Mit tegyen, ha elbizonytalanodott a fogimplantátum miatt?

Mit tegyen, ha elbizonytalanodott és további kérdései vannak?

Kérdések a fogászati implantációról: mit kell tennie ha elbizonytalanodott az implantációval kapcsolatban, és további kérdések merültek fel Önben? Segítünk!

Mit kell tennie akkor, ha elbizonytalanodott és további kérdések merültek fel Önben az implantációval kapcsoltban?

A megfelelő döntés egy implantációs beavatkozásról nagyon sok fejtörést okoz. Megfelelő információ nélkül szinte elképzelhetetlen azon kérdéseknek az objektív mérlegelése, amelyben döntenie kell. A legfontosabb tehát az, hogy olyan szakértővel konzultáljon, aki minden kérdésére érthető választ tud adni és türelemmel kíséri végig Önt ezen a nehéz úton. Aki az Ön egyéni elképzelésinek és lehetőségeinek megfelelő megoldásokat javasol és segít a kezelési lehetőségek kiválasztásában.

Nézze meg fogbeültetéshez kapcsolódó videóinkat

 

 

Páciens vélemények

Pácienseink véleménye

Régóta szendevek a bölcsesség fogammal illetve az innyemmel. Csütörtökön hirtelen begyulladt ami ráment a felső fogaimra is. Mikor felhivtam őket (ami kb este 7 fele volt) egyből tudtak másnapra időpontot adni. Már a telefonban is nagyon kedvesek voltak hozzám. Dr. Sinka Ágneshez kaptam időpontot. Egy végtelenül kedves doktornő, nagyon alapos munkát végez illetve mindent részletesen elmagyaráz, tanácsot add. Maga a rendelő nagyon szép és barátságos. Az árak egy kicsit borsosak de ennek ellenére. Nagyon tudom ajánlani a helyet másoknak is.
H. ALEXANDRA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták