Implantátum fogászat Budapesten | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Implantátum fogászat Budapesten

Az implantátum fogászat forradalmasította a fogpótlások területét. Ugyanis ez a modern fogászati módszer lehetővé teszi a páciensek számára, hogy visszanyerjék természetes megjelenésű és funkciójú fogaikat, ép fogsorukat, igéző mosolyukat. A Móricz Dental az egyik legjobb implantátum fogászat Budapesten, ahol a leghatékonyabb technológiával pótoljuk a hiányzó fogakat.

Implantátum fogászat Budapesten

Implantátum fogászat Budapesten fontos tudnivalók

A Móricz Dental az egyik legjobb implantátum fogászat Budapesten, ahol a legmodernebb technikákkal, legjobb minőségű anyagokkal pótoljuk hiányzó fogait, állítjuk vissza egészséges fogazatát, szép mosolyát. A hiányos fogaknak számos negatív hatása van, amik közül csupán egy az esztétikai látvány. Bármilyen oka is legyen annak, hogy elveszítette fogát, vagy fogait – baleset, rossz genetika, nem megfelelő szájápolási rutin, időben nem kezelt fogászati probléma – nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogimplantátum specialistáink minden erejükkel azon lesznek, hogy a leghatékonyabban, a legesztétikusabban pótolják fogát! Már rögtön most mutatunk is néhány hasznos tudnivalót az implantátum fogászattal kapcsolatban!

Implantátum fogászat Budapesten – Mi az implantátum? 

A mesterséges foggyökér az implantátum fogászat legfontosabb eleme. Az implantátum általában titánból készült csavar, amely a fogorvos sebészi úton ültet be az Ön állcsontjába. Ez a csavar működik a fog gyökereként, amelyre később a fogpótlást rögzítjük. A Móricz Dental implantátum fogászat Budapesten a legjobb minőségű anyagokkal dolgozik: garantáljuk az implantátum tartósságát! Többféle prémium anyag közül is választhat. Többek között olyan magas minőségű implantátum anyagokkal is dolgozunk, amire 10 év gyártói garancia jár. Az implantátum fogászat Budapesten manapság már több helyen is elérhető, de fontos, hogy jó minőségű ellátást és anyagot válasszon a komplikációk elkerülése, és a tartósság miatt! 

Implantátum fogászat Budapesten – A hiányos fogak negatív következményei

A Móricz Dental implantátum fogászat Budapesten nagy népszerűségnek örvend. Pácienseink leggyakrabban esztétikai okokra hivatkozva keresik fel rendelőnket: zavarja őket hiányzó foguk látványa, nem szeretnek tükörbe nézni, nyilvános helyen megjelenni, kerülik a közösségi életet, van, aki még a munkahelyén sem szívesen mutatkozik, beszél, vagy eszik nyilvánosan a foghiány miatt. Nem cáfoljuk, a hiányzó fog nem jelent esztétikailag szép látványt, de ezen túl is vannak negatív hatásai. A fogaknak fontos funkciójuk van a beszédben, valamint a rágásban, így az emésztésben. Az ép fogazat tölti csak be tökéletesen a funkcióját, a hiányos fogak rágási nehézségeket, hangképzési-, beszédproblémákat is okozhatnak. Mindezeken túl a hiányos fogak az egészséges fogakra sincsenek jó hatással, hiszen azok az kialakult foghiányos terület felé kezdhetnek dőlni, gyökereik emiatt meglazulhatnak. Amennyiben egy vagy több hiányos foga van, jobb ha mihamarabb felkeresi a Móricz Dental implantátum fogászatot Budapesten! 

Implantátum fogászat Budapesten – Számos előnye van a fogpótló beavatkozásnak

  • Hiányzó fogak pótlása
  • Természetes megjelenés és életérzés
  • Hosszú élettartam
  • Jobb rágási és beszédfunkció
  • Az egészséges szomszédos fogak védelme
  • Az állcsont integritásának megőrzése

Hogyan történik a fogak pótlása a Móricz Dental implantátum fogászatban Budapesten? 

A Móricz Dental implantátum fogászat Budapesten szakszerű, többlépéses kezeléssel várja a pácienseket! Az első lépés a pontos diagnózis felállítása: nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész szakorvosunk átfogó diagnózist végez, CT- röntgenfelvételeket készít az implantációs terv elkészítéséhez. A teljes folyamatról részletes tájékoztatást kaphat kollégáinktól, de ne aggódjon, hiszen a terv elkészülése után Ön is megkapja a részletes kezelési tervet, árajánlatot. Az implantátum fogászat legfontosabb lépése az implantátum állcsontba való beültetése, amit nagy szakértelemmel végeznek el specialista fogorvosaink. Ezt követően gyógyulási időszak következik, hiszen az implantátumnak csontosodnia kell, ezután lehet csak a fogpótlásokat rögzíteni. 

Implantátum fogászat Budapesten esztétikus megoldásokkal

Implantátum fogászatunkon nemcsak jó minőségű, hanem esztétikus anyagokat is használunk. Nagyon fontos számunkra pácienseink elégedettsége, akik tartós, esztétikus megoldásokra vágynak. Az implantációs fogpótlás elkészítésére esztétikus, a fogak színének megfelelő anyagokat használunk, az eredmény olyan lesz, mint az eredeti fogak! Mint minden sebészeti beavatkozás, az implantátum fogászat is hordozhat kockázatokat és mellékhatásokat, például duzzanat, idegkárosodást vagy gyulladás. Szakértő kezekben azonban ezek a kockázatok minimalizálhatók. Válassza a Móricz Dental implantátum fogászatot, ha szeretné fogait jó kezekben tudni!

Mit kell tennie, ha Önnek is implantátum fogászatra van szüksége?

Hiányzó foga, fogai vannak? A megoldás csupán egy karnyújtásnyira van Öntől! Jöjjön el a Móricz Dental implantátum fogászat budapesti rendelőjébe egy implantátum fogászat személyes konzultációra! Évtizedes nemzetközi gyakorlattal rendelkező implantátum beültetésre specializált szakértőink fogják fogadni!  

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.

Biztonságos fogászati kezelések!

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

Tovább olvasom
Implantátum beültetése I Móricz Dental Fogászat

Implantátum beültetése – amit a hiányzó fogak korszerű pótlásáról tudnia érdemes

Hiányos foga, vagy fogai vannak? Szeretné mielőbb pótolni a legjobb módszerekkel? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban.

Tovább olvasom
Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom

Rólunk mondták