Szájsebészeti rendelő Budapest I Móricz Dental Fogászat

Szájsebészeti rendelő Budapest

Modern szájsebészeti rendelő Budapesten barátságos kiszolgálással, ahol nem kell tartani nagy fájdalmaktól? A Móricz Dental fogászattal meg is találta az Ön számára legtökéletesebb helyet. Annak ellenére, hogy a szájsebészeti rendelő Budapesten kifejezés nagyon ijesztően hangzik elsőre, bíznia kell bennünk, hozzáértő kollégáink a legjobb eszközökkel, leghatásosabb módszerekkel orvosolják a problémát, mindenféle fájdalom nélkül!

Szájsebészeti rendelő Budapest

Miért lehet szüksége szájsebészeti rendelőre Budapesten?

Nézzük, milyen esetben lehet szájsebészeti rendelőre szüksége Budapesten, milyen tünetek esetében érdemes hozzánk fordulnia! Sajnos előfordulnak olyan esetek, hogy egy fogat már nem lehet megmenteni semmilyen kezeléssel sem, nincsen más választás, minthogy kíméletes fogászati módszerekkel el kell távolítani. Illetve másik jellemző esete annak, hogy pácienseink felkeresik szájsebészeti rendelőnket Budapesten, hogy a bölcsességfoguk valamilyen oknál fogva nem megfelelően nőtt ki, így el kell azt távolítani a komplikációk, fájdalmak elkerülése érdekében. Abban az esetben is szájsebészeti rendelőnk felé érdemes venni az irányt, ha egy hiányzó fogat kell pótolni korszerű implantációs eljárással, esztétikusan, és biztonságosan. A Móricz Dental Szájsebészeti Rendelő Budapesten abban az esetben is tud megoldást, amennyiben nincs elegendő csontállomány fogászati implantátum beültetéshez, ugyanis ekkor csontpótlást alkalmazunk. Előfordulhat az is, hogy egy cisztát sebészeti úton kell eltávolítani, hogy megakadályozzuk a további fertőzések elterjedését, továbbá akkor is érdemes felkeresni minket, ha a gyulladásos állapot egy mikroszkópos gyökérkezelő beavatkozással sem szüntethető meg és a fog megmentése érdekében el kell távolítani a gyökércsúcsot sebészi úton. A legtöbb szájsebészeti rendelő Budapesten olyan modern eszközökkel van felszerelve, amik lehetővé teszik az olyan speciális fogászati eljárásokat is, amiket egy hagyományos fogászaton nem lenne mód elvégezni, így pedig nagyon sok fog megmenthető, rengeteg fogászati probléma hatékonyan kezelhető.

Hívja fel a +36 1 3611 222-es telefonszámot vagy töltse ki űrlapunkat és kérjen konzultációs időpontot fogszabályozó szakorvosainkhoz.

Szájsebészeti rendelő Budapesten könnyen megközelíthető helyen

Szájsebészeti rendelő Budapest központjában, könnyen megközelíthető helyen? A Móricz Dental Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjában, a Móricz Zsigmond körtéren található, így nemcsak autóval lehet könnyen megközelíteni (parkolásra pácienseink számára lehetőséget tudunk biztosítani), hanem tömegközlekedési eszközökkel is. De nemcsak ez az egyetlen ok, amiért érdemes a mi szájsebészeti rendelőnket választani, hanem azért, mert nagyon modern környezetben, a legújabb, és egyben leghatékonyabb eljárásokkal várják hozzáértő kollégáink, akik elkötelezetten dolgoznak azért, hogy minden fogászati problémát a legjobb módon kezeljenek. 5 felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész várja Önt rendelőnkben a ma elérhető legkorszerűbb fogászati eszközökkel felszerelt 9 darab kezelőhelyiséggel, ahol minden biztosított a kíméletes szájsebészti beavatkozások elvégzéséhez. Nemcsak rendelőink nagyon modernek, hanem speciálisan felszerelt szájsebészeti műtő és pihenőszoba is várja pácienseinket arra az esetre, ha altatásban végzett műtétre van szükség hiszen számunkra a pácienseink a legfontosabbak! Így tényleg minden fogászati problémát hatékonyan tudunk kezelni. Szájsebészeti rendelő Budapesten barátságos kiszolgálással, és emelt szintű sterilitással? Válassza a Móricz Dentalt!

Budapesti szájsebészeti rendelőnk ezeket a problémákat orvosolja fájdalommentesen

Egy szájsebészeti rendelő Budapesten rengeteg olyan kezelést kínál, ami segíthet visszaállítani fogainak épségét. Az alábbiakban leírjuk, hogy milyen tünetek esetében érdemes felkeresni a Móricz Dental rendelőjét, de általánosságban elmondható, hogy minden fogászati panaszát kivizsgáljuk, és a vizsgált eredményei alapján kezelési tervet készítünk. Tehát bármilyen panasza van segítünk megszüntetni azt! Szájsebészeti rendelő Budapesten érdemes felkeresni fogfájás esetében, fogeltávolítás igényével, bölcsességfog húzás kíméletes szájsebészeti műtéti eljárással, de segítünk Önnek, hiányzó fogak pótlásával, korszerű implantációs megoldással, ha kell csontpótlás szakszerű elvégzésével, valamint arcüreg emelő műtétek elvégzésével, gyökércsúcs eltávolító műtétek elvégzésével, és ciszta eltávolító műtétek elvégzésével is.

Mit kell tennie, ha szájsebészeti rendelőre van szüksége Budapesten?

Egy megbízható szájsebészeti rendelőt keres Budapesten fogászati problémája hatékony megoldására? Nem kell mást tennie, mint időpontot kérnie a Móricz Dentalba egy szájsebészeti konzultációra, ahol korszerű digitális diagnosztika segítségével fel kell térképezni a szájsebészti problémát, majd mihamarabb el kell végeztetni a szájsebészti beavatkozásokat, hogy megakadályozzuk a komolyabb fogászati problémák kialakulását!

Hívja fel a +36 1 3611 222-es telefonszámot vagy töltse ki űrlapunkat és kérjen konzultációs időpontot fogszabályozó szakorvosainkhoz.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták