Tóth Ágnes | Móricz Dental

Tóth Ágnes

Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Tóth Ágnes fogászati asszisztens és dentálhigiénikusPályámat 2001-ben fogtechnikusként kezdtem. Az így eltöltött éveim alatt sok pácienst segítettem hozzá új mosolyához, mégsem elégedtem meg ennyivel, ezért 2006-ban elvégeztem a fogászati asszisztens képzést, majd 2007-ben a dentálhigiénikus képzést is. Ebben az időszakban volt szerencsém egy szakmailag elhivatott, kiváló dentálhigiénikus mellett elmélyíteni gyakorlati tudásomat.

A Móricz Dental csapatában 2009 óta dolgozom töretlen lelkesedéssel, a prevenció fontosságát mindig kiemelve, szem előtt tartva. Úgy gondolom a korai felismerésnek és megelőzésnek nagyon nagy jelentősége van.

Itt lehetőségem van rálátni a fogászat szinte minden szakterületére. Gyakran együtt működöm a parodontológus kollégákkal a fogágybetegségek megelőzésében, kezelésében. Ez a terület közel áll a szívemhez, ezért folyamatos képzésekkel igyekszem magam magasabb szintre emelni.

Hiszem, hogy a fogászati kezelések után elégedetten és mosolyogva is lehet távozni, ehhez hozzájárul persze a nyugodt légkör és a modern gépekkel felszerelt korszerű rendelő.

Nagy öröm számomra, hogy egy fiatal, lendületes csapat tagja lehetek és az eddig megszerzett tudásom tovább bővíthetem.

Pácienseink véleménye

Régóta szendevek a bölcsesség fogammal illetve az innyemmel. Csütörtökön hirtelen begyulladt ami ráment a felső fogaimra is. Mikor felhivtam őket (ami kb este 7 fele volt) egyből tudtak másnapra időpontot adni. Már a telefonban is nagyon kedvesek voltak hozzám. Dr. Sinka Ágneshez kaptam időpontot. Egy végtelenül kedves doktornő, nagyon alapos munkát végez illetve mindent részletesen elmagyaráz, tanácsot add. Maga a rendelő nagyon szép és barátságos. Az árak egy kicsit borsosak de ennek ellenére. Nagyon tudom ajánlani a helyet másoknak is.
H. ALEXANDRA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták