Fogpótlás híddal a Móricz Dental Fogászatán

Fogpótlás híddal

Foghiánnyal küzd? Szeretné több fogát is pótoltatni? Fogpótlás híddal, minőségi anyagokkal több fog hiányának pótlásához a Móricz Dental rendelőjében. A következőkben mindent megtudhat erről a fogpótlási formáról. 

Fogpótlás híddal

Milyen esetben jelent ideális megoldást az Ön számára a fogpótlás híddal?

A foghiány nem csak esztétikai, de egészségügyi szempontból is probléma lehet. A hosszútávon fennálló foghiány esetén a hiányzó fog szomszédságában álló fogak elmozdulhatnak helyükről a hiány irányába, ezzel gondot okozva az egész fogsor szerkezetében és esztétikájában. A foghiány miatt elmozdult fogak az egész rágást befolyásolhatják, amelyek további fogelvesztéshez, állkapocsfájdalomhoz vezethet. Éppen emiatt érdemes mielőbb pótolni a keletkezett foghiányt. A fogpótlás híddal erre jó megoldás lehet, ha több, egymás melletti foghiányt szeretnénk pótolni, valamint akkor, ha nincs lehetőség a hiányzó fogak pótlására fogimplantátumokkal. A fogpótlás híddal akár fogimplantátumra helyezve is történhet, attól függően, hogy mennyi fogat szükséges pótolni, illetve azok hol helyezkednek el. 

Hogyan készül a Móricz Dentalban a fogpótlással híddal?

A fogpótlás híddal rendelőnkben csakis a legjobb minőségű anyagokkal és a legújabb technológiákkal történik. Fogpótlásainkat pedig csakis erre specializálódott fogorvosaink végzik, pontosan azért, hogy Ön a legjobb ellátásban részesüljön budapesti fogászatunkon. A fogpótlás híddal mindig egy személyes konzultációval kezdődik, amely során felmérjük a páciens fogainak állapotát, majd ezt kiegészítve vizsgáljuk meg még alaposabban digitális diagnosztikai eszközeinkkel a teljes száj állapotát. Ezután összeállítunk egy kezelési tervet és egy árajánlatot, amelyet, ha elfogad megkezdődik a fogpótlás híddal. Ennek menete pedig az alábbiakban történik:

  • A meglévő fogak előkészítése a hídra preparálással
  • Lenyomat vétel
  • A híd elkészítése a fogtechnika laboratórium által
  • A híd bepróbálása
  • A híd végleges beragasztása vagy rögzítése csavarok segítségével

Mennyibe kerül a fogpótlás híddal rendelőnkben?

A foghidak árai nem csak a választott anyag típusától függhet, hanem a fogak hiányának számától helyétől is nagymértékben. Erről azonban részletesebben a Fogpótlás árak írásunkban olvashat. 

Porcelán leplezésű (fémkerámia) híd tagonként 59.900 Ft
Porcelán leplezésű (fémkerámia) híd implantátumra tagonként 59.900 Ft
Cirkon kerámia híd tagonként  89.900 Ft
Cirkon kerámia híd implantátumra tagonként 89.900 Ft

Árainkat minden esetben személyre szabva határozzuk meg pácienseinknek személyes konzultációnk alkalmával. Pontos árakért keressen minket és kérjen időpontot rendelőnkbe a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online űrlapunk segítségével! 

Hogyan készülhet Önnek is fogpótlás híddal a Móricz Dentalban?

A foghiány pótlására többféle lehetősége van rendelőnkben, legyen szó akár egy, vagy akár több fog pótlásáról. Ahhoz, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb módszert, egy személyes konzultáción kell részt vennie rendelőnkben. Ekkor megvizsgáljuk jelenlegi állapotát, feltárjuk a lehetséges fogászati problémákat, diagnosztikát végzünk el, és ezek alapján állítjuk fel kezelési tervét, melyben meghatározzuk a fogpótlás típusait. Ez lehet fogpótlás híddal, fogimplantátummal vagy fogkoronával, melyekről részletesen tájékoztatjuk, hogy a legjobb döntést hozhassa. 

Ha szeretné foghiányát mielőbb pótolni, keresse fel szakértő fogorvosainkat és kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online űrlapunk segítségével! 
 

Pácienseink véleménye

Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus

Pácienseink véleménye

Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember

Pácienseink véleménye

A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Kovács Imola (32)technológus

Pácienseink véleménye

Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész

Pácienseink véleménye

Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Cs. Barbara

Pácienseink véleménye

Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
B. István

Pácienseink véleménye

Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Gergely Taksony (24)joghallgató

Pácienseink véleménye

Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő

Pácienseink véleménye

Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
N. P. Róbert

Pácienseink véleménye

Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
F.P. Éva

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogbeültetés fájdalommentesen - Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés fájdalommentesen

Foghiánnyal küzd? Fél a fogbeültetéstől? Fogbeültetés fájdalommentesen a Móricz Dental Fogászatán, ahol garantáltan visszaadjuk egészséges és szép mosolyát! Ismerje meg fogbeültetési módszerünket, anyagainkat és az általunk alkalmazott technikákat!

Tovább olvasom
Gyulladt fog tünetei - Móricz Dental Fogászat

A gyulladt fog tünetei

Melyek a gyulladt fog tünetei? Minden, amit a foggyulladásról tudnia kell! A gyulladt fog tünetei esetén érdemes azonnal felkeresnie fogorvosát, ha szeretné elkerülni a súlyosabb szövődményeket. De melyek a gyulladt fog tünetei és hogyan kezelhető a fog? Szakmai cikkünkben segítünk!
 

Tovább olvasom
Gyulladt íny bölcsességfog - Móricz Dental Fogászat

Gyulladt íny bölcsességfog problémák esetében

A bölcsességfog manapság sok problémát tud okozni, hiszen evolúciónk során állkapcsunk méretének csökkenése miatt sokaknál egyszerűen nem férnek el ezek a fogak a szájban. Gyakori lehet a gyulladt íny is a bölcsességfog kitörése következtében. Ez pontosan mitől lehetséges? Most megtudhatja!

Tovább olvasom
Tömött fog fáj - Móricz Dental Fogászat

Tömött fog fáj

Mi a teendő, ha a tömött fog fáj, érzékeny? A tömött fog fájdalma esetén nem árt tudni, hogy mielőbb érdemes fogorvoshoz fordulni, hiszen minél tovább várunk a fájdalommal, annál több szövődménye lehet. Mitől alakulhat ki a tömött fog fájdalma, érzékenysége? Szakmai cikkünkből megtudhatja! 

Tovább olvasom
Fogínyvérzés oka - Móricz Dental Fogászat

Fogínyvérzés oka

A fogínyvérzés egyértelmű jele annak, hogy szervezetünkben gyulladás van. A fogínyvérzés nem természetes folyamat, hanem egy jel amire a lehető legrövidebb időn belül reagálnunk kell. Miért? Hogyan segíthetünk a fogínyvérzés kezelésében? Szakmai cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom

Rólunk mondták