Fogbeültetés teljes fogsor esetében I Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés teljes fogsor esetében is kedvezményesen

A fogbeültetés teljes fogsor esetében egy kicsit komplikáltabb feladat, de a Móricz Dental Fogászat szakértő fogászati specialistái, valamint szájsebészei számára ez sem lehetetlen feladat. Nagy gyakorlattal, a legmodernebb eszközökkel, és a legjobb módszerekkel varázsolunk Önnek csodaszép mosoly!

Fogbeültetés teljes fogsor esetében is kedvezményesen

Fogbeültetés teljes fogsor esetében is alkalmazható?

A fogbeültetés alapvetően a hiányos fog, vagy fogak pótlására alkalmazott fogászati eljárás, aminek alapja, hogy a fog íny alatti részét, és az íny feletti részét is pótoljuk. A hiányos fog, fogak nemcsak esztétikai problémákat okoznak, hanem a beszéd, rágás, valamint emésztés közben is zavaróak. Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően erre már több technika is létezik. A fogbeültetés teljes fogsor esetében is lehet stabil, hosszantartó, és esztétikus. A Móricz Dental Fogászaton a fogbeültetés teljes fogsorral, többféle technikával is elérhető. Az alábbiakban ezeket mutatjuk be részletesen!

Hogyan érhető el egy teljes fogsor fogbeültetés segítségével?

Fogbeültetés teljes fogsor esetében többféle módszerrel készíthető. Teljes fogsor készíthető akár az alsó akár a felső állkapocsban 4 vagy 6 implantátum beültetésének segítségével. Ennek a teljes fogsor beültetésének számtalan előnye van.

 • Többek között nagyon gyors és egyben tartós megoldás teljes foghiányra.
 • Ez a típusú fogbeültetés teljes fogsor esetében is csontpótlás nélkül is biztonságosan alkalmazható, ami további időmegtakarítást jelent, hiszen a csontpótlás több hónapos folyamat.
 • Nincs szükség kivehető fogsor viselésére, ami sokak számára kellemetlenségekkel jár.
 • A Móricz Dental Fogászaton ez a típusú fogbeültetés is prémium minőségű anyagokból készül, így tartós és esztétikus.

Fogbeültetés teljes fogsor típusok

Alapvetően két különböző fogbeültetés típus érhető el teljes fogsor beültetése esetében klinikánkon.
Gömbfejes műanyag fogsor fogbeültetéssel: 

 • Visszaadja a rágóképességet.
 • Stabilan rögzül evés, beszéd vagy nevetés közben, de kivehető.
 • 4 vagy 6 darab implantátumra készül.
 • A fogsor speciális felépítményre fekszik fel, amelyre stabilan illeszkedik.
 • Nincs szájpadlási rész, amely irritációt okozhatna.
 • Könnyen kezelhető, könnyen kivehető, könnyen tisztható.
 • A nap 24 órájában is viselhető.

Stéges fogsor fogbeültetéssel:

 • Visszaadja a rágóképességet.
 • Stabilan rögzül evés, beszéd vagy nevetés közben, de kivehető.
 • 4 vagy 6 darab implantátumra készül.
 • A beültetett implantátumokat egy stég köti össze, a fogsor pedig ehhez a stéghez kapcsolódik.
 • Nincs szájpadlási rész, amely irritációt okozhatna.
 • Könnyen kezelhető, könnyen kivehető, könnyen tisztható.
 • A nap 24 órájában is viselhető.

Hatékony fogbeültetés teljes fogsor esetében is a Móricz Dental Fogászaton!

Láthatja tehát, hogy számtalan előnye van a fogbeültetésnek teljes fogsor esetében. Fogászatunkon a legmodernebb megoldásokat alkalmazzuk, amik számtalan előnyt nyújtanak pácienseinknek. Nagyon praktikusak, és komfortosak is, viselőiknek nem okoznak kellemetlenséget, ezen túl pedig esztétikájukban megegyeznek az eredeti fogakéval, és nagyon tartósak is. A fogbeültetés előtt alapos diagnosztikát végzünk, majd összeállítunk Önnek egy személyre szabott kezelési tervet, amiben a kezelés minden lépést leírjuk Önnek, és árajánlatot is csatolunk. A fogbeültetést nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező specialisták végzik fájdalommentesen, és biztonságosan! 

Mit kell tennie abban az esetben, ha Önnek is teljes fogsorra van szüksége fogbeültetés segítségével?

Hiányosak fogai? Szeretné megoldani végre tartós foghiányát, visszanyerni könnyed rágását, hibátlan beszédét, és csodaszép mosolyát? A fogbeültetés teljes fogsor esetében is elvégezhető fájdalommentes, hatékony technikákkal. Nem kell mást tennie, mint eljönni a Móricz Dentalba egy teljes fogsor fog beültetéssel személyes konzultációra, ahol minden további részletet, tudnivalót egyeztet kollégáinkkal!
Fogbeültetés teljes fogsor fájdalommentes, és esztétikusan! Kérjen időpontot online IDE kattintva!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona? I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták