Hiányos fogsor I Móricz Dental Esztétikai Fogászat és Implantációs Centrum

Hiányos fogsor

Hiányos fogsora van, szeretné pótolni hiányos fogait? A hiányos fogsor nemcsak esztétikai szempontból jelent problémát, hanem az egészségre is káros. Sajnos a hiányzó fogak mellett, a szemben elhelyezkedő ép fogak is elkezdenek dőlni a kialakult űr miatt, valamint a rágófunkció is sérülhet. A hiányos fogsor pótlására ma már nagyon sok modern eljárás létezik. 

Hiányos fogsor

Milyen hosszú távú egészségügyi kockázatot rejt magában a hiányos fogsor?

A hiányos fogsor nem esztétikus és nem is egészséges hosszútávon, sem a fogak szempontjából, sem pedig a szervezet egészére nézve. Milyen problémákat okoz a hiányos fogsor az ép fogak szempontjából? A hiányzó fogakkal szomszédos fogak aránytalan terhelést kapnak, így bedőlenek a hiányzó fog helyére. A hiányzó fogakkal szemben álló fogakat alacsonyabb szintű terhelés éri rágáskor, így azok kiemelkednek eredeti pozíciójukból. A terhelés hiánya miatt a csontállomány pusztulásnak indul. Nehézkessé válik a rágás, így az egész emésztésre negatívan hat a hiányos fogsor. Esztétikai okok miatt a hiányzó fog kellemetlen érzést kelt bennünk társaságban, vannak olyanok akik pont emiatt kerülik a nyilvános eseményeket, enni, nevetni és beszélni sem szeretnek mások társaságában.

Milyen lehetőségei vannak a Móricz Dentalban a hiányos fogsor sikeres kezelésére?

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően manapság már számos hatékony fogorvosi kezelés van, a hiányos fogsor kezelésére is vannak olyan eljárások, amik nemcsak nagyon hatékonyak, hanem esztétikusak is. a Móricz Dentalban készült hiányos fogsor pótlásának az eredménye teljesen észrevehetetlen lesz, a környezet számára fel sem tűnik, hogy nem eredeti fogakról van szó. Kezeléseink mindezek mellett fájdalommentesek, így emiatt sem kell halogatnia a beavatkozást. Hiányos fogsor pótlására az alábbi kezelések állnak rendelkezésre:

Melyik Ön számára a legjobb fogpótlási módszer? Minden esetben egy alapos vizsgálatot végzünk fogai állapotával kapcsolatban, részletesen megvizsgáljuk a problémát, vagy problémákat. Ezután készül egy kezelési terv a szakorvos által javasolt optimális eljárással. Tehát nem Önnek egyedül kell eldöntenie, hogy hiányos fogsora pótlására melyik a legjobb megoldás, de Ön is beleszólhat a választásba. Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Hogyan szüntethető meg a hiányos fogsor problémája korszerű fogászati implantátumokkal?

A Móricz Dental Fogászatán a legkorszerűbb eszközökkel, a legmodernebb, és egyben leghatékonyabb eljárásokkal történik a hiányos fogsor pótlása, így biztos lehet Ön is abban, hogy nálunk a legjobb kezelést kapják fogai. Hogyan zajlik a hiányos fogsor pótlásának folyamata? Először is a hiányzó fog helyére mesterséges foggyökér kerül beültetésre, a beültetett implantátum 3-4 hónap alatt becsontosodik és terhelhetővé válik, amennyiben eléri a kellő stabilitást, az implantátumokra esztétikus fogpótlás készül. A hiányos fogsor pótlásának kezeléséről a személyes konzultáció részletesebb felvilágosítást is fog kapni szakértő kollégáinktól! 

Hogyan szüntethető meg a hiányos fogsor problémája esztétikus hidakkal?

Manapság már nagyon korszerű, esztétikus megoldások vannak a hiányos fogsor kezelésére, egy ilyen az esztétikus híd beültetése. Ennek során a hiányzó foggal szomszédos fogak lecsiszolásra kerülnek, majd ezekről lenyomat készül a fogtechnikai laboratórium számára. A fogtechnikai laboratórium elkészíti a három vagy több tagból álló hidat, melyet kezelőorvosa véglegesen rögzít az előkészített fogakra megszüntetve ezzel a foghiányt.

Mit kell tennie abban az estben, ha okos megoldást keres a hiányos fogsor problémájára?

Amennyiben hiányos a fogazata, de ép fogsorra, csillogó mosolyra vágyik, van megoldás! A foghiány keletkezésétől számított legrövidebb időn belül jöjjön el a Móricz Dentalba egy szakorvos konzultációra, ahol közösen megtaláljuk a megoldást a foghiány optimális kezelésére elképzelésiének és lehetőségeinek megfelelően. Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

A csecsemők esetében a fogzás központi téma, hiszen sok álmatlan éjszakát tud okozni gyermeknek és szülőknek egyaránt. De igazán nagy probléma nem a fogak növekedése esetében van, hanem ha valami nincsen rendben a fogakkal. Mikor, milyen ütemben törnek elő a fogak normál esetben? Tekintse át általános cikkünket a fogzással kapcsolatban, további kérdés esetén pedig keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Tovább olvasom
Fogvándorlás (Mitől alakul ki?) I Móricz Dental Fogászat

Fogvándorlás: Mitől alakul ki?

A fogvándorlás problémájával néz szembe, és nem tudja, mi tévő legyen? Mitől alakul ki egyáltalán a fogvándorlás, miért kezdenek el vándorolni teljesen ép fogai? Alábbi cikkünkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ, igyekszünk minden fontos információt átadni a fogvándorlás témakörben!

Tovább olvasom
Teljes fogpótlás implantátummal I Móricz Dental Fogászat

Teljes fogpótlás implantátummal

Teljes fogpótlásra abban az esetben van szükség, ha több foga is olyan rossz állapotban van, hogy menthetetlen, vagy már elvesztette fogait. Szerencsére nem sok esetben van szükség az eljárásra, de amennyiben igen, akkor a leghatékonyabb módszereket célszerű választani. Teljes fogpótlás implantátummal is történhet. A Móricz Dental Fogászaton a legmodernebb eljárásokkal várjuk, hogy újra csodaszép mosolyt varázsolhassunk Önnek!

Tovább olvasom
Fogászati röntgen I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogászati röntgen

A fogászat területen nélkülözhetetlen a fogászati röntgenfelvételek alkalmazása, mert ez alapján azonosítható be nagy precizitással a legtöbb fogászati probléma. A korszerű digitális technológiának köszönhetően a ma alkalmazott fogászati röntgen berendezések sugárterhelése nagyon alacsony, nem okoznak károsodást.

Tovább olvasom
Kettétört fog kezelése I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Kettétört fog kezelése

Hogyan lehetséges a kettétört fog kezelése, milyen hagyományos, és modern fogászati eljárások vannak a probléma hatékony kezelésére? A Móricz Dental fogászat budapesti rendelőjében a legmodernebb fogorvosi eszközökkel várjuk, nagy biztonsággal kezeljük a kettétört fog problémáját is!

Tovább olvasom

Rólunk mondták