Fogszabályzó árak I Móricz Dental Fogászat

Fogszabályzó árak

Fogszabályzóra van szüksége Önnek, esetleg valamely hozzátartozójának, és érdekli, hogy hogyan alakulnak a fogszabályzó árak, mire lehet számítani? Összességében nehéz előre megmondani, hogy mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak, úgy, hogy az Ön igényeit, problémáját pontosan nem ismerjük, de eligazodni segíthetünk. Alábbi cikkünkben bemutatjuk, hogy mik befolyásolják a fogszabályzó árak alakulását, milyen árakra lehet számítani a különböző készülékek esetében!

Fogszabályzó árak

Ha pontos árat szeretne megtudni személyre szabottan fogszabályozásra, akkor jöjjön el egy személyes fogszabályozás konzultációra rendelőnkbe. Időpontot kérhet egyszerűen online vagy telefonszámunkon: +36 1 3611 222

A fogszabályzó árak négy összetevője

A fogszabályzó árak, mint általában minden más specifikus termékek árai is eltérnek egymástól. Nehéz egy egységes fogszabályzó árat találnunk, ugyanis a végösszeg alakulása több tényező összeadásából kerekedik ki. Mik ezek a tényezők? 

  • A fogszabályzó árak kialakulásában nagy szerepet játszik a fogszabályzó készülék megtervezése. Minden ember más, ahogyan a fogai is máshogy állnak, éppen ezért minden fogászati kezelést alaposan meg kell tervezni, különösképpen a fogszabályzást. 
  • Egy másik összetevője az árnak a fogszabályzó készülék felragasztása. A fogszabályzás folyamata azonban itt nem ér véget, sőt igazán csak itt kezdődik el, ugyanis szükség van a fogszabályzó készülék (havi) aktiválására, igazítására az eredmény elérése érdekében. 
  • Az utolsó fogszabályzó árakat befolyásoló tényező nem más, mint az utolsó lépés, a fogszabályzó készülék eltávolítása

Mitől függenek a fogszabályzó árak az Ön esetében?

A fogszabályzó áraknak tehát négy alapvető összetevője van, és rengeteg olyan tényező, ami befolyásolja az alakulását. A fogszabályzó árak függenek attól a fogászati problémától, melyet fogszabályzóval lehet sikeresen kezelni, illetve jelentősen befolyásolja a végösszeget a megtervezett fogszabályzó készülék típusa is. Az orvostudomány fejlődésével újabb és újabb módszerek, valamint eszközök jelennek meg a piacon, így már számtalan különböző típusú fogszabályzó készülék van, amiket hatékonyan lehet használni a különböző fogászati problémák esetében.

Alapvetően megkülönböztetünk kivehető fogszabályzó készülékeket és hagyományos szerkezetű, rögzített készülékeket, ezeknek az ára is eltérő. Hogy melyik a jobb választás, azt egy vizsgálat után szakértőink segítenek eldönteni az Ön fogainak állása, egyedi igényei alapján. Ezen túl más csoportosítások is vannak, van lágy erőkkel működő, önligírozó, rögzített készülék, valamint önligírozó, passzív, rögzített készülék. Továbbá a Móricz Dentalnál lehetőség van láthatatlan fogszabályzó készülék felhelyezésére is, ami nagyon esztétikusan kezeli a fogászati problémákat. Az esztétikai igények is befolyásolják a fogszabályzó árak alakulását, attól függően, hogy Ön fém, porcelán, vagy áttetsző műanyag fogszabályzó készüléket szeretne más árra kell számítania.

A legfontosabb: fogszabályzó árak részletesen

Bár a fogszabályzás árai eltérőek, igyekeztünk összeállítani jelenlegi fogszabályzó készülékeinkről egy árlistát, hogy ön is jobban átlássa, hogy pontosan mire lehet számítania. 

Fogszabályozás áraink a legtöbb esetben az alábbiakat foglalja magába:

  • A fogszabályozó megtervezésének költségeit
  • A fogszabályozó készüléket
  • A fogszabályozó készülék felhelyezését
  • Az első kezdő fogszabályozó ívet

Teljes fogászati árlistánkat megtekintheti Áraink menüpontunkban! 

Mit kell tennie, ha személyre szabott információt szeretne a fogszabályozó árakról?

Amennyiben további részletek is érdeklik keresse fel fogászatunk szakértő kollégáit kérdéseivel, készségesen állunk rendelkezésére! Ehhez nem kell mást tennie, mint időpontot kérni egy fogszabályzó konzultációra a Móricz Dentalba. Ahhoz, hogy valóban precízen meg tudjuk válaszolni a kérdését a fogszabályzás árakkal kapcsolatban szükség van egy digitális diagnosztikára, ami nem jelent mást, mint egy teleröntgen felvétel készítését és elemzését. Hiszen csak így tudunk kezelési tervet készíteni Önnek, ami alapján pontosabb válasz megfogalmazására is módunk adódik a fogszabályzás áraival kapcsolatban. A terv alapján történik meg ugyanis a fogszabályzó készülék felhelyezése és aktiválása is. 

Hívja fel a +36 1 3611 222-es telefonszámot vagy töltse ki űrlapunkat és kérjen konzultációs időpontot fogszabályozó szakorvosainkhoz.

 

Szeretne többet megtudni a fogszabályozás témájával kapcsolatban? Tájékozódjon megjelent szakmai cikkjeinkből: 

 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták