Implantátum fogászat I Móricz Dental Fogászat

Az implantátum fogászat új dimenziója a Móricz Dentalban

A foghiány nem csak esztétikai problémát jelent, de komolyan befolyásolja az életminőséget is. Azonban az implantátum fogászat tökéletes lehetőséget nyújt ennek orvoslására. A Móricz Dental implantátum fogászat specialista, ahol a leghatékonyabb implantációs megoldások, tapasztalt szakemberek, precíz munka, és páciens központú hozzáállás vár Önre. 

Az implantátum fogászat új dimenziója a Móricz Dentalban

Miért fontos Önnek egy implantátum fogászat?

A fogak nem csak a mosolyunkat és önbizalmunkat befolyásolják, hanem fontos szerepet játszanak az egészséges táplálkozásban és a beszéd minőségében is. A hiányzó fogak pótlása elengedhetetlen, és a hagyományos módszerekkel szemben, az implantátumokkal való fogpótlás kínálja a legmodernebb és legtartósabb megoldást. Az implantátum fogászat egy nagyon speciális szakterület, ami hatalmas szaktudást igényel – a Móricz Dental Fogászaton ehhez mindent megtalálhat: évtizedes nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek fogbeültetésre specializálódott szájsebész szakorvosok, szájsebészeti műtő, és a leghatékonyabb kezelések várják.

Mit várhat el egy korszerű implantátum fogászattól? 

A Móricz Dentalban a páciensek a legmagasabb színvonalú ellátást várhatják el az implantátum beültetéssel kapcsolatban. Fogbeültető speciálistáink nagy tapasztalattal rendelkeznek az implantátum beültetés területén, és a legkorszerűbb technológiákat, mint például a 3D CT berendezést használják a pontos diagnózis felállításához és a beültetési terv kidolgozásához. 

Implantátum fogászat személyre szabott kezelésekkel

Pácienseink egy személyes konzultáción minden kérdésükre választ kapnak a beültetés menetéről, a kezelési tervről és a várható költségekről. Implantátum fogászatunkon a fogbeültetés specialistáink készítenek Önnek személyre szabott kezelési tervet, amiben minden szükséges lépést, kezelést bemutatnak. Ehhez árajánlatot is csatolunk, amelyhez árgaranciát vállalunk: nem lesznek időközben felmerülő váratlan költségek!

Implantátum fogászat fájdalommentes kezelésekkel

A fájdalommentes kezelés érdekében helyi érzéstelenítést alkalmazunk implantátum fogászatunkon, majd pontosan követjük az előre megtervezett beavatkozási tervet. A beültetés után a Móricz Dental implantátum fogászata azzal is kitűnik az átlagos fogászatok közül, hogy átfogó utógondozást és utánkövetést biztosít a páciensek számára, amely magában foglalja a gyógyulási folyamat nyomon követését és a végleges fogpótlás elkészítését. Az implantátum fogászatnak ezen lépései legalább annyira fontosak, mint maga a kezelés! A Móricz Dentalban a páciensek biztonságban érezhetik magukat, tudva, hogy a legkíméletesebb eljárásokat és technológiákat alkalmazzuk a legjobb eredmény érdekében.

Az implantátum fogászat előnyei a Móricz Dentalban

  • Szakértő kezekben: a Móricz Dental implantátum fogászati szakemberei több mint egy évtizede foglalkoznak implantátumok beültetésével magyar és külföldi páciensek számára és naprakészek a legújabb kíméletes implantációs eljárásokat illetően. 
  • Minőségi alapanyagok: rendelőnkben kizárólag nemzetközi minősítéssel rendelkező, tudományosan tesztelt és jóváhagyott fogászati implantátum alapanyagokat használunk. A prémium kategóriától a költségtakarékos implantátum családokig találhat rendelőnkben Önnek, és a pénztárcájának megfelelő megoldásokat.
  • Személyre szabott kezelés: az Ön elképzelései és lehetőségei egyediek, senkihez sem hasonlíthatók, és mi ezt messzemenőkig tiszteletben tartjuk. Ezért minden implantátum fogászati kezelést az egyén sajátos igényeihez igazítunk. Rendelőnkben minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat javaslunk az Ön számára, azonban a döntés mindig az Öné. 
  • Kényelmi szolgáltatások: célunk, hogy a páciensek a lehető legkényelmesebben érezzék magukat, ezért olyan szolgáltatásokat kínálunk, mint a rugalmas időpont egyeztetés, vagy a nyugodt légkör, de ha Ön fél a fogorvostól vagy az implantációs beavatkozástól, akkor akár altatásban is elvégeztetheti az implantátum beültetést a Móricz Dental implantátum fogászaton.

Az implantátum fogászat folyamata a Móricz Dental fogászaton

A fogbeültetés folyamata a Móricz Dental Fogászaton több lépésből áll, amelyet két fázisra bonthatunk:

Az implantátum beültetés fázisa:

1.    Első lépés: az állapotfelmérés és konzultáció, ahol teljes körű tájékoztatást kap az implantátum beültetés, fogbeültetés menetéről. Itt használjuk a digitális diagnosztikai eszközeinket, beleértve a 3D CT berendezést.
2.    Második lépés: a tervezés és árajánlat készítés, ahol a digitális 3D CT felvételek alapján történik a fogbeültetés megtervezése szakértő implantátum fogászati specialistáink segítségével.
3.    Harmadik lépés: előkészítés és fogbeültetés, amely magában foglalja a fogak előkészítését és a fogimplantátumok helyének előkészítését, majd a műtét végrehajtását.
4.    Negyedik lépés: az implantátum beültetése, így formázás és a műtéti terület zárása varrattal.
Az első fázist 3-6 hónapos gyógyulási periódus követi, amikor a beültetett implantátumok becsontosodnak. 

Az implantációs fogpótlás fázisa: 

1.    Első lépés: Az implantátumok helyének feltárása és lenyomatvétel, ami alapján a fogtechnikai laboratóriumban elkészül az implantációs fogpótlás.
2.    Második lépés: A felépítmény rögzítése a fogimplantátumba és az implantációs fogpótlás vázának bepróbálása.
3.    Harmadik lépés: A fogpótlás végleges rögzítése az implantátumokra.
4.    Negyedik lépés: Az utógondozás és a gyógyulási folyamat során szükséges kontrollvizsgálat, valamint információ átadás az implantációs fogpótlás ápolásának és tisztításának helyes módjáról.
Ez a folyamat alapos és részletes, melynek célja, hogy Ön a legjobb kezelést kapja, és teljes mértékben elégedett legyen az eredménnyel. Az eredmény tökéletes fogazat, amely hosszú távú, kényelmes megoldást nyújt a hiányzó fogak pótlására. Implantátum fogászatunkon nemcsak hatékony kezelésre számíthat, hanem teljes körű kezelésre, az előgondozás, és az utógondozási időszakban is. Bármilyen kérdése, vagy problémája is merülne fel, szakértő implantátum fogászati specialistáink állnak rendelkezésére! 

A legjobb implantátum fogászatot keresi Budapesten?

Az implantátum fogászat a fogpótlás legmodernebb módja. A Móricz Dentalban a legmagasabb színvonalon végezzük ezt a beavatkozást. Látogasson el hozzánk egy személyes szájsebészeti konzultációra és tapasztalja meg meg a Móricz Dental által kínált professzionalizmust és páciensközpontú kezeléseket. 
Konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon kérhet, vagy bejelentkezhet nagyon egyszerűen online IDE kattintva. Várjuk Önt szeretettel!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.

Biztonságos fogászati kezelések!

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

Tovább olvasom
Implantátum beültetése I Móricz Dental Fogászat

Implantátum beültetése – amit a hiányzó fogak korszerű pótlásáról tudnia érdemes

Hiányos foga, vagy fogai vannak? Szeretné mielőbb pótolni a legjobb módszerekkel? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban.

Tovább olvasom
Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom

Rólunk mondták