Fokozott biztonsági intézkedések

Fokozott biztonsági intézkedések

Fokozott biztonsági intézkedések

Kedves Páciensünk,

A koronavírus (COVID-19) terjedése miatt szeretnénk Önt tájékoztatni a legfontosabb biztonsági tudnivalókról.

A Móricz Dental a koronavírus (COVID-19) miatt kialakult járványügyi helyzet idején is nyitva tart és a páciensek rendelkezésére áll fokozott biztonsági intézkedések mellett. Természetesen a tőlünk telhető minden óvintézkedést megteszünk Ön és munkatársaink biztonsága érdekében.

 

Óvintézkedések rendelőnkben

A kockázat

Mivel a fogászati-szájsebészeti munka során a szájüregben történnek a beavatkozások, ezért ez egy cseppfertőzéssel terjedő vírus esetleges hatásainak fokozottabban kitett szakterület. Rendelőnkben mindig szigorúan ügyelünk a higiéniai előírások maximális betartására, a jelenleg kialakult helyzetben azonban ezeken felül további intézkedések bevezetéséről döntöttünk mindannyiunk egészségének megóvása érdekében.

 

Amit mi teszünk az Ön biztonságáért

A Móricz Dentalban eddig is kiemelt figyelmet fordítottunk a higiénés szabályok pontos betartására, ezt most a saját és az Ön érdekében még nagyobb fókuszba helyeztük:

A Klinika területén kihelyeztünk kézfertőtlenítőket az érkező páciensek számára A mosdókban (ahogy eddig is) a csapok és a szappanadagoló érintésmentesen használható Óránként fertőtlenítjük a kilincseket, a kapcsolókat és a pultokat a páciens várókban is Fogorvosi és szájsebészeti munkánkat biztonságot nyújtó védőfelszerelésben végezzük Minimalizáljuk a rendelőben a nélkülözhető forgalmat

 

Amit a közös biztonságunk érdekében Öntől kérünk szépen

  • Ha Önnél, vagy családjában, környezetében valakinél a tünetek – láz, száraz köhögés, mellkasi fájdalom, izomfájdalom, levertség, erős fejfájás, nehézlégzés, orrfolyás, torokfájás – valamelyike fennáll, kérjük, hívjon minket a +36 1 36 11 222-es számon, vagy írjon nekünk az info@moriczdental.hu email címre vagy töltse ki űrlapunk, hogy új időpontot tudjunk foglalni az Ön számára
  • Kérjük, a rendelőbe érkezés előtt alaposan fertőtlenítsék le kezeiket, illetve megérkezéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket
  • Kérjük, hogy kísérő nélkül érkezzenek hozzánk. Az altatásos beavatkozások vagy egyéb, rendkívül indokolt esetek (mozgásban való korlátozottság, gyermek mellé felnőtt kísérő, stb.) kivételt képeznek.
  • Kérjük, ha külföldi utazásról történő hazaérkezését követő 2 héten belülre már van egyeztetett időpontja rendelőnkbe, akkor azt legyen szíves lemondani, és 2 héttel a hazaérkezés utánra új időpontot kérni
  • Telefonos időpontkéréskor, kérjük, jelezzék, ha külföldön jártak a közelmúltban, hogy a hazaérkezés dátumához mérten tudjunk időpontot adni Önöknek. Amennyiben gyermekfogászatra jönnek, gyermekükkel egy szülő érkezzen és a testvérek is maradjanak otthon.

 

Egészségünk megőrzése közös érdekünk, ezért kérjük szíves együttműködését és türelmét a biztonsági intézkedések sikeres végrehajtásához.

 

Köszönettel : a Móricz Dental csapata

Pácienseink véleménye

Igazán igényes hely, mind a rendelő, mind az ott dolgozó szakemberek tekintetében. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel, Ágics Anikó doktornő olyan problémámat oldotta meg, amelyet az elmúlt 2 év alatt más orvosnak nem sikerült - ráadásul nehezített körülmények között, a koronavírus időszakában. A rendelő nagyon szép és tiszta, a recepciós kolléganők segítőkészek és nem utolsósorban nagyon csinosak. A doktornő profi hozzáállása és a csapat rugalmas, összehangolt együttműködése megnyugtató hatással volt rám, biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Eddigi tapasztalataim során elsőként találkoztam ennyire körültekintő, precíz, kedves, figyelmes, szakmailag felkészült csapattal. Maximálisan elégedett vagyok, a továbbiakban is kizárólag a rendelő szolgáltatásait fogom igénybe venni, ha a szükség úgy hozza! Habár nem olcsó, lőszert vinni kell, de valamit valamiért.  
Sz. János

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták