Fogszabályzó árak I Móricz Dental Fogászat

Fogszabályzó árak

Fogszabályzóra van szüksége Önnek, esetleg valamely hozzátartozójának, és érdekli, hogy hogyan alakulnak a fogszabályzó árak, mire lehet számítani? Összességében nehéz előre megmondani, hogy mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak, úgy, hogy az Ön igényeit, problémáját pontosan nem ismerjük, de eligazodni segíthetünk. Alábbi cikkünkben bemutatjuk, hogy mik befolyásolják a fogszabályzó árak alakulását, milyen árakra lehet számítani a különböző készülékek esetében!

Fogszabályzó árak

Ha pontos árat szeretne megtudni személyre szabottan fogszabályozásra, akkor jöjjön el egy személyes fogszabályozás konzultációra rendelőnkbe. Időpontot kérhet egyszerűen online vagy telefonszámunkon: +36 1 3611 222

A fogszabályzó árak négy összetevője

A fogszabályzó árak, mint általában minden más specifikus termékek árai is eltérnek egymástól. Nehéz egy egységes fogszabályzó árat találnunk, ugyanis a végösszeg alakulása több tényező összeadásából kerekedik ki. Mik ezek a tényezők? 

  • A fogszabályzó árak kialakulásában nagy szerepet játszik a fogszabályzó készülék megtervezése. Minden ember más, ahogyan a fogai is máshogy állnak, éppen ezért minden fogászati kezelést alaposan meg kell tervezni, különösképpen a fogszabályzást. 
  • Egy másik összetevője az árnak a fogszabályzó készülék felragasztása. A fogszabályzás folyamata azonban itt nem ér véget, sőt igazán csak itt kezdődik el, ugyanis szükség van a fogszabályzó készülék (havi) aktiválására, igazítására az eredmény elérése érdekében. 
  • Az utolsó fogszabályzó árakat befolyásoló tényező nem más, mint az utolsó lépés, a fogszabályzó készülék eltávolítása

Mitől függenek a fogszabályzó árak az Ön esetében?

A fogszabályzó áraknak tehát négy alapvető összetevője van, és rengeteg olyan tényező, ami befolyásolja az alakulását. A fogszabályzó árak függenek attól a fogászati problémától, melyet fogszabályzóval lehet sikeresen kezelni, illetve jelentősen befolyásolja a végösszeget a megtervezett fogszabályzó készülék típusa is. Az orvostudomány fejlődésével újabb és újabb módszerek, valamint eszközök jelennek meg a piacon, így már számtalan különböző típusú fogszabályzó készülék van, amiket hatékonyan lehet használni a különböző fogászati problémák esetében.

Alapvetően megkülönböztetünk kivehető fogszabályzó készülékeket és hagyományos szerkezetű, rögzített készülékeket, ezeknek az ára is eltérő. Hogy melyik a jobb választás, azt egy vizsgálat után szakértőink segítenek eldönteni az Ön fogainak állása, egyedi igényei alapján. Ezen túl más csoportosítások is vannak, van lágy erőkkel működő, önligírozó, rögzített készülék, valamint önligírozó, passzív, rögzített készülék. Továbbá a Móricz Dentalnál lehetőség van láthatatlan fogszabályzó készülék felhelyezésére is, ami nagyon esztétikusan kezeli a fogászati problémákat. Az esztétikai igények is befolyásolják a fogszabályzó árak alakulását, attól függően, hogy Ön fém, porcelán, vagy áttetsző műanyag fogszabályzó készüléket szeretne más árra kell számítania.

A legfontosabb: fogszabályzó árak részletesen

Bár a fogszabályzás árai eltérőek, igyekeztünk összeállítani jelenlegi fogszabályzó készülékeinkről egy árlistát, hogy ön is jobban átlássa, hogy pontosan mire lehet számítania. 

Fogszabályozás áraink a legtöbb esetben az alábbiakat foglalja magába:

  • A fogszabályozó megtervezésének költségeit
  • A fogszabályozó készüléket
  • A fogszabályozó készülék felhelyezését
  • Az első kezdő fogszabályozó ívet

Teljes fogászati árlistánkat megtekintheti Áraink menüpontunkban! 

Mit kell tennie, ha személyre szabott információt szeretne a fogszabályozó árakról?

Amennyiben további részletek is érdeklik keresse fel fogászatunk szakértő kollégáit kérdéseivel, készségesen állunk rendelkezésére! Ehhez nem kell mást tennie, mint időpontot kérni egy fogszabályzó konzultációra a Móricz Dentalba. Ahhoz, hogy valóban precízen meg tudjuk válaszolni a kérdését a fogszabályzás árakkal kapcsolatban szükség van egy digitális diagnosztikára, ami nem jelent mást, mint egy teleröntgen felvétel készítését és elemzését. Hiszen csak így tudunk kezelési tervet készíteni Önnek, ami alapján pontosabb válasz megfogalmazására is módunk adódik a fogszabályzás áraival kapcsolatban. A terv alapján történik meg ugyanis a fogszabályzó készülék felhelyezése és aktiválása is. 

Hívja fel a +36 1 3611 222-es telefonszámot vagy töltse ki űrlapunkat és kérjen konzultációs időpontot fogszabályozó szakorvosainkhoz.

 

Szeretne többet megtudni a fogszabályozás témájával kapcsolatban? Tájékozódjon megjelent szakmai cikkjeinkből: 

 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogpótlás fogászati híddal I Móricz Dental Fogászat

Fogpótlás fogászati híddal – Milyen esetben lehet hasznos az Ön számra?

Az egészséges és teljes mosoly nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem az általános egészség és jólét szempontjából is kulcsfontosságú. A hiányzó fogak nemcsak az önbizalmat érinthetik, hanem a rágási és beszédképességet is befolyásolhatják, ami táplálkozási és kommunikációs problémákhoz vezethet. Ebben a helyzetben a fogpótlás fogászati híddal kiváló megoldást kínál, amely egy időtálló és megbízható módszer a hiányzó fogak pótlására.

Tovább olvasom
Ínyvérzés fogmosáskor I Móricz Dental Fogászat

Ínyvérzés fogmosáskor

Ön is tapasztalt már piros foltokat a fogkeféjén, vagy a mosdókagylóban fogmosás után? Kétségbeesett, hogy valami probléma van a fogaival? Érdekli, miért alakul ki az ínyvérzés fogmosáskor, mennyire normális, hogyan lehet kezelni? Cikkünkben választ adunk ezekre a kérdésekre!

Tovább olvasom
Legjobb fogimplantátum I Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogimplantátum

A Móricz Dental Fogászaton garantáltan megtalálja a legjobb fogimplantátumot, ami stabil, tartós, minőségi, és nem mellesleg esztétikus. Budapest egyik legjobb fogászatán természetes, hogy csakis minőségi alapanyagokkal, fájdalommentes beavatkozásokkal, és magas szakértelemmel találkozhat!

Tovább olvasom
Bölcsességfog ciszta I Móricz Dental Fogászat

Bölcsességfog ciszta

A Móricz Dental fogászati rendelőben kiemelt figyelmet fordítunk a bölcsességfogak kezelésére és az ehhez kapcsolódó problémákra, többek között a bölcsességfog ciszta eltávolítására is. Nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistákkal, modern szájsebészeti műtővel rendelkezünk, így komplexebb fogászati problémákkal is fordulhat hozzánk! Alábbi cikkünkben a bölcsességfog ciszta kialakulásáról, szakszerű kezeléséről lesz szó!

Tovább olvasom
Gyermekfogászat Budapest | Móricz Dental Fogászat

Gyermekfogászat Budapest

Sajnos a fogászati problémák a legkisebbeket sem kímélik, már a tejfogak esetében is lehetnek rendellenességek.  A Móricz Dental gyermekfogászat Budapesten hatékony, és kíméletes fogászati kezelésekkel várja a legkisebbeket is, nálunk minden problémára van fájdalommentes megoldás!

Tovább olvasom

Rólunk mondták