Fogszabályozás esztétikus lehetőségei | Móricz Dental

Fogszabályozás esztétikus lehetőségei

Esztétikus fogszabályozó: ma már elég sok megoldás közül választhatunk, ha szabályosabb fogakat szeretnénk, így ön is megtalálhatja magának a megfelelőt.

Fogszabályozás esztétikus lehetőségei – esztétikus fogszabályozó egy kiváló lehetőség az Ön számára is

A hagyományos fogszabályozó készülékek között vannak olyan megoldások, melyek lehetővé teszik az esztétikus fogszabályozást. Ezáltal felnőttek számára is lehetőség van a fogazat rendezésére esztétikus fogszabályozó készülékkel, és ez semmilyen hátrányt nem jelent a mindennapi életben.
A rögzített fogszabályozó készülékek nem csupán fémből készülhetnek. Vannak olyan készülékek, melyek porcelánból vagy fém és porcelán ötvözetéből készülnek, ahol az ívek olyan teflonbevonatot kapnak, melyeknek a színe megegyezik a fog színével, így szinte láthatatlan. De léteznek zafírkristályból készült készülékek is, melyek teljesen átlátszók. Ezeket a szerkezeteket nevezzük esztétikus fogszabályozó készülékeknek.

Esztétikus fogszabályzás

Mitől lesz esztétikus egy fogszabályozó készülék?

Fogszabályozás esztétikus lehetőségeiA modern fogszabályozó készülékek különböző részei többféle anyagból készülnek, valamint a színösszeállítás is különböző lehet. A felnőttkorban történő fogszabályozás folyamán nyilvánvalóan igény van arra, hogy a készülék szinte láthatatlan legyen. A felnőttek számára fontos, hogy ez ne jelentsen hátrányt a mindennapi életben, a munkában és az emberi kapcsolatokban.

 

Mitől lesz népszerű egy fogszabályozó készülék?

A fiatal felnőttek, illetve az idősebb gyermekek körében a fogszabályozás divattrendje is meghatározó, ezért a gumikarikák manapság már színes kivitelben is kaphatók. A fogszabályozó készülékek területén a legújabb divat a sötétben foszforeszkáló gumi, amit a fiatalok nagyon szeretnek. Az ő számukra ez jelenti az esztétikát. Így a fogszabályozás folyamata nem azt jelenti, hogy éveken keresztül el kell viselniük a készüléket, hanem élvezik a fogszabályozó különlegességét, extrémitását.

A fogszabályozás technológiai fejlődésének köszönhetően, manapság már sokkal több lehetőség adott az esztétikus fogszabályozó készülékek területén, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Ebből adódóan, felnőttként sem kell lemondani arról, hogy a fogai szabályosak legyenek. A modern kori fogszabályozó készülékek esztétikusak, szinte láthatatlanok, kivitelezésük pedig minden igényt kielégítő.

Használja ki Ön is a fogszabályozó készülékek által nyújtott előnyöket és jöjjön el a Móricz Dentalba, ahol felkészült specialistáink örömmel tájékoztatják Önt lehetőségeiről. Konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es számon kérhet vagy egyszerűen online!

 Várjuk Ön szeretettel.

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
CS. BARBARA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták