Fogászati CT Budapesten I Móricz Dental Fogászat

Fogászati CT Budapesten

A fogászati CT Budapesten egy átfogó képet ad fogai állapotáról, az esetleges problémákról, azok pontos helyéről, nagyságáról. Bizonyos fogászati kezeléseket CT felvétel nélkül nem lehet elkezdeni, hiszen pontos diagnosztika nélkül nem lehet a megoldás sem hatékony! Minden, amit érdemes tudni a fogászati CT-ről, hogyan zajlik a folyamat, és hogy mennyire biztonságos! 

Fogászati CT Budapesten

Milyen fogászati problémák diagnosztizálásában segít egy fogászati CT Budapesten?

A fogászati CT Budapesten egy nagyon átfogó, alapos képet készít a fogak állásáról, a fogsorról, ami többféle eljáráshoz, fogászati problémák kezeléséhez is szükséges lehet. Mikor lehet szükség fogászati CT-re Budapesten? Szájsebészet és implantáció területén is sokszor szükség van egy fogászati CT felvétel előzetes elkészítésére a kezelések előtt, amiből kideríthető:

  • a csontállomány minősége, sűrűsége, 
  • a bölcsességfogak elhelyezkedése és idegcsatornához való viszonya, 
  • a ciszta kiterjedése és egyéb képletekhez való viszonya, 
  • állcsontban maradt fogak, 
  • a felső fogak arcüreghez való viszonya,
  • betört foggyökerek, 
  • az arc- és homloküreg krónikus folyamatai, 
  • gyökérkezelés előtt is elengedhetetlen a fogászati CT Budapesten, aminek segítségével láthatóvá válik a gyökérgörbület, feltáratlan gyökércsatorna 

Általános ízületi problémák esetében is nagyszerű kiindulási pont a fogászati CT Budapesten, ugyanis ez segít az állkapocs ízület felépítése és az azt alkotó csontok kapcsolata, valamint a környező képletekhez való viszonya feltárásában. A CT felvételek segítségével gördülékeny az implantátumok helyének, pozíciójának és méretének megtervezése, valamint implantációs műtéti sablon készítése. A digitális diagnosztikának köszönhetően lehetővé válik a takarásban lévő ciszta diagnosztizálása. A fogászati CT Budapesten bizonyos fogászati problémák esetében elengedhetetlen a pontos diagnózishoz, ami a megfelelő kezelési terv kidolgozásának, hatékony kezelésnek az alapja.

Hogyan történik a fogászati CT készítés Budapest egyik kiemelt színvonalú rendelőjében?

A fogászati CT Budapesten nagyon egyszerűen és gyorsan megoldható a Móricz Dental Fogászaton. Ha csak CT felvételre van szüksége, akkor időpontfoglalás nem szükséges (ha ez orvosi konzultációval is társul, akkor előzetesen időpontot kell foglalnia). Jelentkezzen be a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online. A CT felvételek elkészítésére hétfőtől péntekig 08:00-tól 20:00-ig, szombaton 09:00 -15:00-ig van lehetőség.  Az ár tartalmazza a panoráma röntgen felvételt is. Címünk 1114 Budapest, Móricz Zsigmond krt. 3/A. A Móricz Dental nagyon könnyen megközelíthető akár tömegközlekedési eszközökkel is, hiszen egy forgalmas csomópontban található. Amennyiben nem csak egyszerű CT felvételre van szüksége, hanem konzultáción is részt szeretne venni, úgy előzetes bejelentkezésre van szükség! Kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Szakszerű fogászati CT Budapesten

A Móricz Dental Fogászaton a legmodernebb, szakszerű készüléket használjuk a fogászati CT elkészítéséhez is. A berendezés felvételsorozatot készít, és ebből készül egy háromdimenziós kép, amit később nagyon jól lehet alkalmazni a fogászati diagnózishoz, kezelésekhez. Az egész folyamat mindösszesen néhány másodpercet vesz igénybe, teljesen fájdalommentes, és biztonságos. Nem kell aggódnia, hiszen nagyon alacsony a sugárterhelés: az általunk használt CT készülék kíméletes Green technológiával működik.

Így működik a fogászati CT Budapesten

Mint fentebb is írtuk a fogászati CT Budapesten egy néhány perces folyamat, ami teljesen biztonságos modern készülékeinknek köszönhetően. Arra minden páciensünket megkérjük, hogy vegyék le szemüvegeiket, fémékszereiket a vizsgálat idejére! A vizsgálathoz ólomköpenyt kell viselni, mely a szerveinket védi a sugárzástól, a fokozott védelem érdekében.

Akkor is készítenek a Móricz Dental budapesti rendelőjében fogászati CT-t ha nem ott lesz kezelésem?

Igen, ez nem kizáró ok. A Móricz Dental Fogászat nyitott kapukkal várja a problémájukra megoldásokat kereső pácienseket. Amennyiben csak a fogászati CT készítése történik meg rendelőnkben Ön ebben az esetben DVD-n kapja meg a felvételt amit elvihet kezelőorvosához. Kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Rossz fogak ellen I Móricz Dental Fogászat

Rossz fogak ellen – Mit tehetünk?

Megszámolni is nehéz, hogy mennyiszer hangzott el az alábbi kérdés rendelőnk falai között: „Rossz fogak ellen mit tehetünk?” Azoknak, akik bejelentkeznek hozzánk konzultációra, dentálhigiéniai tanácsadásra jól tudják a választ, hiszen személyre szabott tanácsokat kaptak fogászati specialistáinktól! Most azonban azoknak is szeretnénk néhány rossz fogak elleni jó tanáccsal szolgálni, akik még személyesen nem kerestek fel minket panaszaikkal.

Tovább olvasom
Fogászati CT Budapesten I Móricz Dental Fogászat

Fogászati CT Budapesten

A fogászati CT Budapesten egy átfogó képet ad fogai állapotáról, az esetleges problémákról, azok pontos helyéről, nagyságáról. Bizonyos fogászati kezeléseket CT felvétel nélkül nem lehet elkezdeni, hiszen pontos diagnosztika nélkül nem lehet a megoldás sem hatékony! Minden, amit érdemes tudni a fogászati CT-ről, hogyan zajlik a folyamat, és hogy mennyire biztonságos! 

Tovább olvasom
Foghiány következményei | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Foghiány következményei: ezért kell pótolni a hiányzó fogakat

A foghiány következményei sokkal súlyosabbak lehetnek, mint hogy nem esztétikus a mosolya. Bár a mindennapi megjelenést is képes tönkretenni egy-egy hiányzó fog, de mivel fontos rágófunkcióval bírnak fogaink, az emésztést is befolyásolják. Az alábbi cikkben a foghiány következményeit mutatjuk be részletesen. Amennyiben Önnek is hiányzó foga, fogai vannak, mindenképpen érdemes elolvasni!

Tovább olvasom
Mozgó fog okai I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Mozgó fog okai – Mitől mozoghatnak a fogak?

Mik lehetnek a mozgó fog okai? Miért van az, ha egy fog elkezd apró mozdulatokat tenni, nem stabil? A mozgó fogaknak számtalan oka lehet, alábbi cikkünkben erre fogunk részletesen kitérni! 

Tovább olvasom
Fogínysorvadás kezelése Budapesten I Móricz Dental Fogászat

Fogínysorvadás kezelése Budapesten

A fogínysorvadás kezelése nem egyszerű, de nem lehetetlen. Fontos már az elején tisztázni, hogy mindenképpen szakértő segítségére van szükség, otthoni módszerekkel nem lehetséges a fogínysorvadás kezelése. Amennyiben Ön is érintett, kérjen segítséget a Móricz Dental szakértő, nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező kollégáitól!

Tovább olvasom

Rólunk mondták