Fogbeültetés vélemények I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogbeültetés vélemények a Móricz Dentalról

A fogbeültetés vélemények nagyon fontosak azok számára, akik fontolgatják hiányzó fogaik pótlását korszerű implantációs megoldással.  A Móricz Dental Fogászaton a leghatékonyabb, fájdalommentes fogbeültetési eljárásokat alkalmazzuk, amikről pácienseinknek is csupa jó véleményük van. Alábbi cikkünkben össze is gyűjtöttünk fogbeültetés véleményeket pácienseinktől!

Fogbeültetés vélemények a Móricz Dentalról

Fogbeültetés vélemények pácienseink tollából

A Móricz Dental a fogbeültetés terén számos elégedett pácienssel büszkélkedhet, akik már átestek a folyamaton és most már erős, egészséges, természetes kinézetű fogsorral rendelkeznek. Ha Ön is kíváncsi hiteles fogbeültetés véleményekre, olyanoktól, akik már átestek a folyamaton, akkor görgessen lejjebb, és olvassa el volt pácienseink véleményét! 

Fogbeültetés vélemények Móricz Dental Fogászat

A Móricz Dentalról szóló fogbeültetés véleményeket böngészve számos olyan értékelést találhatunk, ahol a páciensek kiemelik a személyzet kedvességét, professzionalizmusát, a fájdalommentes beavatkozást és a gyors gyógyulást. A Móricz Dental profi csapata jellemzően mindent megtesz a pácienseik érdekében, a gyors gyógyulás, és a tartós eredmények érdekében! Ha Ön is hatékonyan, és fájdalommentesen szeretné pótoltatni hiányos fogait, olvassa el a fögbeültetés véleményeket oldalunkon! 

Olvasson fogbeültetés véleményeket pácienseinktől!

Ha nekünk nem hisz, akkor higgyen az Önhöz hasonló páciensekben, akik hasonló problémával fordultak hozzánk, majd elégedetten távoztak tőlünk, olyannyira, hogy ilyen pozitív fogbeültetés véleményeket hagytak. 

Szigety Bálint - gyógyszerész

Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát…

G. Ferenc - nyugdíjas okleveles villamosmérnök

Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. 
Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT! Jó egészséget, szerencsés életet kívánok, maradok tisztelettel: G. Ferenc 
Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!

Goschy Richárd 

Minden alkalommal nagyon rendesek voltak. Tökéletes fogimplantátum lett a végeredmény.

Schlégl László 

Nagyon meg vagyok elégedve. Aki gyönyörű, szép, EGÉSZSÉGES mosolyt szeretne annak csak őket ajánlom. A szakma csúcsa! Végtelenül kedvesek és hihetetlen profik.

W. Atham

Több éve járok már a Móricz Dentalba fogászati kezelésre. Maximálisan meg vagyok elégedve az orvosok, asszisztensek és recepciósok munkájával.

Kalydy  Yvette Nikolett 

Nagyon profi és igényes környezet maga a rendelő. Teljesen megnyugtatott a doktor úr dr. Schandl András is, hogy jó kezekben vagyok. Es profik az ott dolgozó orvosok! Nagyon köszönöm!

Kovács Gergő

Precíz fogászati ellátás, segítőkész recepció. Csak ajánlani tudom!

Mit mondanak a fogbeültetés vélemények?

A fogbeültetés vélemények alapján a páciensek különösen értékelik, hogy a Móricz Dental fogorvosai részletesen és érthetően magyarázzák el a beavatkozás minden lépését, és türelemmel és megértéssel válaszolnak minden kérdésre. Ezek a fogbeültetés vélemények visszaigazolják a Móricz Dental elkötelezettségét a páciensei egészségéért és komfortjáért, és arra ösztönzik azokat, akik még hezitálnak, hogy bizalommal válasszák ezt a modern, korszerű fogászati rendelőt. Fogászatunkon minden kedves páciensünknek egyénre szabott kezelési tervet készítünk, illetve még az eljárás megkezdése előtt árajánlatot is csatolunk. Így minden páciensünk tudni fogja, hogy pontosan mennyibe kerül a fogbeültetés, és milyen lépésekből áll a teljes kezelés.

Fontosak Önnek a pozitív fogbeültetés vélemények? Távozzon Ön is hasonlóan, mint eddigi pácienseink!

Ha fogbeültetésen gondolkodik, akkor jó helyen jár. A Móricz Dental szakértői csapata készen áll, hogy segítsen Önnek az új, erős és természetes kinézetű mosoly elérésében és rágóképességének visszanyerésében. Olvasva a fogbeültetés véleményeket, biztos lehet benne, hogy hatalmas és gyönyörű mosollyal fog távozni a kezelés végezetével! 
Forduljon hozzánk bizalommal, és élvezze a magas színvonalú fogászati ellátást, amelyre büszkék vagyunk. Várjuk jelentkezését egy személyes implantátum beültetés konzultációra a +36 1 3611 222-es telefonszámon! Ezzel semmit sem veszíthet, azonban sokat nyerhet, hiszen elindul az ideális megoldóhoz vezető úton. Ne várjon tovább, vegye kezébe sorsát és lépjen velünk az egészséges mosoly útjára, nagyon egyszerűen online is tud időpontot kérni IDE kattintva! Várjuk szeretettel a rendelőnkben. 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.

Biztonságos fogászati kezelések!

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

Tovább olvasom
Implantátum beültetése I Móricz Dental Fogászat

Implantátum beültetése – amit a hiányzó fogak korszerű pótlásáról tudnia érdemes

Hiányos foga, vagy fogai vannak? Szeretné mielőbb pótolni a legjobb módszerekkel? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban.

Tovább olvasom
Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom

Rólunk mondták