Letört fog: Hogyan kezelhetjük? | Móricz Dental

Letört fog

A letört fog kezelése minél előbb javasolt. Abban a kellemetlen élethelyzetben, amikor Önnek azzal a problémával kell szembenéznie, hogy letört a foga azonnali segítségre van szüksége.  A probléma megoldásának legegyszerűbb módja az, ha felhívja a +36 1 3611 222-es telefon számot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legközelebbi időpontban a rendelkezésére álljunk.

Gyors segítség a bajban – mentsük meg közösen fogait

A letört fog kezelése minél előbb javasolt. Abban a kellemetlen élethelyzetben, amikor Önnek azzal a problémával kell szembenéznie, hogy letört a foga azonnali segítségre van szüksége.  A probléma megoldásának legegyszerűbb módja az, ha felhívja a +36 1 3611 222-es telefon számot és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legközelebbi időpontban a rendelkezésére álljunk.

Fogletörés

A letört fog kezelése gyorsan és kompromisszumok nélkül a Móricz Dentalban

  • Ön felhívja a rendelőnket a +36 1 3611 222-es telefonszámon, jelezve, hogy a letört fog kezelése miatt sürgős segítségre van szüksége
  • Munkatársaink az elérhető legközelebbi időpontot lefoglalják az Ön számára, alkalmazkodva az Ön időbeosztásához
  • Eljön a megbeszélt időpontban a Móricz Dentalba, ahol egy rövid adminisztrációt követően felkészült kezelőorvosunk alaposan megvizsgálja Önt
  • Szükség esetén a probléma alaposabb feltárása érdekében készítünk egy panoráma röntgen vagy 3D CT felvételt
  • Kezelőorvosa precízen beazonosítja a sérülés mértékét és javaslatot tesz az ideális megoldásra, ami lehet esztétikus tömés, betét, direkt restauráció, kerámia héj, fémkerámia korona vagy cirkon korona (szükség esetén a fog gyökérkezelésre kerül a sérülés mértékétől függően)
  • Döntését követően kezelőorvosa azonnal orvosolja problémáját és elkezdődik a letört fog kezelése az Ön által választott eljárással

Így akár egy órán belül gyógyultan távozhat rendelőnkből.

 

Miért érdemes késedelem nélkül fogorvoshoz fordulnia a letört fog problémájával?

A balesetet követően javasolt a lehető legrövidebb időn belül felkészült fogorvoshoz fordulni, mert a sérülés akár a gyökércsatornákig is eljuthatott, ami a fog fájdalmas gyulladásához vezethet. Minél gyorsabban kerül kezelésre a fog, annál nagyobb az esélye a gyors és kíméletes megoldásnak.

A letört fog nem csak esztétikai problémát jelent, hanem komoly fájdalmat és kellemetlenséget is okozhat Önnek. Hívjon tehát fel minket a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy töltse ki űrlapunkat és kérjen egy sürgős kezelési időpontot.

A Móricz Dentalban felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező kezelőorvosok várják Önt szeretettel Buda szívében a Móricz Zsigmond körtér 3/A alatt.

Pácienseink véleménye

Igazán igényes hely, mind a rendelő, mind az ott dolgozó szakemberek tekintetében. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel, Ágics Anikó doktornő olyan problémámat oldotta meg, amelyet az elmúlt 2 év alatt más orvosnak nem sikerült - ráadásul nehezített körülmények között, a koronavírus időszakában. A rendelő nagyon szép és tiszta, a recepciós kolléganők segítőkészek és nem utolsósorban nagyon csinosak. A doktornő profi hozzáállása és a csapat rugalmas, összehangolt együttműködése megnyugtató hatással volt rám, biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Eddigi tapasztalataim során elsőként találkoztam ennyire körültekintő, precíz, kedves, figyelmes, szakmailag felkészült csapattal. Maximálisan elégedett vagyok, a továbbiakban is kizárólag a rendelő szolgáltatásait fogom igénybe venni, ha a szükség úgy hozza! Habár nem olcsó, lőszert vinni kell, de valamit valamiért.  
Sz. János

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták