Hauptseite

Sicher
Zahnpflege

Rufen Sie an +36 1 / klicken
Öffnungszeiten M-F: 08:00 - 20:00 Mi: 09:00 - 15:00
Unsere Adresse Móricz Zsigmond körtér 3/a

LERNE UNS KENNEN

Unsere Praxis erwartet Sie mit dem gesamten Spektrum an zahnärztlichen Eingriffen

Unsere Zahnarztpraxis in Budapest hat Werte, die Ihnen auf jeden Fall wichtig sind. Warum sind wir uns da sicher? Wir fragten unsere zurückkehrenden Patienten, was für sie der wichtigste Wert in einer Zahnarztpraxis sei.


Über uns

Empathie und Geduld

Maximale Berücksichtigung individueller Bedürfnisse in der Budapester Zahnarztpraxis von Móricz Dental.

Wie können wir helfen?

Zahnprobleme und ihre Behandlung

Zahnschmerzen? Zahnempfindlichkeit? Gebrochener, beschädigter Zahn? Vielleicht leidet er an Kieferschmerzen? Sind Ihre Zähne verfärbt? Unsere 19 erfahrenen und international anerkannten Spezialisten helfen Ihnen bei allen Zahnproblemen.

Beratung

Was passiert zuerst? während der Beratung?

Eine erfolgreiche Zahnbehandlung beginnt immer mit einer Beratung durch unsere ausgebildeten Spezialisten. Der Zweck einer fachlichen Beratung besteht darin, Ihnen und Ihrem beratenden Arzt ein klares und eindeutiges Bild davon zu geben, mit welchen Zahnproblemen Sie konfrontiert sind.

Professionalität des Dental-Teams

Professionalität des Dental-Teams

Warum uns wählen?

Unser Team von Zahnärzten und Zahnärzten bietet Ihnen auf verschiedene Weise Sicherheit. Die kontinuierliche professionelle Ausbildung unserer Zahnärzte stellt sicher, dass Sie vom Móricz Dental-Team immer die aktuellste Lösung erhalten.

Zuverlässigkeit und Haltbarkeit von Behandlungen

Die Ergebnisse des letzten Jahrzehnts

Unsere Praxis arbeitet mit einer Zufriedenheitsrate von 97,6%. Unsere Patienten kommen seit Jahren zu uns zurück und bringen jetzt ihre Familienmitglieder mit. Dies ist unsere wahre moralische Wertschätzung.
Zuverlässigkeit und Haltbarkeit von Behandlungen
Der Schlüssel zum Erfolg

Der Schlüssel zum Erfolg

Hervorragende technische Ausstattung

Hervorragendes Fachwissen, professionelle Ausrüstung und hochwertige Materialien: Diese drei sind notwendig, damit Sie eine ästhetisch ansprechende und dauerhafte Lösung für Ihr Zahnproblem erhalten. Eine Zahnmedizin, in der Sie alle drei gleichzeitig finden können, da Móricz Dental heute eine der modernsten Hi-Tech-Zahnarztpraxen in Ungarn ist.

Unsere Zahnärzte, unsere Mitarbeiter

Unsere Ärzte

In unserer Praxis warten 19 ausgebildete und international erfahrene Zahnärzte auf SieAlle unsere Mitarbeiter

Sie sagten über uns

Die Meinung unserer Patienten

Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
N. P. Róbert
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Kovács Imola (32)technológus
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
F.P. Éva
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Cs. Barbara
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
B. István

Videos

Videogalerie

Mikroszkópos gyökérkezelés Esetbemutatás 1
Mikroszkópos gyökérkezelés Esetbemutatás 01.
Dr Török Adrienn Mikroszkópos gyökérkezelés Esetbemutatás 01.
Mikroszkópos gyökérkezelés Esetbemutatás 2
Mikroszkópos gyökérkezelés Esetbemutatás 02.
Dr Török Adrienn Mikroszkópos gyökérkezelés Esetbemutatás 02.
Fogorvosoknak - Mikroszkópos gyökérkezelés
Bizonyára tapasztaltad már, hogy bár mindent megtettél, amit hagyományos gyökérkezeléssel el lehet érni, néhány hónap/év múlva páciensed foga mégis panaszt...
Fogorvosoknak - Mikroszkópos gyökérkezelés
Dr. Török Adrienn mikroszkópos gyökérkezelő specialista páciensének véleménye - Nagy János
Fogorvosoknak - Mikroszkópos gyökérkezelés
Fogorvosoknak - Mikroszkópos gyökérkezelés - Dr Keresztesi Tamás partner véleménye

Blog

Móricz Dental Wissensbasis

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten und lesen Sie unsere nützlichen zahnärztlichen Ratschläge und Tipps von unseren renommierten Zahnärzten!Unsere komplette Wissensbasis