Implantátum árak fogászat I Móricz Dental Fogászat

Implantátum árak fogászat

Implantátum beültetésén gondolkozik? Érdekli, hogyan alakulnak az implantátum árak fogászatunkon? Az alábbi cikkünkben többet megtudhat az implantátumokkal, az implantátum árakkal kapcsolatban.

Implantátum árak fogászat

Milyen esetben lehetnek érdekesek az Ön számára az implantátum árak fogászatunkon

Implantátumot hiányos fog, fogak pótlására alkalmazunk. Amennyiben hiányos fogai vannak, minden bizonnyal Önt is érdekli, hogy hogyan alakulnak az implantátum árak fogászatunkon, de előbb néhány fontos részletet még meg kell osztanunk a kezeléssel kapcsolatban. Az implantátumok szükségessége minden esetben egy szakorvosi vizsgálaton derül ki, ahol szájsebész specialistáink megvizsgálja a jelenlegi fogászati státuszt, azaz az Ön fogainak és csontállományának állapotát és ez alapján állapítja meg, hogy van-e lehetőség implantátumok beültetésére a hiányzó fogak helyére. A legtöbb esetben pácienseink ezekben a helyzetekben választják a hiányzó fogak pótlására a korszerű fogászati implantátumokat:

 • Egy vagy több hiányzó fog esetében.
 • Egészséges fogak közötti foghiányt esetében.
 • Azokban az esetekben ahol a foghiány híddal nem oldható meg.
 • Sorvégi foghiányok esetében.
 • Kellő stabilitással nem rendelkező maradó fogak esetében, amelyre hídpótlás nem készíthető.
 • Kivehető fogpótlás rögzítése céljából.
 • Esztétikai okokból.

Hogyan alakulnak ki az implantátum árak fogászatokon?

Egy elveszített fog nem csak a mosolyát rontja el, hanem az önbizalmát és a közérzetét is. Ha fog implantátumot szeretne, elsőre talán zavaró lehet a széles választási lehetőség.  A döntés nem egyszerű, de segítséget jelent számunkra, ha pontosan tudjuk mit kapunk a pénzünkért cserébe. Szeretné tudni, hogy hogyan alakulnak ki az implantátum árak fogászatunkon, pontosan milyen tételekből áll az összeg? Az implantátum árak a fogászatokon legnagyobb százalékban magából az implantátumból állnak, amik nagyon magas minőségű, strapabíró, mégis esztétikus anyagból készülnek.  Egy hiányzó fog helyére beültetett fogászati implantátum ára három főrészből tevődik össze: 

 1. Az implantátum test: ez kerül az állkapocsba, és helyettesíti a fog gyökerét. Fontos, hogy strapabíró, nem allergizáló anyagot kell választani, ami több 10 évig tart.
 2. A felépítmény: köztes elem, ez csatlakozik az implantátumhoz, és tartja majd az implantációs fogpótlást.
 3. Az implantációs fogpótlás: ez lesz a látható része, a hiányzó fog helyettesítése, aminek esetében fontos, hogy esztétikus, fogszínű anyagból készüljön. 

Mennyibe kerülnek az implantátum árak fogászatunkon?

A fent leírt implantátum anyagok minősége, illeszkedése és tartóssága határozza meg az implantátum árakat fogászatonként. Értelemszerűen, ha jobb minőségű anyagokat és pontosabb illeszkedést szeretne, az többe kerül, de hosszabb távon megéri, mert ezek az implantátumok több mint 10 évig ellátják a feladatukat. A Móricz Dental fogászaton csak többszörösen bevizsgált, magas minőségű, nem allergizáló anyagokat használunk, amik tartósságára garanciát is vállalunk. Hogy pontosan mennyibe kerülnek az implantátum árak fogászatunkon, azt aktuális árlistánkon megtalálhatja!

Mennyibe kerülnek a különböző implantátum árak fogászatunkon?

Az implantátum árakat tehát nagyban meghatározza az, hogy milyen anyagból készülnek azok. A fogászati implantátumok általában két anyagból készülnek: titánból és cirkóniumból. A titán rugalmasabb és költségkímélőbb, míg a cirkónium esztétikusabb, de keményebb és drágább is. De azt fontos tudni, hogy ha valami probléma adódik, a cirkónium nehezebben távolítható el, mert törékeny. Melyik implantátum anyag a legjobb választás? Jöjjön el implantációs konzultációnkra, és segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb implantátumot! A konzultációt, és állapotfelmérést követően személyre szabott kezelési tervet is készítünk Önnek, ami pontos árajánlatot is tartalmaz, ebben konkrétan látni fogja, hogy mennyibe kerülnek az implantátum árak fogászatunkon. 

Megfizethető implantátum árak fogászatunkon minőségi implantátumokkal

Az implantációs fogpótlás a fog helyettesítésére szolgáló egység, amely a rágófelületet biztosítja, azaz pótolja a hiányzó fog funkcióját. Fontos, hogy megfelelő minőségű legyen, hiszen az ínybe bekerülve fontos szerepet tölt be, nemcsak esztétikai szempontokból, hanem a rágófunkció miatt is fontos, hogy stabil, és tartós legyen.

Ilyenek a különböző implantátum típusok

 • Fém vázra égetett porcelán implantációs fogpótlás, amely hagyományos ragasztással kerül rögzítésre az implantátumra.
 • Fém vázra égetett porcelán implantációs fogpótlás, amely csavarozással kerül rögzítésre az implantátumra.
 • Cirkon vázra égetett porcelán implantációs fogpótlás, amely hagyományos ragasztással kerül rögzítésre az implantátumra.
 • Cirkon vázra égetett porcelán implantációs fogpótlás, amely csavarozással kerül rögzítésre az implantátumra.

Az implantációs fogpótlások árak fogászatunkon egyrészt függenek az alapanyagtól, amiből készülnek másrészt az implantátumra történő rögzítés módjától.  A hagyományos ragasztáshoz képest a csavarozással rögzített implantációs fogpótlások nagyobb rugalmasságot biztosítanak az esetleges korrekciós igény esetén.

Mi az, ami még befolyásolja az implantátum árakat a fogászaton?


Több további tényező is hatással van az implantátum árakra:

 • Az implantátumot gyártó cég nemzetközi elismertsége.
 • Az implantátum kifejlesztése érdekében elvégzett kutatások minősége és ideje.
 • A klinikai tesztek eredménye.
 • Az implantátumokra adott garancia ideje.
 • Az implantátumok nemzetközi kezelhetőségének flexibilitása (azaz ha nekem egy másik országban van problémám az implantátummal, akkor segítségemre tudnak-e lenni a helyi fogorvosok).

Hogyan befolyásolja az implantátum árakat a beültetendő implantátumok száma?

Az implantátum árak egy foghiány pótlása esetén tehát a három elem összesített árából állnak össze. Azonban az is előfordul hogy nem egy hiányzó fogat kell implantátummal pótolni hanem többet. Nem feltétlenül szükséges az, hogy minden egyes hiányzó fog helyére egy implantátum kerüljön beültetésre. Például három egymás mellett lévő hiányzó fog esetében elegendő kettő implantátumot beültetni és arra egy három tagú hidat rögzíteni. 
De implantátumok tarthatnak komplett alsó vagy felső fogsorokat is. Ez esetben 4 vagy 6 implantátumra építjük fel mind az alsó, mind a fölső fogsort, és ezek teszik lehetővé a  fogpótlás stabil rögzítését. A Móricz Dental Fogászaton megtaláljuk a legjobb megoldást, és a legkedvezőbb implantátum árakat Önnek!


Még mindig nem tudja, mik a valós implantátum árak egy fogászaton?

Amennyiben Önnek egy precíz árajánlatra van szüksége, amely mindent magában foglal, akkor javasoljuk, hogy jöjjön el egy szakorvosi konzultációra Móricz Dental fogászatra!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Rendelői fogfehérítés I Móricz Dental Fogászat

Rendelői fogfehérítés a Móricz Dentalban – Több árnyalat különbséggel

A Móricz Dental rendelői fogfehérítés segítségével Önnek is több árnyalattal fehérebbek lehetnek a fogai, káros hatások nélkül. Ne kockáztasson, válassza a leghatékonyabb, és egyben legbiztonságosabb megoldást, döntsön a  rendelői fogfehérítés mellett!

Tovább olvasom
Fogbeültetés mennyi idő? | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés mennyi idő?

A fogbeültetés mennyi idő, mennyire fájdalmas, hogyan történik pontosan? Megválaszoljuk a fogbeültetéssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket!

Tovább olvasom
Fogpótlás fogászati híddal I Móricz Dental Fogászat

Fogpótlás fogászati híddal – Milyen esetben lehet hasznos az Ön számra?

Az egészséges és teljes mosoly nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem az általános egészség és jólét szempontjából is kulcsfontosságú. A hiányzó fogak nemcsak az önbizalmat érinthetik, hanem a rágási és beszédképességet is befolyásolhatják, ami táplálkozási és kommunikációs problémákhoz vezethet. Ebben a helyzetben a fogpótlás fogászati híddal kiváló megoldást kínál, amely egy időtálló és megbízható módszer a hiányzó fogak pótlására.

Tovább olvasom
Ínyvérzés fogmosáskor I Móricz Dental Fogászat

Ínyvérzés fogmosáskor

Ön is tapasztalt már piros foltokat a fogkeféjén, vagy a mosdókagylóban fogmosás után? Kétségbeesett, hogy valami probléma van a fogaival? Érdekli, miért alakul ki az ínyvérzés fogmosáskor, mennyire normális, hogyan lehet kezelni? Cikkünkben választ adunk ezekre a kérdésekre!

Tovább olvasom
Legjobb fogimplantátum I Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogimplantátum

A Móricz Dental Fogászaton garantáltan megtalálja a legjobb fogimplantátumot, ami stabil, tartós, minőségi, és nem mellesleg esztétikus. Budapest egyik legjobb fogászatán természetes, hogy csakis minőségi alapanyagokkal, fájdalommentes beavatkozásokkal, és magas szakértelemmel találkozhat!

Tovább olvasom

Rólunk mondták