Fogpótlás híddal a Móricz Dental Fogászatán

Fogpótlás híddal

Foghiánnyal küzd? Szeretné több fogát is pótoltatni? Fogpótlás híddal, minőségi anyagokkal több fog hiányának pótlásához a Móricz Dental rendelőjében. A következőkben mindent megtudhat erről a fogpótlási formáról. 

Fogpótlás híddal

Milyen esetben jelent ideális megoldást az Ön számára a fogpótlás híddal?

A foghiány nem csak esztétikai, de egészségügyi szempontból is probléma lehet. A hosszútávon fennálló foghiány esetén a hiányzó fog szomszédságában álló fogak elmozdulhatnak helyükről a hiány irányába, ezzel gondot okozva az egész fogsor szerkezetében és esztétikájában. A foghiány miatt elmozdult fogak az egész rágást befolyásolhatják, amelyek további fogelvesztéshez, állkapocsfájdalomhoz vezethet. Éppen emiatt érdemes mielőbb pótolni a keletkezett foghiányt. A fogpótlás híddal erre jó megoldás lehet, ha több, egymás melletti foghiányt szeretnénk pótolni, valamint akkor, ha nincs lehetőség a hiányzó fogak pótlására fogimplantátumokkal. A fogpótlás híddal akár fogimplantátumra helyezve is történhet, attól függően, hogy mennyi fogat szükséges pótolni, illetve azok hol helyezkednek el. 

Hogyan készül a Móricz Dentalban a fogpótlással híddal?

A fogpótlás híddal rendelőnkben csakis a legjobb minőségű anyagokkal és a legújabb technológiákkal történik. Fogpótlásainkat pedig csakis erre specializálódott fogorvosaink végzik, pontosan azért, hogy Ön a legjobb ellátásban részesüljön budapesti fogászatunkon. A fogpótlás híddal mindig egy személyes konzultációval kezdődik, amely során felmérjük a páciens fogainak állapotát, majd ezt kiegészítve vizsgáljuk meg még alaposabban digitális diagnosztikai eszközeinkkel a teljes száj állapotát. Ezután összeállítunk egy kezelési tervet és egy árajánlatot, amelyet, ha elfogad megkezdődik a fogpótlás híddal. Ennek menete pedig az alábbiakban történik:

  • A meglévő fogak előkészítése a hídra preparálással
  • Lenyomat vétel
  • A híd elkészítése a fogtechnika laboratórium által
  • A híd bepróbálása
  • A híd végleges beragasztása vagy rögzítése csavarok segítségével

Mennyibe kerül a fogpótlás híddal rendelőnkben?

A foghidak árai nem csak a választott anyag típusától függhet, hanem a fogak hiányának számától helyétől is nagymértékben. Erről azonban részletesebben a Fogpótlás árak írásunkban olvashat. 

Porcelán leplezésű (fémkerámia) híd tagonként 59.900 Ft
Porcelán leplezésű (fémkerámia) híd implantátumra tagonként 59.900 Ft
Cirkon kerámia híd tagonként  89.900 Ft
Cirkon kerámia híd implantátumra tagonként 89.900 Ft

Árainkat minden esetben személyre szabva határozzuk meg pácienseinknek személyes konzultációnk alkalmával. Pontos árakért keressen minket és kérjen időpontot rendelőnkbe a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online űrlapunk segítségével! 

Hogyan készülhet Önnek is fogpótlás híddal a Móricz Dentalban?

A foghiány pótlására többféle lehetősége van rendelőnkben, legyen szó akár egy, vagy akár több fog pótlásáról. Ahhoz, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb módszert, egy személyes konzultáción kell részt vennie rendelőnkben. Ekkor megvizsgáljuk jelenlegi állapotát, feltárjuk a lehetséges fogászati problémákat, diagnosztikát végzünk el, és ezek alapján állítjuk fel kezelési tervét, melyben meghatározzuk a fogpótlás típusait. Ez lehet fogpótlás híddal, fogimplantátummal vagy fogkoronával, melyekről részletesen tájékoztatjuk, hogy a legjobb döntést hozhassa. 

Ha szeretné foghiányát mielőbb pótolni, keresse fel szakértő fogorvosainkat és kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online űrlapunk segítségével! 
 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A rossz fogak helyreállítása I Móricz Dental Fogászat

A rossz fogak helyreállítása: miért fontos és hogyan segíthet a Móricz Dental?

Fogaink egészsége nem csupán az esztétikai megjelenésünkre van hatással, hanem az egész szervezet működésére is. A rossz fogak helyreállítása kiemelt szerepet játszik a mindennapi életminőség javításában. A Móricz Dental fogászati rendelő fogászati specialistái nagy precizitással és korszerű technológiával végzik a rossz fogak helyreállítását.

Tovább olvasom
Dentalhigiénia Budapest | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Dentalhigiénia Budapest: a leghatékonyabb fogkő eltávolítás

Dentalhigiénia Budapesten a Móricz Dental Fogászaton: a leghatékonyabb eljárások, legmodernebb eszközök, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialisták, barátságos asszisztensek várják Önt! Gondoskodunk fogai egészségéről és szépségéről!
A dentálhigiénia nem csupán egy orvosi kifejezés, hanem az Ön egészségének és jó közérzetének alapköve. A dentalhigiénia Budapest szerte kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a fővárosban a modern technológiák és szakértő higiénikusok révén a fogászati ellátások széles skáláját kínálják. Lássuk, mi is a dentálhigiéniai kezelések lényege, és miért kell azt komolyan venni.

Tovább olvasom
Kusza fogak | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Kusza fogak – kialakulástól a hatékony kezelésig

Kusza fogakkal küzd? Esztétikailag zavarják, esetleg már rágási nehézségeket, beszédproblémákat is okoztak? A kusza fogak számtalan gondot okozhatnak a mindennapi életben, de szerencsére van megoldás. A Móricz Dental Fogászaton ismerjük a legjobb eljárásokat kusza fogak kezelésére!

Tovább olvasom
A fogzománc helyreállítása | Móricz Dental Fogászat

A fogzománc helyreállítása – tudnivalók, legjobb kezelés

A fogzománc sérülése és helyreállítása a Móricz Dental klinika egyik fő szakterülete. Mindannyian tudjuk, milyen fontos a fogak egészsége, amiben kulcsfontosságú szerepet játszik a fogzománc épségének megőrzése a fogak védelmében. Tudjon meg többet a fogzománc helyreállításáról, sérüléseiről, fontos szerepéről és ápolásáról.  

Tovább olvasom
Fogászati kezelés fájdalommentesen I Móricz Dental Fogászat

Fogászati kezelés fájdalommentesen a Móricz Dentalnál

Fogászati kezelés fájdalommentesen? A modern orvostudománynak köszönhetően már Önnek sem kell rettegnie a fogászati kezelésektől, ha olyan fogászatot választ, ahol a legmodernebb, fájdalommentes eljárásokat alkalmazzák!

Tovább olvasom

Rólunk mondták