Milyen változás lesz 2017-es évben a fogászat világában és azok miért lesznek Önnek kedvezők?

Milyen változás lesz 2017-es évben a fogászat világában és azok miért lesznek Önnek kedvezők?

A fogászat jövője – a diagnózis magasabb szintre emelése

Ha a fogászat jövőjét kutatjuk, akkor azt nem tudományos szinten kell vizsgálnunk, hanem abból a szempontból, hogy egy kezelés a jövőben hogyan lesz még precízebb, tartósabb esztétikusabb és egyben kíméletesebb is az Ön számra.

Ahhoz, hogy ezeknek a szempontoknak egyszerre tudjunk megfelelni, ami jogos elvárás lesz az Ön részéről a következő évben, a kezelés legelső lépésével kell kezdenünk, azaz a diagnózissal.

A fogászat jövőjét a digitális diagnosztika rohamos fejlődése alapozza meg, hiszen egy korszerű és zöld technológiával működő 3 dimenziós CT berendezés olyan részletgazdag képet nyújt az Ön fogairól, csontszerkezetéről és fogászati problémájáról, amely alapján egy rutinos orvos pontos diagnózist tud felállítani. Ezek alapján pedig egy precíz kezelési tervet tud készíteni és meg is tudja valósítani azt.

Ráadásul ennek a rendelőnkben elérhető korszerű és kíméletes digitális diagnosztikai technológiának az ára is lényegesen kedvezőbbé vált.

(A 3D CT és panoráma felvétel árairól ide kattintva kaphat részletes információt)

 

A fogászat jövője – a tisztánlátás hatalma

A fogászati kezelések egyre precízebb, finomabb és kíméletesebb megoldások irányába mennek el a 2017-es évben. Az emberi szem képességei azonban korlátozottak. Az igazán precíz munkavégzést kívánó kezelések, mint a gyökérkezelés vagy az esztétikai beavatkozások, ma már fogászati mikroszkóppal történnek. Ezzel az eszközzel a kezelt területet 25-szörös nagyításban látja a kezelőorvos, így valóban precíz munkát tud végezni.

A mikroszkópos kezelésekről ide kattintva olvashat részletesebben.

A mikroszkóppal végzett kezelések árait pedig itt találja

A fogászat jövője – a páciens kommunikáció magas iskolája

A 2017-es évben a páciens kommunikációt még magasabb szintre szeretnénk emelni, hiszen az egy teljesen jogos elvárás az Ön részéről, hogy kezeléseivel kapcsolatos információkat érthető módon ismertessük Önnel. Azt szeretnénk elérni, hogy mielőtt elkezdődne egy kezelés, Önben már egyetlen megválaszolatlan kérdés vagy kétely se maradjon.

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására egy személyes konzultáció a legjobb alkalom.

Ha most azonnal szeretne részletes információt kapni a különböző kezelésekről, akkor kattintson ide.

Szájsebészeti konzultáció, Budapest

A fogászat jövője – a technológiai fejlesztések a kíméletes beavatkozások érdekében

Soha nem látott tempóban fejlődik a fogászati technológia. Az elmúlt 10 év olyan változásokat hozott ezen a területen is, amely a kezeléseket még hatékonyabbá és főleg még kíméletesebbé teszi. És ennek most Ön a haszonélvezője. Ráadásul minél elterjedtebb egy technológia, annál kedvezőbb az ára is a Móricz Dentalban is.

A Móricz Dental értékarányos szolgáltatás árairól ide kattintva kap részletes információt.

A Móricz Dentalban mindig is élen járt a vezető technológiák alkalmazásában és ez a 2017-es évben sem lesz másképpen. Számíthat arra, hogy nálunk naprakész technológiával dolgozó specialisták kezelik majd, akik folyamatosan fejlesztik szakmai tudásukat.

Ha szeretné megismerni klinikánk felszereltségét, akkor kattintson ide.

Kezelőorvosaink felkészültéségéről pedig ide kattintva győződhet meg.

Páciensek véleménye fogászatunkró

Jöjjön el hozzánk egy személyes konzultációra és ismerje meg azokat a lehetőségeket, melyekkel a fogászat még kíméletesebb, még látványosabb, eredményt hozó és még tartósabb lesz az Ön számára a 2017-es évben.

Várjuk Önt szeretettel. Konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud kérni.

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
CS. BARBARA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták