Fogorvos implantátum szakértő I Móricz Dental Fogászat

Fogorvos implantátum szakértő

Amit a fogorvosi implantátumokról érdemes tudnia egy szakértő tolmácsolásában!
A fogorvosi implantátumok azon modern fogászati technológiák közé tartoznak, amelyek célja a hiányzó fogak pótlása. Ezek az implantátumok mesterséges gyökerek, amelyeket közvetlenül az állkapocsba kerülnek beültetésre. 
Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az implantátum stabilan rögzüljön, így biztosítva az implantációs fogpótlás természetes funkcióit és megjelenését. A beültetési folyamat egy fogorvos implantátum szakértő által végzett műtéti eljárás, amit helyi érzéstelenítésben végzünk, így Ön minimális kellemetlenséget érez csak. Az implantátumok anyaga, általában titán, ami kiváló biokompatibilitással rendelkezik és elősegíti az állkapocscsal való összenövést. Hosszú távú stabilitást biztosít.

Fogorvos implantátum szakértő

Az implantátum beültetés folyamata fogorvos implantátum szakértő által

A fogorvosi implantátum beültetése több lépésben történik. Az első lépésben a fogorvos implantátum szakértő behelyezi az implantátumot az állkapocsba, ahol ez aztán összenő a csonttal egy természetes folyamat során, amit osseointegrációnak neveznek. Ez a folyamat biztosítja az implantátum stabil alapját. 
Miután az implantátum becsontosodik, egy ún. abutment (közbülső elem) kerül rá, amire végül a az implantációs fogpótlást, vagyis a koronát rögzítik. A fogorvos implantátum szakértő által beültetett implantátumok nagy előnye, hogy tartós megoldást nyújtanak, ellentétben a hagyományos fogpótlásokkal, mint a híd vagy a kivehető protézis
Továbbá, mivel az implantátumok a saját fogakhoz hasonlóan működnek, kényelmes viseletet és természetes megjelenést biztosítanak, ami javítja az önbizalmat és az életminőséget.

Egy fogorvos implantátum szakértő által beültetett implantátum és implantációs fogpótlás előnyei

A fogorvosi implantátumok hosszú távú megoldást kínálnak a foghiány kezelésére. A sikeres beültetés után az implantátumok évtizedekig is funkcionálhatnak, így Ön hosszú távon élvezheti annak előnyeit. 
A fogorvos implantátum szakértő által beültetett implantátumok nem csak esztétikai és funkcionális szempontból előnyösek, hanem hozzájárulnak az állkapocs egészségének megőrzéséhez is, mivel megakadályozzák a csontsorvadást, ami gyakran a fogak elvesztésével jár. Ezáltal az implantátumok segítenek fenntartani az arc természetes kontúrját és megelőzik a további fogvesztést, ami az egészséges mosoly és az általános szájhigiénia szempontjából is fontos.

Az implantátum beültetéshez szükséges vizsgálatok fogorvos implantátum szakértő bevonásával

A fogászati implantátumok beültetésének első lépése a fogorvos implantátum szakértő által végzet vizsgál és a konzultáció. Az implantátumra való alkalmasság megállapítása érdekében a fogorvos implantátum szakértő alapos szájüregi vizsgálatot végez, amely magában foglalhat röntgenfelvételeket és esetleges 3D CT felvételek készítését is, hogy részletes képet kapjon az állkapocs csontsűrűségéről és szerkezetéről. Ezenkívül a fogorvos implantátum szakértő megbeszéli Önnel az általános egészségi állapotát, beleértve a meglévő egészségügyi problémákat és a szedett gyógyszereket, mivel ezek befolyásolhatják az implantációs eljárást és annak gyógyulását. Ez az alapos előkészítés biztosítja, hogy  Ön biztosan alkalmas legyen az a fogászati implantátum beültetésre és minimalizálja a kezelés kockázatait.

Fogorvos implantátum szakértő által készített kezelési terv, amely biztonságot ad

A kezdeti vizsgálatok után a fogorvos implantátum szakértő egy személyre szabott kezelési tervet állít össze, amely részletesen leírja az implantátum beültetésének lépéseit. Ez magában foglalhatja az esetleges előkészítő beavatkozásokat is, mint például a csontpótlást, ha ez szükséges a sikeres implantációhoz. Az Ön szerepe ebben a szakaszban az, hogy gondosan kövesse fogorvos implantátum szakértő utasításait, beleértve a műtét előtti egészségügyi javaslatokat, mint például a dohányzás minimalizálását, mivel a dohányzás károsan befolyásolhatja a gyógyulási folyamatot. Továbbá, a fogorvos implantátum szakértő tájékoztatja Önt az esetleges szájhigiéniai előírásokról és a műtét utáni teendőkről is.

A műtét napja a fogorvos implantátum szakértő megközelítésében

A műtét napján Önnek készen kell állnia a beavatkozásra, amely általában helyi érzéstelenítés mellett történik. Szükség esetén a műtétet altatásban is elvégezhető. Fontos, hogy Ön a műtét előtt ne egyen vagy igyon bizonyos időn keresztül, amit a fogorvos implantátum szakértő előre meghatároz. Semmiképpen se fogyasszon alkoholt és ne dohányozzon ezen napon. Gyógyszereket padig csak a műtétet végző fogorvos implantátum szakértőnél történő egyeztetést követően vegyen be. 

A műtét utáni tendők a fogorvos implantátum szakértő megközelítésében

Az implantátum beültetése után a fogorvos implantátum szakértő részletes utasításokat ad a műtéti terület gondozásáról, az étrenddel kapcsolatos korlátozásokról és a fájdalomcsillapításról. Önnek pedig figyelnie kell az esetleges szövődmények jeleire, mint például a túlzott vérzésre vagy fertőzésre, és szükség esetén haladéktalanul fel kell vennie a kapcsolatot a fogorvos implantátum szakértő rendelőjével. A sikeres gyógyulás érdekében elengedhetetlen a rendszeres orvosi ellenőrzések betartása és a megfelelő szájhigiénia fenntartása.

Ha hiányzó fogainak pótlásáról van szó, akkor forduljon fogorvos implantátum szakértőhöz

A legnagyobb biztonságot az jelenti az Ön számára ha a fogászati implantátumok beültetését olyan szakértői csapatra bízza akik évtizedes gyakorlattal rendelkeznek ezen a területen és az előre nem látott orvosi szituációk kezelésében is rutinosan járnak el.
A Móricz Dentalban 4 szájsebészből álló fogorvos implantátum szakértő csapat dolgozik azon, hogy a műtét alacsony kockázatú és tartós eredményt hozó legyen. 
Jöjjön el a Móricz Dentalba egy fogászati implantátum konzultációra szakértői csapatunkhoz és győződjön meg személyesen szakértelmünkről, felkészültségükről és empatikus hozzáállásunkról.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom
Milyen korona típusok vannak? I Móricz Dental Fogászat

Milyen korona típusok vannak?

A modern fogászatban számos korona típus áll rendelkezésre, amelyek az anyaguk, tartósságuk és esztétikai jellemzőik alapján különböznek. A koronák nem csak a természetes rágóképességét állítják vissza, de esztétikus megjelenést is kölcsönöznek Önnek. A két legnépszerűbb korona típus a fémkerámia korona és a cirkon korona.  Ismerje meg ezek tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni fogpótlásáról, amely akár évtizedekig is elkísérheti Önt.

Tovább olvasom
Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom

Rólunk mondták