All on 4 fogpótlás: Teljes fogsor pótlásra I Móricz Dental Fogászat

All on 4 fogpótlás

Mi az az All on 4 fogpótlás, miért jó választás az Ön számára? Mit kell tudnia az All on 4 fogpótlással kapcsolatban, milyen előnyei, és esetleges hátrányai vannak? Ismerje meg, hogy miért érdemes ezt a hatékony eljárást választani a Móricz Dental fogászaton!

All on 4 fogpótlás

All on 4 fogpótlás – a népszerű eljárás elérhető Magyarországon is

A Móricz Dental Fogászaton már évek óta elérhető a modern All on 4 fogpótlás típus, és eddig még minden páciensünk elégedetten távozott. Egyre többen döntenek az All on 4 fogpótlás mellett Magyarországon is, és nem véletlenül! Az All-on-4 fix fogsor egy kíméletes, de hatásos megoldás a kivehető fogsor kiváltására. Rengeteg előnye van a hagyományos fogpótlásokkal szemben.

Mik az All on 4 fogpótlás legnagyobb előnyei?

Pozitív tulajdonságai miatt egyre többen választják az All on 4 fogpótlás típust, lássuk milyen előnyökkel jár az Ön számára ez az eljárás!

  • Az All on 4 fogpótlás jelentős megtakarítást jelent Önnek, hiszen kevés számú implantátum beültetésével érhetünk el látványos és hosszú távú fix megoldást.
  • Az All on 4 fogpótlás végleges megoldást nyújt a kivehető fogsor problémájára, többé már nem kell vele foglalkoznia, hiszen kényelmesebb, és praktikusabb megoldást kínálunk Önnek!
  • Az All on 4 fogpótlás elkészítése rövid időt vesz igénybe, az eredménye pedig szinte azonnali.
  • Az All on 4 fogpótlás erős és tartós stabilitással rendelkezik, hosszú távon is megbízható fogpótlás típus, így nemcsak gyors, esztétikus, hanem tartós eredményt lehet elérni vele.
  • Az All on 4 fogpótlás  európai minősítéssel rendelkező minőségi fogászati anyagokból készül. – A Móricz Dental Fogászaton nem találkozhat olyan anyagokkal, amik nem rendelkeznek kiemelt minősítéssel, hiszen számunkra a minőség, és a megbízhatóság elsődleges szempont.

Milyen fogászati problémák megoldására ideális az All on 4 fogpótlás?

Az All on 4 fogpótlás számtalan fogászati problémára és élethelyzetre nyújt megnyugtató, tartós és esztétikus megoldást. Alapvetően bármilyen típusú foghiányt lehet ezzel a módszerrel pótolni. Az All-on-4 fix fogpótlással a már meglévő kivehető fogpótlást is le lehet cserélni. Amennyiben Ön is úgy dönt, hogy a kivehető fogpótlását szeretné fixre cserélni, hogy elkerülhesse ezzel a kellemetlenségeket, keresse a Móricz Dental szakértő fogorvosait! Az All on 4 fogpótlás használható meglazult fogak esetén, ínygyulladás, fogágybetegség diagnosztizálása esetében, valamint ha valamely baleset következtében a fogak nagy része meglazult vagy elveszett. Az All-on-4 fix fogpótlással kapcsolatban bővebb tájékoztatást kaphat rendelőnkben, kérdezzen bizalommal hozzáértő fogorvosainktól akár az All-on-4 fix fogpótlás alkalmazásával, akár a működési módjával kapcsolatban! Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Kinek javasolt az All on 4 fogpótlás?

Az All on 4 fogpótlás mindazoknak javasolt, akiknek a foghiány kezelésekor fontos a költséghatékony, hosszú távú és esztétikus megoldás, hiszen ez az eljárás mindezt biztosítja pácienseink számára. Az All on 4 fogpótlás az életminőség javulását is okozhatja, hiszen ez egy fix fogpótlás, ami sokkal kényelmesebb, a megjelenést is rendezetté, fiatalossá varázsolja. Szeretne korlátozások nélkül enni, beszélni vagy nevetni? Akkor ez az eljárás az Ön számára is a tökéletes megoldás lesz! Amennyiben mindennapjai során fontos az Ön számára, hogy stabil fogsora legyen, válassza az All on 4 fogpótlást! 

Mit kell tennie, ha Önnek is az All on 4 fogpótlás az ideális megoldás fogászati problémájára?

Jöjjön el a Móricz Dentalba egy All on 4 fogpótlás konzultációra, amit nemzetközi gyakorlattal rendelkező, képzett fogbeültető specialistáink végeznek. Tudta, hogy a rendelőnkben elvégzett implantátum beültetések sikerességi rátája 98,3%? Biztos kezekben lesz nálunk! Kérjen időpontot rendelésünkre, és legyen fiatalos, életvidám, fix mosolya az All on 4 fogpótlás segítségével! Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták