Reconstitution dentaire d’implant définitivement collée

Reconstitution dentaire d’implant définitivement collée

La reconstitution dentaire implantée est le résultat visible et palpable pour lequel il valait la peine de vous engager dans ce processus, puisque le but premier de l’implantation est d’assurer à votre nouvelle reconstitution dentaire le bon emplacement et la bonne stabilité.

La bridge ou le pont sernt donc placés sur ces reconstitutions (dépendant du nombre des dents manquantes) et le processus d’implantation se termine.

Egy foghiány pótlása implantátummal 000

La reconstitution peut être faite également de zircone ou de métal. Les reconstitutions reçoivent en tous les cas une couche de porcelaine esthétique et naturelle qui donne la couleur et la forme finale des dents.

En cas de manque entière de dentiton il existe plusieurs possibilités. En cas de reconstitution dentaire fixe il est nécessaire de mettre de 6 à 8 implants par maxillaire. Sur ces implants on peut poser une reconstitution avec une technique traditionnelle, à savoir avec collage, ou on peut également avoir une reconstitution dentaire dévissable. L’avantage indéniable de ce dernier est qu’en cas de tout types de correction on peut facilement la dévisser pour la corriger et la révisser par la suite sans qu’elle soit endommagée.

Ces reconstituions fixes sont très populaires car elles se fixent d’une manière aussi stable sur les implants que les dents dans l’os. Ainsi il est possible d’utiliser les reconstitutions amovibles.

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
CS. BARBARA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták