All-on-4 ár I Móricz Dental Fogászat

All-on-4 ár

Az All-on-4 fogsor egy nagyon kíméletes, és hatékony fogpótló módszer, ami már Magyarországon is elérhető! A Móricz Dental Fogászaton minőségi fogpótlásokat, fájdalommentes kezeléseket, megfizethető All-on-4 árakat biztosítunk pácienseinknek!

All-on-4 ár

Mennyibe kerül az All-on-4 ár?

Az All-on-4 az egyik legújabb technológia a fogak pótlására, ami az Ön esetében is segíthet hiányos fogazatának helyreállításában, a rágási nehézségek leküzdésében, illetve a teljes mosolya visszanyerésében. Az All-on-4, ahogyan a neve is mutatja 4 implantátumra rögzített fix fogsor vagy protézis, ami fogászatunkon a legújabb technológiával készül, teljesen esztétikus, ráadásul az All-on-4 árak lényegesen olcsóbbak is, mint más eljárások, hiszen nincsen szükség csak 4 implantátumra. Az All-on-4 árat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy pácienseink számára megfizethetőek legyenek. Mennyibe kerülnek pontosan az ALL-on-4 árak? Részletes árlistánkat itt találja,ezt a konkrét kezelést az Implantáció kategóriában keresse!

Megéri az All-on-4 árak megfizetése?

Az All-on-4 árak megfizetésével egy teljesen új, ép és egészséges fogsora lehet. Ez az eljárás akár teljes fogatlanság esetén is elvégeztető, ráadásul sokkal alacsonyabb áron, mint a hagyományos implantációs fogpótlás. Az All-on-4 árak azért viszonylag alacsonyak, mert nincs szükség annyi implantátum beültetésére, mint a hagyományos fogpótlás esetében. Hogy pontosan mennyibe kerül az All-on-4 ár, azt nehéz előre megmondani, hiszen függ a kiválasztott implantátum és a protézis típusától. A Móricz Dental Fogászaton költségtakarékos megoldások, illetve prémium eljárások is elérhetőek. A személyre szabott konzultáció alkalmával részletes megbeszélésre kerülnek a lehetőségek!

Milyen elemekből tevődik össze az All-on-4 ár?

Az All-on-4 árak több elemből tevődnek össze, az alábbiakban részletesen bemutatjuk ezeket:

  • Implantátumok: Titánból készült csavarok, amelyek közvetlenül az állcsontba kerülnek behelyezésre, és gyakorlatilag a fogak stabil alapját képzik. Az All-on-4 módszer négy ilyen implantátumot használ, amelyek az állcsontba integrálódnak, és stabil alapot biztosítanak a fogpótlás számára. Az All-on-4 árak nagyban függnek az implantátum minőségétől is.
  • Abutmentek (csatlakozók): Ezek az elemek az implantátumok és a protézis közötti kapcsolatot biztosítják. Az abutmentek lehetővé teszik, hogy a protézis stabilan és biztonságosan rögzüljön az implantátumokra.
  • Protézis: Ez a rész magában foglalja a mesterséges fogakat, amelyek a valódi fogak kinézetét és funkcióját utánozzák. Az All-on-4 árakat meghatározza, hogy milyen típusú anyagot választ, ezért bemutatjuk, milyen lehetőségei vannak. Az All-on-4 protézisek általában akrilból vagy más anyagokból készülnek, és úgy vannak kialakítva, hogy természetes megjelenésűek és funkcionálisak legyenek. A Móricz Dental Fogászaton kizárólag magas minőségű anyagokkal dolgozunk, amik nemcsak nagyon természetes hatásúak, hanem időtállóak is.
  • Csavarok vagy rögzítő elemek: Ezek a kis csavarok vagy rögzítő elemek segítenek abban, hogy a protézis biztonságosan csatlakozzon az abutmentekhez és az implantátumokhoz.

Megfizethető All-on-4 árak, megbízható, fájdalommentes kezelésekkel? 

A Móricz Dental Fogászat Budapest egyik legforgalmasabb helyén található, így minden bizonnyal Önnek is egyszerű lesz megközelítenie. Amennyiben szeretné hiányos fogait helyreállítani, ez az egyik legjobb módszer! Az All-on-4 árakról, és egyéb, a beavatkozással kapcsolatos kérdésekről személyes konzultáció keretében beszélhet részletesen fogászati specialistáinkkal! Jelentkezzen be hozzánk most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták