Fogpótlás híddal a Móricz Dental Fogászatán

Fogpótlás híddal

Foghiánnyal küzd? Szeretné több fogát is pótoltatni? Fogpótlás híddal, minőségi anyagokkal több fog hiányának pótlásához a Móricz Dental rendelőjében. A következőkben mindent megtudhat erről a fogpótlási formáról. 

Fogpótlás híddal

Milyen esetben jelent ideális megoldást az Ön számára a fogpótlás híddal?

A foghiány nem csak esztétikai, de egészségügyi szempontból is probléma lehet. A hosszútávon fennálló foghiány esetén a hiányzó fog szomszédságában álló fogak elmozdulhatnak helyükről a hiány irányába, ezzel gondot okozva az egész fogsor szerkezetében és esztétikájában. A foghiány miatt elmozdult fogak az egész rágást befolyásolhatják, amelyek további fogelvesztéshez, állkapocsfájdalomhoz vezethet. Éppen emiatt érdemes mielőbb pótolni a keletkezett foghiányt. A fogpótlás híddal erre jó megoldás lehet, ha több, egymás melletti foghiányt szeretnénk pótolni, valamint akkor, ha nincs lehetőség a hiányzó fogak pótlására fogimplantátumokkal. A fogpótlás híddal akár fogimplantátumra helyezve is történhet, attól függően, hogy mennyi fogat szükséges pótolni, illetve azok hol helyezkednek el. 

Hogyan készül a Móricz Dentalban a fogpótlással híddal?

A fogpótlás híddal rendelőnkben csakis a legjobb minőségű anyagokkal és a legújabb technológiákkal történik. Fogpótlásainkat pedig csakis erre specializálódott fogorvosaink végzik, pontosan azért, hogy Ön a legjobb ellátásban részesüljön budapesti fogászatunkon. A fogpótlás híddal mindig egy személyes konzultációval kezdődik, amely során felmérjük a páciens fogainak állapotát, majd ezt kiegészítve vizsgáljuk meg még alaposabban digitális diagnosztikai eszközeinkkel a teljes száj állapotát. Ezután összeállítunk egy kezelési tervet és egy árajánlatot, amelyet, ha elfogad megkezdődik a fogpótlás híddal. Ennek menete pedig az alábbiakban történik:

  • A meglévő fogak előkészítése a hídra preparálással
  • Lenyomat vétel
  • A híd elkészítése a fogtechnika laboratórium által
  • A híd bepróbálása
  • A híd végleges beragasztása vagy rögzítése csavarok segítségével

Mennyibe kerül a fogpótlás híddal rendelőnkben?

A foghidak árai nem csak a választott anyag típusától függhet, hanem a fogak hiányának számától helyétől is nagymértékben. Erről azonban részletesebben a Fogpótlás árak írásunkban olvashat. 

Porcelán leplezésű (fémkerámia) híd tagonként 59.900 Ft
Porcelán leplezésű (fémkerámia) híd implantátumra tagonként 59.900 Ft
Cirkon kerámia híd tagonként  89.900 Ft
Cirkon kerámia híd implantátumra tagonként 89.900 Ft

Árainkat minden esetben személyre szabva határozzuk meg pácienseinknek személyes konzultációnk alkalmával. Pontos árakért keressen minket és kérjen időpontot rendelőnkbe a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online űrlapunk segítségével! 

Hogyan készülhet Önnek is fogpótlás híddal a Móricz Dentalban?

A foghiány pótlására többféle lehetősége van rendelőnkben, legyen szó akár egy, vagy akár több fog pótlásáról. Ahhoz, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb módszert, egy személyes konzultáción kell részt vennie rendelőnkben. Ekkor megvizsgáljuk jelenlegi állapotát, feltárjuk a lehetséges fogászati problémákat, diagnosztikát végzünk el, és ezek alapján állítjuk fel kezelési tervét, melyben meghatározzuk a fogpótlás típusait. Ez lehet fogpótlás híddal, fogimplantátummal vagy fogkoronával, melyekről részletesen tájékoztatjuk, hogy a legjobb döntést hozhassa. 

Ha szeretné foghiányát mielőbb pótolni, keresse fel szakértő fogorvosainkat és kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online űrlapunk segítségével! 
 

Pácienseink véleménye

Igazán igényes hely, mind a rendelő, mind az ott dolgozó szakemberek tekintetében. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel, Ágics Anikó doktornő olyan problémámat oldotta meg, amelyet az elmúlt 2 év alatt más orvosnak nem sikerült - ráadásul nehezített körülmények között, a koronavírus időszakában. A rendelő nagyon szép és tiszta, a recepciós kolléganők segítőkészek és nem utolsósorban nagyon csinosak. A doktornő profi hozzáállása és a csapat rugalmas, összehangolt együttműködése megnyugtató hatással volt rám, biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Eddigi tapasztalataim során elsőként találkoztam ennyire körültekintő, precíz, kedves, figyelmes, szakmailag felkészült csapattal. Maximálisan elégedett vagyok, a továbbiakban is kizárólag a rendelő szolgáltatásait fogom igénybe venni, ha a szükség úgy hozza! Habár nem olcsó, lőszert vinni kell, de valamit valamiért.  
Sz. János

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták