Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

1. Ragyogóbb mosoly

Az elszíneződések eltávolítása után fogai tisztábbak és fehérebbek lesznek, ami azonnal javítja megjelenését. A fogkő gyakran okoz elszíneződéseket, amelyeket otthoni fogmosással nehéz eltávolítani. A professzionális fogkőeltávolítás után fogai természetes színe visszatér, és mosolya sokkal ragyogóbb lesz.

2. Friss lehelet

A fogkő okozta kellemetlen szájszag megszűnik, így magabiztosabban mosolyoghat és beszélhet másokkal. Gyakran a fogkő és a fogakon maradt baktériumok felelősek a rossz leheletért. A professzionális tisztítás eltávolítja ezeket a baktériumokat, így a lehelete friss és tiszta lesz.

3. Egészségesebb íny

A fogkő eltávolításával csökken ínygyulladás és a fogínyvérzés esélye, ami hosszú távon védi az íny egészségét. A fogkő az íny alá is bejuthat, ami gyulladást és fertőzést okozhat. A rendszeres tisztítás segít megelőzni ezeket a problémákat, így az ínye egészséges és erős marad.

4. Magabiztosabb megjelenés

Egy szép mosoly növeli az önbizalmat és pozitívabb kisugárzást kölcsönöz, ami mind a személyes, mind a szakmai életben előnyt jelenthet. Az emberek hajlamosak jobban megítélni azokat, akik szép és egészséges mosollyal rendelkeznek, ezért a fogkő eltávolítása közvetlen hatással lehet az élet különböző területeire.

5. Hosszabb élettartamú fogak

A rendszeres tisztítás segít megelőzni a fogszuvasodást és a fogágybetegségeket, így fogai tovább maradhatnak egészségesek. A fogkő lerakódása és a kezeletlen fogínybetegségek a fogak elvesztéséhez vezethetnek. A fogkő eltávolítása és a rendszeres fogorvosi ellenőrzések segítenek megőrizni fogait hosszú távon is.

6. Megnövekedett komfortérzet

A fogkő eltávolítása után fogai és ínye is kényelmesebb érzést nyújtanak, megszűnik a kellemetlen érzés és az irritáció. A fogkő és a plakk jelenléte gyakran okozhat rossz érzést és irritációt a szájban. A tisztítás után az íny és a fogak felszíne sima és tiszta lesz, ami jelentősen javítja a száj komfortérzetét.

+1 Érv: Csökken a szív- és érrendszeri kockázat

A fogkő és az ínybetegségek összefüggésbe hozhatók a szív- és érrendszeri betegségekkel. A rendszeres fogkőeltávolítás és az egészséges szájhigiénia csökkentheti a szívproblémák kialakulásának kockázatát. Az ínygyulladás és a fogágybetegségek baktériumai bejuthatnak a véráramba, és gyulladást okozhatnak a szervezet más részein is, ami hosszú távon károsíthatja a szív- és érrendszert.

Hívja a +36 1 3611 222-es telefonszámot és kérjen időpontot vagy töltse ki !

Professzionális fogkőeltávolítás a Móricz Dentalban

6 az 1-ben MD szájhigéna csomag

Próbáld ki speciális csomagunkat, amely magában foglalja a fogkő eltávolítást, fogfehérítést, és további szájhigiéniai kezeléseket a tökéletes mosolyért!


Bejelentkezés

Kérjen időpontot, hogy időben tudjuk kezelni a problémákat!

A kezelés magában foglalja:

  • Általános felmérést a fogak és a fogíny állapotáról, fogkő mennyiségéről: A kezelés első lépése az általános felmérés, amely során a fogorvos megvizsgálja a fogak és az íny állapotát, valamint a fogkő mennyiségét. Ez lehetővé teszi, hogy személyre szabott kezelési tervet készítsen.
  • Professzionális ultrahangos fogkőeltávolítást: Az ultrahangos tisztítás hatékonyan és kíméletesen távolítja el a fogkövet és a plakkot, még az íny alól is.
  • Az élelmiszerek és a dohányzás okozta elszíneződések eltüntetését: A fogkőeltávolítás mellett a kezelés során eltávolítjuk az élelmiszerek és a dohányzás okozta elszíneződéseket is, így fogai visszanyerik természetes fehérségüket.
  • Fogpolírozást speciális rendelői polírozó pasztával, a tökéletesen sima felületért: A polírozás során speciális pasztát használunk, amely simává és fényessé teszi a fogak felszínét, megakadályozva a plakk újbóli lerakódását.
  • Fogmosási és szájápolási tanácsadást: A kezelés részeként személyre szabott tanácsokat adunk a helyes fogmosási és szájápolási technikákról, amelyek segítenek megőrizni a szájhigiénét a kezelések között.
  • Prophyflex sófúvást a szennyeződés maradéktalan eltávolítása érdekében: A sófúvásos kezelés során finom sókristályokkal tisztítjuk meg a fogakat, eltávolítva a legapróbb szennyeződéseket és plakkmaradványokat is.

Hívja a +36 1 3611 222-es telefonszámot és kérjen időpontot vagy töltse ki !

 


Bejelentkezés

Gyors és professzionális fogászati segítség

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.

Biztonságos fogászati kezelések!

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

Tovább olvasom
Implantátum beültetése I Móricz Dental Fogászat

Implantátum beültetése – amit a hiányzó fogak korszerű pótlásáról tudnia érdemes

Hiányos foga, vagy fogai vannak? Szeretné mielőbb pótolni a legjobb módszerekkel? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban.

Tovább olvasom
Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom

Rólunk mondták