Hiányzó fogak pótlása implantációval | Móricz Dental

Hiányzó fogak pótlása implantációval

A módszer, amely az Ön fogászati problémájára is hosszú távú és biztonságos megoldást.

Ha Önben megszületett a döntés, hogy a hiányzó fogak pótlása implantációval a jó megoldás, amire szüksége van fogászati problémájának megoldásához, akkor egy egyszerű út áll Ön előtt. Nem kell mást tennie, mint kérni egy fogbeültetés konzultációs időpontot a + 36 1 36 11 2222-es telefon számon a Móricz Dentalba.

Fogászati implantáció 

Ezt követően már minden megy a maga egyszerű útján:

  1. Hiányzó fogak pótlása implantációval - a konzultáció, ahol minden kérdésére választ kap az implantációs fogpótlással kapcsolatban. Mi a Móricz Dentalban egy olyan konzultációs lehetőséget biztosítunk az Ön számára speciális digitális diagnosztikai eszközeinkkel, melynek keretében kifejezetten a foghiányos problémák megoldására koncentrálunk. Az Ön igényeihez alkalmazkodó megoldási javaslatokat teszünk a kíméltetés megoldásra. A konzultáción nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogbeültető specialistáink adnak Önnek érthető és egyértelmű információt a fogbeültetés személyre szabott lehetőségeiről.
  2. Hiányzó fogak pótlása implantációval - írásos ajánlat, amiből kiderül a fogbeültetés teljes folyamata. A konzultációt követően egy írásos árajánlatot fog kapni tőlünk, amelyből minden fontos részletkérdés ki fog derülni az implantációs fogpótlásról:
  • Milyen tényleges beavatkozásokra van szüksége?
  • Hová kerülnek beültetésre az implantátumok (a fogak pozíciója)
  • Mennyibe fog kerülni Önnek a teljes beavatkozás sorozat
  • Hány alkalommal kell visszatérnie kezelésekre a rendelőnkbe
  • Milyen garanciális feltételeket biztosítunk az általunk beültetett implantátumokhoz

Fogimplantátum konzultáció

3. Hiányzó fogak pótlása implantációval - az implantációs műtét egy Önnek alkalmas időpontban: ha az ajánlat szimpatikus az Ön számára, akkor időbeosztásához igazodva megbeszélünk egy időpontot, amikor a fogbeültetést elvégezzük. Maga a beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, így nem okoz majd fájdalmat Önnek. Rendelőnkben az implantációs fogpótlás nemzetközi gyakorlattal rendelkező, felkészült fogbeültető specialisták segítségével történik.

Fogimplantátum beültetés

4. Hiányzó fogak pótlása implantációval – a gyógyulási periódus: fogbeültetést követőn átlagosan három-négy hónapos gyógyulási periódus következik. Ezalatt az implantátum elnyeri stabilitását az által, hogy körbe növi azt a csont. A gyógyulási periódus idejére Ön ideiglenes fogpótlást kap, hogy ez idő alatt is teljes értékű életet tudjon élni.

5. Hiányzó fogak pótlása implantációval – a végleges és esztétikus implantációs fogpótlások elkészítése: a gyógyulási periódus végeztével kezelőorvosa feltárja az implantátumokat és a fogtechnikai laboratórium elkészíti az Ön végleges és esztétikus implantációs fogpótlását. Ezzel a lépéssel fogbeültetése sikeresen lezárul és Ön már élvezheti annak minden előnyét.

A hiányzó fogak pótlása implantátummal tehát egyszerű folyamat, ha szekértő kezekben van. A Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumban 5 felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész végzi sikeresen ezeket a beavatkozásokat.

Mit kell tennie abban az esetben, ha a hiányzó fogak pótlása implantációval jelenti az igazi megoldást az Ön fogászati problémájára?

Önnek nem kell most azonnal erről a fontos kérdésről döntést hoznia, hiszen lehet, hogy ezernyi kérdés kavarog a fejében. Mi abban tudunk Önnek segíteni, hogy egy tiszta és egyértelmű képet kapjon az implantációs fogpótlás lehetőségeiről és a teljes műtéti beavatkozásról. Döntését ráér ezután is meghozni. Nem csak jól informált lehet egy konzultációt követően, hanem személyesen is meggyőződhet kezelőorvosának felkészültségéről és arról, hogy a fogbeültetés milyen környezetben fog történni.

Éljen ezzel a kiváló lehetőséggel és jöjjön el egy implantációs konzultációra a Móricz Dentalba. Időpontot a +36 1 3611 222 telefonszámon tud kérni.

 

Várjuk Önt szeretettel.

Páciens vélemény

 

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
CS. BARBARA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták