Unsere Praxis

Unsere Praxis

REZEPTION

An unserer Rezeption nehmen wir gerne Ihre Terminwünsche entgegen. Hier werden Sie freundlich und stets kompetent beraten.
Unter der angegebenen Telefonnummer, per E-Mail oder sogar persönlich können Sie mit uns einen individuellen Termin vereinbaren. Nach Wunsch können wir Sie über unsere Leistungen, Preise informieren. Unseren ausländischen oder auf dem Lande wohnenden Patienten helfen wir, preiswerte Unterkunft in der Nähe unserer Praxis zu finden, Transfer vom Bahnhof und Stadtrundfahrten in Budapest zu organisieren.
Mit Ihren Wünschen und Bemerkungen können sich die Patienten mit Vertrauen an uns wenden.
Unsere Praxis ist ganzjährig, während unserer Sprechzeiten für Sie zu erreichen.

 • Adresse: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/A Halbstock 1.
 • Telefon: +36 1 3611 222
 • E-mail: info@moriczdental.hu
 • Sprechzeiten: Montag-Freitag: 08.00-20.00
 • Samstag: 09.00-15.00

Gerne stehen wir Ihnen auf Wunsch auch für eine spezielle Privatkonsultation zur Verfügung.

 

WARTERAUM

Im modern, gemütlich eingerichteten voll klimatisierten Warteraum genießen Sie ruhige Farben und glänzende Sauberkeit. Hier können Sie sich mit dem Lesen unserer stets neuesten Zeitschriften und angenehmer Musikbegleitung die Wartezeit bis zum Beginn der Behandlung vertreiben. Alles strahlt eine Ruhe aus, damit Sie sich wohl fühlen.
In unserem geräumigen, elegant eingerichteten Wartezimmer stehen Ihnen zahlreiche Dienstleistungen zur Verfügung:

 • Klimatisierter Warteraum
 • Kostenfreie Internetbenutzung
 • Mineralwasser
 • Warmer und kalter Früchtetee
 • Ungarische und fremdsprachige Zeitschrtiften
 • Kataloge, Prospekte im Thema Mundhygiene
 • Gratis Zahnbürste mit Zahnpaste in der Toilette
 • Fernseher
 • Kamin

 

BEHANDLUNGSRÄUME

Unsere zwei Behandlungsräume entsprechen internationalen Vorschriften und dem Stand der modernen Zahnmedizin. Alle von uns verwendeten Materialien und Techniken entsprechen dem heutigen Stand der Technik.

Die klimatisierten Praxisräume eignen sich auch für sterile Operationen. Frische, moderne und beruhigende Farben sind für uns natürlich auch hier notwendig.

Im Bereich technischer Ausstattung befindet sich unsere Praxis auf hohem Niveau. Wir bieten unseren Patienten:

E 80 Behandlungsstuhl, das neueste Modell der Firma KaVo. SEC Dental 4- Informationsprogramm, auch einmalig in Ungarn, mit dem die Daten, Behandlungen, Behandlungspläne und Angebote gespeichert werden. Röntgenapparat an jedem Behandlungsstuhl eingebaut. Mundkamera mit der sämtlichen Vorgängen im Mund auf einem Bildschirm dargestellt KaVo Intrasurg Implantationsmotor (in unserer Klinik wird das modernste Nobel Biocare  Implantationssystem verwendet)  

BEHANDLUNGSEINHEITEN

Höchster Patientenkomfort ermöglicht die optimale zahnmedizinische Betreuung, Behandlung und Beratung der Patienten.

 

HYGIENE - ALS IHRE SICHERHEIT

 

Hygienisch ist unsere Praxis auf westeuropäischem Niveau. Die Sterilisation und Desinfektion, aller benutzten Geräte und Arbeitsteile, die mit dem Patienten in Berührung kommen sind bei uns selbstverständlich.
Arzt und Personal tragen Mund-und Nasenschutz, Arbeitsbrille sowie Handschuhe.

In der Praxis werden natürlich auch Wegwerfbecher- spritzen,-nadeln,-speichelsauger benutzt. Besonderen Wert legen wir auch auf die umweltfreundliche Beseitigung des gefährlichen Mülls.

Die Instrumente werden in einem separaten Raum eingepackt und mit neuester Sterlisationstechnik aufbreitet. Ständige Hygienekontrollen sichern Sauberkeit und Keimfreiheit.

 

BEYOND

 

Das Zahnbleichen mit Beyond Whitening ist als eine der sichersten und effektivsten Methoden der Zahnaufhellung angesehen, die zur Zeit auf dem Markt zugänglich ist. So ein guter Effekt ist dank der Anwendung von einer modernen Lampe möglich, die ?ein kaltes Licht" ausstrahlt. Die Ergebnisse sind über 30% Prozent besser als beim Zahnbleichen in der Nacht und wesentlich besser als bei ähnlichen Systemen.

 

 

RÖNTGENGERAAT - PLANMECA

3dct digitális diagnosztika 001 banner

KAVO INTRASURG 300 PLUS

 

 

PLURAJECT - NEUES BETÄUBUNGSSYSTEM

- Einfache Handhabung
Gute Aspiration
Neuentwickelter Vierkantkopf reduziert Störungen und Verschleiß

 

CORONAFLEX -KAVO

Mit dieser intelligenten Technik werden Kronen, Brücken und Provisorien sicher gelöst - und können deshalb auch wieder-verwendet werden. Kurz und schmerzlos.

 

PROPEX - MAILLEFER

- Die Länge des Wurzenkanales wird bestimmt
Dazu braucht man ohne Röntgenaufnahme
Für Schwangeren ist unschädlich

 

INTRA-ORAL-CAMERA

 

 

ENDOFLASH - KAVO

Sichere Wurzelkanalaufbereitung.

 

SCALER - KAVO

Sanfte und sichere Entfernung von hartem supragingivalen Zahnstein.

 

PROPHYFLEX - KAVO

- Schnelle und schmerzfreie Entfernung von Zahnbelägen und Verfärbungen
Polieren nach der Zahnsteinentfernung
Reinigung des Schmelzes vor der Ätzung zur nachfolgenden Fissurenversiegelung
Vorbereitung von Kavitäten zur besseren Verbindung zwischen Schmelz und Füllungsmaterial

 

ELEKTROKRAUTER

 

 

POLIMERISATIONSGERÄT - 3M ESPE

Innovative kabellose LED-Hochleistungs-Licht-Polymerisationsgerät.

 

DENTAPORT ZX

 

 

Sie sagten über uns

Die Meinung unserer Patienten

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.

Nützliche Artikel

A rossz fogak helyreállítása I Móricz Dental Fogászat

A rossz fogak helyreállítása: miért fontos és hogyan segíthet a Móricz Dental?

Fogaink egészsége nem csupán az esztétikai megjelenésünkre van hatással, hanem az egész szervezet működésére is. A rossz fogak helyreállítása kiemelt szerepet játszik a mindennapi életminőség javításában. A Móricz Dental fogászati rendelő fogászati specialistái nagy precizitással és korszerű technológiával végzik a rossz fogak helyreállítását.

Tovább olvasom
Dentalhigiénia Budapest | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Dentalhigiénia Budapest: a leghatékonyabb fogkő eltávolítás

Dentalhigiénia Budapesten a Móricz Dental Fogászaton: a leghatékonyabb eljárások, legmodernebb eszközök, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialisták, barátságos asszisztensek várják Önt! Gondoskodunk fogai egészségéről és szépségéről!
A dentálhigiénia nem csupán egy orvosi kifejezés, hanem az Ön egészségének és jó közérzetének alapköve. A dentalhigiénia Budapest szerte kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a fővárosban a modern technológiák és szakértő higiénikusok révén a fogászati ellátások széles skáláját kínálják. Lássuk, mi is a dentálhigiéniai kezelések lényege, és miért kell azt komolyan venni.

Tovább olvasom
Kusza fogak | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Kusza fogak – kialakulástól a hatékony kezelésig

Kusza fogakkal küzd? Esztétikailag zavarják, esetleg már rágási nehézségeket, beszédproblémákat is okoztak? A kusza fogak számtalan gondot okozhatnak a mindennapi életben, de szerencsére van megoldás. A Móricz Dental Fogászaton ismerjük a legjobb eljárásokat kusza fogak kezelésére!

Tovább olvasom
A fogzománc helyreállítása | Móricz Dental Fogászat

A fogzománc helyreállítása – tudnivalók, legjobb kezelés

A fogzománc sérülése és helyreállítása a Móricz Dental klinika egyik fő szakterülete. Mindannyian tudjuk, milyen fontos a fogak egészsége, amiben kulcsfontosságú szerepet játszik a fogzománc épségének megőrzése a fogak védelmében. Tudjon meg többet a fogzománc helyreállításáról, sérüléseiről, fontos szerepéről és ápolásáról.  

Tovább olvasom
Fogászati kezelés fájdalommentesen I Móricz Dental Fogászat

Fogászati kezelés fájdalommentesen a Móricz Dentalnál

Fogászati kezelés fájdalommentesen? A modern orvostudománynak köszönhetően már Önnek sem kell rettegnie a fogászati kezelésektől, ha olyan fogászatot választ, ahol a legmodernebb, fájdalommentes eljárásokat alkalmazzák!

Tovább olvasom

Sie sagten über uns