyalattal fehérebbek lesznek a fogak.
 • Biztonság: a rendelői fogfehérítés nem okoz kárt a fogzománcban vagy az ínyben, ellentétben számos otthoni technikával, interneten található módszerrel.

Miért színeződnek el a fogaink és hogyan segít ezen a rendelői fogfehérítés?

A rendelői fogfehérítés ideális lehet az Ön számára, ha fogai elszíneződtek vagy foltosak lettek. Számos oka lehet a fogak elszíneződésének, ezek között a nem megfelelő szájhigiénia, az egyszerű genetika, és bizonyos színező ételek túlzott fogyasztása is szerepel. A rendelői fogfehérítés különösen akkor ajánlott, ha:

 • A színező italok (vörösbor, kóla, kávé, tea) és ételek (bogyós gyümölcsök, citrusfélék, cukorka félék, cékla, curry, fűszerek) okozta elszíneződések zavarják Önt.
 • A dohányzás miatt elszíneződött a fogzománca.
 • Régi tömések vagy gyökérkezelés következtében megváltozott a foga színe.

Hogyan történik a rendelői fogfehérítés előkészítése?

A rendelői fogfehérítés megkezdése előtt érdemes egy alapos fogászati szűrővizsgálaton részt vennie.  Miért? Ha a fogorvos szuvas fogat talál, vagy gyökérkezelés szükséges, azokat a kezeléseket ajánlott elvégezni a fogfehérítés előtt. A régi tömések cseréje, valamint a fogkőeltávolítás is fontos lépés a fogfehérítési eljárás előtt. Ezek hiányában a rendelői fogfehérítés nem lesz olyan eredményes, akár még károkat is okozhat. Éppen ezért nem ajánlott az otthoni fogfehérítést sem elvégezni fogorvosi konzultáció, kezelés nélkül. 
Az előkészítés során mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fogfehérítés a lehető leglátványosabb eredményt érje el az Ön esetében is, ehhez azonban szűrővizsgálatra is szükség van. 

Hogyan történik a rendelői fogfehérítés a Móricz Dentalban?

A rendelői fogfehérítési folyamat a következő egyszerű lépésekből áll fogászatunkon:

 • Ínyvédő zselé felvitele az íny felületére hogy a rendelői fogfehérítés idejére védjük az ínyt.
 • A fogfehérítő anyag felvitele a fogak felületére.
 • Fogfehérítés speciális fogfehérítő lámpa segítségével.
 • A fenti két tevékenység megismétlése további két alkalommal.

A Móricz Dentalnál alkalmazott rendelői fogfehérítés teljesen fájdalommentes, és biztonságos. Önnek semmilyen kellemetlenségen sem kell átmennie, csupán élveznie kell a kezelés végezetével csillogó fogait. 

Hogyan tartható fenn a rendelői fogfehérítés eredménye hosszú távon?

A rendelői fogfehérítés eredményének fenntartásához ajánlott rendszeres fogorvosi kontrollvizsgálaton részt venni. Javasolt továbbá speciális fogfehérítő fogkrémek használata. A kezelés tartóssága függ az Ön életmódjától, így a rendszeres kávé-, tea-, vagy borfogyasztóknak, valamint a dohányzóknak gyakrabban ajánlott a rendelői fogfehérítést megismételni. Kezelőorvosától bővebb felvilágosítást kaphat a rendelői fogfehérítés alkalmával! 

Mennyire biztonságos a rendelői fogfehérítés a Móricz Dentalban?

A Móricz Dental fogászati rendelőben végzett rendelői fogfehérítés teljes mértékben biztonságos, az Európai Uniós előírásainak megfelelően végzett kezelések során csak 6%-nál alacsonyabb koncentrációjú hidrogén-peroxidot használunk. A rendelői fogfehérítés az EU-s sztenderdek szerint zajlik, így teljes mértékben biztonságos.

Miért javasoljuk a rendelői fogfehérítést az otthoni fogfehérítés helyett?

A Móricz Dentalban azért preferáljuk a rendelői fogfehérítést, mert ez a módszer garantálja a leglátványosabb és legtartósabb eredményeket. Más fogfehérítő eljárások gyakran nem biztosítanak látványos eredményt. Az otthoni kezelések időigényesebbek és kevésbé megbízhatóak. Ráadásul nagyobb biztonságot jelent Önnek az a tény hogy a rendelői fogfehérítést egy fogorvos vagy képzett dentálhigiénikus felügyeli, így fogai felszínének nem eshet baja. 

Melyek azok az esetek amikor nem javasolt a rendelői fogfehérítés?

A rendelői fogfehérítés nem minden esetben ideális megadás egy fogászati vagy esztétikai problémára. Ha a kezelőorvosa úgy ítéli meg, hogy a fogfehérítés nem éri el a kívánt célt, akkor alternatív megoldásokat, mint például porcelán foghéjak vagy fogkoronák alkalmazását javasolhatja. Minden esetben közösen döntik el kezelőorvosával, hogy a fogfehérítés alkalmazható-e, figyelembe véve az Ön igényeit és fogainak állapotát.

Mit kell tennie abban az esetben ha a rendelői fogfehérítés az Ön számára is egy kiváló megoldás fogainak szebbé tételére?

Ön is szeretne egy ragyogóbb, fehérebb mosolyt, ami magabiztosságot kölcsönöz megjelenésének? A Móricz Dental rendelőjében professzionális fogfehérítéssel gyorsan és hatékonyan varázsoljuk hófehérré fogait, miközben teljes körű gondoskodást és figyelmet biztosítunk Önnek. Ne várjon tovább, hogy megmutathassa a világnak gyönyörű mosolyát! Foglaljon időpontot rendelői fogfehérítésre még ma, és engedje meg nekünk, hogy segítsünk elérni azt a ragyogást, amire mindig is vágyott. Keresse fel a Móricz Dental rendelőjét, ahol a csillogó, fehér mosoly nem csak egy álom többé!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona? I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták