Szájsebészeti rendelő Budapest I Móricz Dental Fogászat

Szájsebészeti rendelő Budapest

Modern szájsebészeti rendelő Budapesten barátságos kiszolgálással, ahol nem kell tartani nagy fájdalmaktól? A Móricz Dental fogászattal meg is találta az Ön számára legtökéletesebb helyet. Annak ellenére, hogy a szájsebészeti rendelő Budapesten kifejezés nagyon ijesztően hangzik elsőre, bíznia kell bennünk, hozzáértő kollégáink a legjobb eszközökkel, leghatásosabb módszerekkel orvosolják a problémát, mindenféle fájdalom nélkül!

Szájsebészeti rendelő Budapest

Miért lehet szüksége szájsebészeti rendelőre Budapesten?

Nézzük, milyen esetben lehet szájsebészeti rendelőre szüksége Budapesten, milyen tünetek esetében érdemes hozzánk fordulnia! Sajnos előfordulnak olyan esetek, hogy egy fogat már nem lehet megmenteni semmilyen kezeléssel sem, nincsen más választás, minthogy kíméletes fogászati módszerekkel el kell távolítani. Illetve másik jellemző esete annak, hogy pácienseink felkeresik szájsebészeti rendelőnket Budapesten, hogy a bölcsességfoguk valamilyen oknál fogva nem megfelelően nőtt ki, így el kell azt távolítani a komplikációk, fájdalmak elkerülése érdekében. Abban az esetben is szájsebészeti rendelőnk felé érdemes venni az irányt, ha egy hiányzó fogat kell pótolni korszerű implantációs eljárással, esztétikusan, és biztonságosan. A Móricz Dental Szájsebészeti Rendelő Budapesten abban az esetben is tud megoldást, amennyiben nincs elegendő csontállomány fogászati implantátum beültetéshez, ugyanis ekkor csontpótlást alkalmazunk. Előfordulhat az is, hogy egy cisztát sebészeti úton kell eltávolítani, hogy megakadályozzuk a további fertőzések elterjedését, továbbá akkor is érdemes felkeresni minket, ha a gyulladásos állapot egy mikroszkópos gyökérkezelő beavatkozással sem szüntethető meg és a fog megmentése érdekében el kell távolítani a gyökércsúcsot sebészi úton. A legtöbb szájsebészeti rendelő Budapesten olyan modern eszközökkel van felszerelve, amik lehetővé teszik az olyan speciális fogászati eljárásokat is, amiket egy hagyományos fogászaton nem lenne mód elvégezni, így pedig nagyon sok fog megmenthető, rengeteg fogászati probléma hatékonyan kezelhető.

Hívja fel a +36 1 3611 222-es telefonszámot vagy töltse ki űrlapunkat és kérjen konzultációs időpontot fogszabályozó szakorvosainkhoz.

Szájsebészeti rendelő Budapesten könnyen megközelíthető helyen

Szájsebészeti rendelő Budapest központjában, könnyen megközelíthető helyen? A Móricz Dental Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjában, a Móricz Zsigmond körtéren található, így nemcsak autóval lehet könnyen megközelíteni (parkolásra pácienseink számára lehetőséget tudunk biztosítani), hanem tömegközlekedési eszközökkel is. De nemcsak ez az egyetlen ok, amiért érdemes a mi szájsebészeti rendelőnket választani, hanem azért, mert nagyon modern környezetben, a legújabb, és egyben leghatékonyabb eljárásokkal várják hozzáértő kollégáink, akik elkötelezetten dolgoznak azért, hogy minden fogászati problémát a legjobb módon kezeljenek. 5 felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész várja Önt rendelőnkben a ma elérhető legkorszerűbb fogászati eszközökkel felszerelt 9 darab kezelőhelyiséggel, ahol minden biztosított a kíméletes szájsebészti beavatkozások elvégzéséhez. Nemcsak rendelőink nagyon modernek, hanem speciálisan felszerelt szájsebészeti műtő és pihenőszoba is várja pácienseinket arra az esetre, ha altatásban végzett műtétre van szükség hiszen számunkra a pácienseink a legfontosabbak! Így tényleg minden fogászati problémát hatékonyan tudunk kezelni. Szájsebészeti rendelő Budapesten barátságos kiszolgálással, és emelt szintű sterilitással? Válassza a Móricz Dentalt!

Budapesti szájsebészeti rendelőnk ezeket a problémákat orvosolja fájdalommentesen

Egy szájsebészeti rendelő Budapesten rengeteg olyan kezelést kínál, ami segíthet visszaállítani fogainak épségét. Az alábbiakban leírjuk, hogy milyen tünetek esetében érdemes felkeresni a Móricz Dental rendelőjét, de általánosságban elmondható, hogy minden fogászati panaszát kivizsgáljuk, és a vizsgált eredményei alapján kezelési tervet készítünk. Tehát bármilyen panasza van segítünk megszüntetni azt! Szájsebészeti rendelő Budapesten érdemes felkeresni fogfájás esetében, fogeltávolítás igényével, bölcsességfog húzás kíméletes szájsebészeti műtéti eljárással, de segítünk Önnek, hiányzó fogak pótlásával, korszerű implantációs megoldással, ha kell csontpótlás szakszerű elvégzésével, valamint arcüreg emelő műtétek elvégzésével, gyökércsúcs eltávolító műtétek elvégzésével, és ciszta eltávolító műtétek elvégzésével is.

Mit kell tennie, ha szájsebészeti rendelőre van szüksége Budapesten?

Egy megbízható szájsebészeti rendelőt keres Budapesten fogászati problémája hatékony megoldására? Nem kell mást tennie, mint időpontot kérnie a Móricz Dentalba egy szájsebészeti konzultációra, ahol korszerű digitális diagnosztika segítségével fel kell térképezni a szájsebészti problémát, majd mihamarabb el kell végeztetni a szájsebészti beavatkozásokat, hogy megakadályozzuk a komolyabb fogászati problémák kialakulását!

Hívja fel a +36 1 3611 222-es telefonszámot vagy töltse ki űrlapunkat és kérjen konzultációs időpontot fogszabályozó szakorvosainkhoz.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Legjobb fogpótlás – Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogpótlás – Melyik a legjobb fogpótlás?

Hiányos fogai számára a legjobb fogpótlást keresi? Szeretné, ha újra ép lenne fogazata, helyreállna a rágása, és megszépülne a mosolya? A Móricz Dental nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistái nemcsak megtalálják Ön számára a legjobb fogpótlást, hanem be is helyezik azt, ráadásul fájdalommentesen! 

Tovább olvasom
Implantációs fogpótlás - Móricz Dental Fogászat

Implantációs fogpótlás

Ismerje meg az implantációs fogpótlás módszereit, az implantációs fogpótlás típusait. Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb információkat az implantációs fogpótlással kapcsolatban, amennyiben további kérdései vannak fogászatunkon állunk rendelkezésére! 

Tovább olvasom
Fogszuvasodás kialakulásának okai - Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogszuvasodás kialakulásának okai - Mitől alakul ki a fogszuvasodás?

A fogszuvasodás korunk igazi népbetegsége. Nemzetközi tanulmányok szerit a felnőtt lakosság közel 90%-át érinti ez a fogászati probléma. Mire vezethetők vissza a fogszuvasodás kialakulásának okai, mik okozzák a problémát? Miért ilyen gyakori a fogszuvasodás kialakulása, mire kell figyelni a megelőzéskor? 

Tovább olvasom
Ínysorvadás következményei I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Ínysorvadás következményei I Akár a fogak elvesztésével is járhat!

Sajnos nagyon sokan tartanak valamilyen okból a fogorvosoktól, pedig a Móricz Dentalban alkalmazott fogászati eljárások egyáltalán nem fájdalmasak, fogorvosaink nemcsak profik, hanem nagyon kedvesek is. Fogorvoshoz járni azért fontos, mert a nem kezelt problémáknak súlyos következményei lehetnek, nem is gondolná az ínysorvadás következményei milyen súlyosak lehetnek!  Melyek az ínysorvadás következményei, hogyan lehet elkerülni az ínysorvadás következményeit?

Tovább olvasom
Fogbeültetés lépései I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Impalntációs Központ

Fogbeültetés lépései

A legtöbb páciensünk idegesen lép be fogászatunk ajtaján, amikor fogbeültetés előtt áll, mi pedig minden egyes alkalommal elmondjuk, hogy félelemre semmi ok. A fogbeültetés lépései teljesen fájdalommentesek. Természetesen megnyugtatásképpen részletesen is elmondjuk a fogbeültetés lépéseit és igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni.

Tovább olvasom

Rólunk mondták