szajsebesz-budapest

Szájsebész Budapest

Szájsebész Budapesten? Problémája van fogaival kapcsolatban, hiányos a fogazata, ciszta eltávolítására van szüksége, kíméletes húzási eljárást keres? Bízza a fogait a Móricz Dental Fogászat gyakorlott, nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező szájsebészeire!

Szájsebész Budapest

Milyen fogászati problémák megoldásában segít egy felkészült szájsebész Budapesten?

Egy szájsebész Budapesten a legkülönbözőbb fogászati problémák megoldásában segíthet Önnek. Ha kínzó fájdalmak gyötrik, több fogászaton is járt, de sehol sem tudták hatékonyan kezelni a problémát, újra és újra kiújult a panasz, nem is múlt el a fájdalom, már feladni készül, akkor itt az ideje, hogy felkeresse a legjobb szájsebészt Budapesten, akit minden bizonnyal fogászatunkon talál meg! Egy profi szájsebész Budapesten segítségére lesz többek között a hiányzó fogak pótlásában. A Móricz Dental Fogászaton ez a legkorszerűbb implantátumok segítségével történik meg. Sokszor okoznak problémák a bölcsességfogak is, egy szájsebész ezt is megoldja, a feladatai közé tartozik:

Mit tehet Önért egy felkészült szájsebész Budapest egyik kiemelkedő fogászati rendelőjében?

Egy felkészült szájsebész Budapesten első körben egy személyes konzultáció során megállapítja a szájsebészeti problémát digitális diagnosztikai eszközök segítségével. Hiszen a problémát csak akkor lehet kezelni, ha pontosan tudjuk, hogy mi a probléma. A Móricz Dental Fogászaton erre a legmodernebb digitális diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre, amik segítenek pontosan azonosítani a problémákat, letéve ezzel a hatékony kezelés alapjait. Egy hozzáértő szájsebész Budapesten ezután alaposan megtervezi a szükséges szájsebészeti beavatkozást, és erről a páciensnek is írásos kezelési tervet, valamint árajánlatot ad. Ezzel biztosítva azt, hogy a páciens is felkészült legyen, tudjon megfelelő döntést hozni, és ami a legfontosabb, hogy nyugodtan hátra dőlhessen, tudva hogy mi történik vele a sebészeti széken. Csak ezután végzi el a probléma ideális megoldásához szükséges szájsebészeti beavatkozást, méghozzá hatékonyan. Egy szájsebész Budapesten nemcsak egyszeri alkalommal meglátogatandó, fontos a rendszeres kontrolvizsgálatok segítségével megakadályozza a további szájsebészeti problémák kialakulását. Kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Miért válassza a Móricz Dentalt szájsebészeti beavatkozásának elvégzésére Budapesten?

A Móricz Dental Fogászat már csak azért is kitűnő választás, mert központi helyen van, könnyen megközelíthető: a rendelő Újbuda szívében, a 4-es metrónál van, így tömegközlekedéssel is egyszerűen el lehet hozzánk jutni. Öt felkészült és évtizedes nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész Budapest szívében várja, hogy végre megoldja szájsebészeti problémáját, azt a régóta halogatott dolgot, ami jobb esetben csak napok óta okoz komolyabb panaszt. Kíméletes digitális diagnosztika segítségével pontosan meg tudjuk határozni a probléma forrását, majd korszerű és naprakész eszközparkunk segítségével hatékonyan kezelni azt. Európai minőségű prémium fogászati anyagokat használunk, amik hatékonyak, időtállóak, és nem okoznak allergiás reakciót, irritációt sem. Külön szájsebészeti műtő várja pácienseinket, akár altatásban is el tudjuk végezni a beavatkozásokat.

Mit kell tennie, ha szájsebész segítségre van szüksége Budapesten?

Bármilyen panasza is legyen, nem kell mást tennie, mint eljönni a Móricz Dentalba egy szájsebészeti konzultációra, a többi pedig legyen csak profi szájsebészeink dolga! Kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Rendelői fogfehérítés I Móricz Dental Fogászat

Rendelői fogfehérítés a Móricz Dentalban – Több árnyalat különbséggel

A Móricz Dental rendelői fogfehérítés segítségével Önnek is több árnyalattal fehérebbek lehetnek a fogai, káros hatások nélkül. Ne kockáztasson, válassza a leghatékonyabb, és egyben legbiztonságosabb megoldást, döntsön a  rendelői fogfehérítés mellett!

Tovább olvasom
Fogbeültetés mennyi idő? | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés mennyi idő?

A fogbeültetés mennyi idő, mennyire fájdalmas, hogyan történik pontosan? Megválaszoljuk a fogbeültetéssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket!

Tovább olvasom
Fogpótlás fogászati híddal I Móricz Dental Fogászat

Fogpótlás fogászati híddal – Milyen esetben lehet hasznos az Ön számra?

Az egészséges és teljes mosoly nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem az általános egészség és jólét szempontjából is kulcsfontosságú. A hiányzó fogak nemcsak az önbizalmat érinthetik, hanem a rágási és beszédképességet is befolyásolhatják, ami táplálkozási és kommunikációs problémákhoz vezethet. Ebben a helyzetben a fogpótlás fogászati híddal kiváló megoldást kínál, amely egy időtálló és megbízható módszer a hiányzó fogak pótlására.

Tovább olvasom
Ínyvérzés fogmosáskor I Móricz Dental Fogászat

Ínyvérzés fogmosáskor

Ön is tapasztalt már piros foltokat a fogkeféjén, vagy a mosdókagylóban fogmosás után? Kétségbeesett, hogy valami probléma van a fogaival? Érdekli, miért alakul ki az ínyvérzés fogmosáskor, mennyire normális, hogyan lehet kezelni? Cikkünkben választ adunk ezekre a kérdésekre!

Tovább olvasom
Legjobb fogimplantátum I Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogimplantátum

A Móricz Dental Fogászaton garantáltan megtalálja a legjobb fogimplantátumot, ami stabil, tartós, minőségi, és nem mellesleg esztétikus. Budapest egyik legjobb fogászatán természetes, hogy csakis minőségi alapanyagokkal, fájdalommentes beavatkozásokkal, és magas szakértelemmel találkozhat!

Tovább olvasom

Rólunk mondták