Kunné Kiss Edit | Móricz Dental

Kunné Kiss Edit

 Fogászati asszisztens és dentálhigiénikus

Kunné Kiss Edit fogászati asszisztens és dentálhigiénikus1989 óta dolgozom fogászati asszisztensként. A Móricz Dental csapatának 1998 óta vagyok tagja. 2005-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikus oklevelet, így azóta dentálhigiénikusként is tevékenykedem.

Az asszisztensi teendők mellett feladatom a páciensek fogászati egészségnevelése, prevenciós tevékenységek végzése a szájüregben orvosi irányítás mellett. Fontos része munkának a megelőzés és a rendszeres kontroll, így tudjuk együtt megtartani az egészséges és szép mosolyt.

2014-ben elvégeztem az iTtop I., majd 2019-ben az iTtop II. kurzust, melynek lényege a fogászati problémák megelőzése a páciensek oktatásán keresztül. Ezáltal pácienseket részletesen tájékoztatjuk a tökéletes szájápolásról és fogmosási technikákról. 2015 óta önálló műszakban végzek dentálhigiéniai kezeléseket. Feladatom többek között elmagyarázni és megmutatni a pácienseknek, hogyan lehet még hatékonyabban fogat mosni. Ezt gyakorlatban is el tudják sajátítani, a megfelelő egyénre szabott módszerekkel és oktatóanyagokkal. Nagyon szeretek a páciensekkel kommunikálni és az érdeklődő kérdésekre mindig szívesen válaszolok.

2019-ben érkezett rendelőnkbe az EMS, irányított biofilm terápa készülék, mely más elven működik és új eszközhasználatot igényel, mint az eddig alkalmazott professzionális tisztítás.

Ennek érdekében EMS-kurzuson vettem részt, hogy mégjobban megismerjem az eljárást.

Mosolygós, közvetlen hangvételemmel szeretném elérni, hogy a fogászati kezelés a lehetőségekhez képest a legkellemesebben teljen.

Pácienseink véleménye

Igazán igényes hely, mind a rendelő, mind az ott dolgozó szakemberek tekintetében. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel, Ágics Anikó doktornő olyan problémámat oldotta meg, amelyet az elmúlt 2 év alatt más orvosnak nem sikerült - ráadásul nehezített körülmények között, a koronavírus időszakában. A rendelő nagyon szép és tiszta, a recepciós kolléganők segítőkészek és nem utolsósorban nagyon csinosak. A doktornő profi hozzáállása és a csapat rugalmas, összehangolt együttműködése megnyugtató hatással volt rám, biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Eddigi tapasztalataim során elsőként találkoztam ennyire körültekintő, precíz, kedves, figyelmes, szakmailag felkészült csapattal. Maximálisan elégedett vagyok, a továbbiakban is kizárólag a rendelő szolgáltatásait fogom igénybe venni, ha a szükség úgy hozza! Habár nem olcsó, lőszert vinni kell, de valamit valamiért.  
Sz. János

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták