Lyukas fogakkal kapcsolatos kérdések

Lyukas fogakkal kapcsolatos kérdések

Kérjük, keressen fel minket mihamarabb. A szuvasodás nem visszafordítható betegség, annak továbbterjedését érdemes megállítani, mielőtt komolyabb elváltozást, és így nagyobb mértékű beavatkozást eredményez. Leggyakoribb oka a nem megfelelő szájhigiéne (pl. fogselyem mellőzése), az étkezési szokások (pl. cukrokban gazdag édességek) vagy a nehezen, vagy egyáltalán nem tisztítható fogfelszínek (pl. nem teljesen áttört bölcsességfog). Az esetek többségében húzásra nincs szükség. Számos módon tudjuk a fogat konzerválni, és így hosszú időre (akár egész életre) megmenteni. Nem biztos, a szuvasodás kiterjedésétől függ a gyökérkezelés valószínűsége (pl. sekély tömések esetén nagy valószínűséggel elkerülhető). Az esetek többségében a szuvasodás ellátásához elegendő a tömés (kivétel például a fogkoronát nagy mértékben károsító  szuvasodás esetén). A helyes diagnózis felállítását követően választjuk ki az elváltozásnak megfelelő terápiát. Kérjük, keressen fel minket az elérhetőségek egyikén, hogy mihamarabb segíthessünk.

Pácienseink véleménye

Igazán igényes hely, mind a rendelő, mind az ott dolgozó szakemberek tekintetében. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel, Ágics Anikó doktornő olyan problémámat oldotta meg, amelyet az elmúlt 2 év alatt más orvosnak nem sikerült - ráadásul nehezített körülmények között, a koronavírus időszakában. A rendelő nagyon szép és tiszta, a recepciós kolléganők segítőkészek és nem utolsósorban nagyon csinosak. A doktornő profi hozzáállása és a csapat rugalmas, összehangolt együttműködése megnyugtató hatással volt rám, biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Eddigi tapasztalataim során elsőként találkoztam ennyire körültekintő, precíz, kedves, figyelmes, szakmailag felkészült csapattal. Maximálisan elégedett vagyok, a továbbiakban is kizárólag a rendelő szolgáltatásait fogom igénybe venni, ha a szükség úgy hozza! Habár nem olcsó, lőszert vinni kell, de valamit valamiért.  
Sz. János

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták