Esztétikus fogtömés Budapest I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Centrum

Esztétikus fogtömés Budapest

Szuvas, lyukas fog, és az ezzel járó fogérzékenység, esztétikai problémák, rossz lehelet, nehézkes rágás? Az esztétikus fogtömés Budapesten a Móricz Dental Fogászaton is elérhető, ráadásul a legjobb minőségben, teljesen fájdalommentesen, egyedi fogszín elemzéssel.

Esztétikus fogtömés Budapest

Miért fontos, hogy kiemelkedően jó minőségű esztétikus fogtömés készüljön Önnek Budapesten?

A Móricz Dental Fogászat már hosszú évek óta foglalkozik fogak gyógyításával, szájsebészeti problémák megoldásával. A hosszú évek alatt azon túl, hogy a legjobb technikákat sajátítottuk el, azt tapasztaltuk, hogy egyre inkább nő az igény az esztétikus fogászati megoldások iránt. Még a 2000-es évek elején mindenki megelégedett a fémesen csillogó amalgám tömésekkel, viszont azóta egyre elterjedtebb az esztétikus fogtömés Budapesten is. Bár a fogaknak elsődlegesen rágási, valamint hangképzési funkciójuk van, így a beszéd, illetve emésztés szempontjából kiemelten fontos fogaink egészsége, szépsége, az esztétikum sem hanyagolható el. Sokkal magabiztosabban fog tükörbe nézni, társasági életet élni, nyilvánosan enni, inni, beszélgetni, és mosolyogni, ha az esztétikus fogtömést választja. A Móricz Dental Fogászat megoldásait választva foga olyan lesz, mintha nem történt volna beavatkozás, a legjobb minőségű fogászati tömő anyagaink nem fehérek, sokkal inkább fogszínűek, és számos más előnyük is van.

Az esztétikus fogtömés Budapesten számtalan előnnyel rendelkezik

 • Az esztétikus fogtömés Budapesten hosszú távú megoldást nyújt a fogszuvasodás problémájára.
 • Másik nagy előnye, ami miatt pácienseink nagyon kedvelik, hogy esztétikus megjelenésének köszönhetően észre sem vehető, hogy fogtömése van.
 • Az esztétikus fogtömés Budapesten a Móricz Dental Fogászaton olyan anyagból készül, ami megakadályozza fogainak további szuvasodását.
 • Egészséges rágási funkciót hoz létre, nem kell többé az egyik oldalt kímélni, miközben eszik, vagy lemondani finom falatokról foga, fogai állapota miatt, ugyanis a nálunk készült esztétikus fogtömés nagyon magas terhelhetőségű.
 • Végezetül pedig igényes megjelenést és mosolyt ad.

A szuvas fogak számtalan komolyabb fogászati problémát okozhatnak, akár még a fogak elvesztéséhez is hozzájárulhatnak. Az esztétikus fogtömés Budapesten orvosolja a problémát, eltömíti a kórokozók számára megnyílt réseket, visszaállítja a fog egészségét, és az Ön ragyogó mosolyát. 

Hogyan készül egy esztétikus fogtömés Budapesten a Móricz Dental fogászaton?

Fogászatunk az egyik legkiemelkedőbb esztétikai fogászat a fővárosban, az egyik specialitásunk az esztétikus fogtömések készítése. Rendelőnkben több nemzetközi tapasztalattal is rendelkező fogorvos specialista dolgozik.  Az esztétikus fogtömés Budapesten a Móricz Dental rendelőben nagyon szakszerűen történik. Mivel számtalan ilyen jellegű kérdés érkezik, külön kiemeljük, hogy a folyamat helyi érzéstelenítés alkalmazása mellett teljesen fájdalommentesen történik. A fogszuvasodás elterjedésével kialakult fogfájásnál egyetlen fogászati beavatkozás sem fáj jobban! Mutatjuk, hogyan készül az esztétikus fogtömés budapesti rendelőnkben!

Esztétikus fogtömés Budapesten lépésről lépésre

 • Digitális diagnosztika segítségével felmérjük fogai állapotát, a probléma nagyságát, pontos elhelyezkedését.
 • A diagnózis felállítása után részletes kezelési tervet és árajánlatot készítünk Önnek, amiben látni fogja a teljes folyamatot részletesen, és azt is, hogy mennyibe kerül Önnek az esztétikus fogtömés összességében.
 • Amennyiben elfogadja az ajánlatot, a következő lépés a kezelendő fog előkészítése preparálással.
 • Ezután következik a fogszín meghatározása digitális fogszínkulcs segítségével – ez a lépés biztosítja, hogy az esztétikus fogtömés teljesen észrevétlenül simuljon be a fogazatba, és a beavatkozásnak egyáltalán ne maradjon látható nyoma. 
 • A megfelelő tömőanyag kiválasztása – a Móricz Dental Fogászaton kizárólag magas minőségű, többszörösen bevizsgált anyagokkal dolgozunk.
 • A tömőanyag beillesztése az előkészített üregbe fogászati specialisták által.
 • Formázás és simítás.
 • Polírozás.
 • Harapás ellenőrzése.
 • Szükség esetén korrekciót biztosítunk.

Esztétikus fogtömés Budapest egyik legjobb esztétikai fogászatán

Miért érdemes fogászatunkat választani az esztétikus fogtöméshez? Számtalan érvet fel tudunk sorolni:

 • Szakmai hozzáértés, kiemelkedő szakértelem, nemzetközi gyakorlat.
 • Esztétikus fogtömésre nyújtott garancia.
 • Könnyű megközelíthetőség (fogászatunk a Móricz Zsigmond körtéren, Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján található).
 • Empatikus, türelmes orvosok.
 • Kíméletes eljárások (helyi érzéstelenítést alkalmazunk a fájdalmak elkerülése céljából).
 • Európai színvonalú tömőanyag használata esztétikus fogtömés készítéséhez.

Mit kell tennie abban az esetben, ha esztétikus fogtömésre van szüksége Budapesten?

El kell jönnie a Móricz Dental fogászati rendelőbe egy esztétikus fogtömés konzultációra és kezelőorvosával együtt megtalálni az ideális megoldást fogászati problémájára. Az esztétikus fogtömés Budapesten a Móricz Dental Fogászaton nagy szakértelemmel, fájdalommentesen, egyedi esztétikus anyagokkal történik! Jelentkezzen be hozzánk online, vagy az alábbi telefonszámon: +36 1 3611 222!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona? I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták