Milyen változás lesz 2017-es évben a fogászat világában és azok miért lesznek Önnek kedvezők?

Milyen változás lesz 2017-es évben a fogászat világában és azok miért lesznek Önnek kedvezők?

A fogászat jövője – a diagnózis magasabb szintre emelése

Ha a fogászat jövőjét kutatjuk, akkor azt nem tudományos szinten kell vizsgálnunk, hanem abból a szempontból, hogy egy kezelés a jövőben hogyan lesz még precízebb, tartósabb esztétikusabb és egyben kíméletesebb is az Ön számra.

Ahhoz, hogy ezeknek a szempontoknak egyszerre tudjunk megfelelni, ami jogos elvárás lesz az Ön részéről a következő évben, a kezelés legelső lépésével kell kezdenünk, azaz a diagnózissal.

A fogászat jövőjét a digitális diagnosztika rohamos fejlődése alapozza meg, hiszen egy korszerű és zöld technológiával működő 3 dimenziós CT berendezés olyan részletgazdag képet nyújt az Ön fogairól, csontszerkezetéről és fogászati problémájáról, amely alapján egy rutinos orvos pontos diagnózist tud felállítani. Ezek alapján pedig egy precíz kezelési tervet tud készíteni és meg is tudja valósítani azt.

Ráadásul ennek a rendelőnkben elérhető korszerű és kíméletes digitális diagnosztikai technológiának az ára is lényegesen kedvezőbbé vált.

(A 3D CT és panoráma felvétel árairól ide kattintva kaphat részletes információt)

 

A fogászat jövője – a tisztánlátás hatalma

A fogászati kezelések egyre precízebb, finomabb és kíméletesebb megoldások irányába mennek el a 2017-es évben. Az emberi szem képességei azonban korlátozottak. Az igazán precíz munkavégzést kívánó kezelések, mint a gyökérkezelés vagy az esztétikai beavatkozások, ma már fogászati mikroszkóppal történnek. Ezzel az eszközzel a kezelt területet 25-szörös nagyításban látja a kezelőorvos, így valóban precíz munkát tud végezni.

A mikroszkópos kezelésekről ide kattintva olvashat részletesebben.

A mikroszkóppal végzett kezelések árait pedig itt találja

A fogászat jövője – a páciens kommunikáció magas iskolája

A 2017-es évben a páciens kommunikációt még magasabb szintre szeretnénk emelni, hiszen az egy teljesen jogos elvárás az Ön részéről, hogy kezeléseivel kapcsolatos információkat érthető módon ismertessük Önnel. Azt szeretnénk elérni, hogy mielőtt elkezdődne egy kezelés, Önben már egyetlen megválaszolatlan kérdés vagy kétely se maradjon.

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására egy személyes konzultáció a legjobb alkalom.

Ha most azonnal szeretne részletes információt kapni a különböző kezelésekről, akkor kattintson ide.

Szájsebészeti konzultáció, Budapest

A fogászat jövője – a technológiai fejlesztések a kíméletes beavatkozások érdekében

Soha nem látott tempóban fejlődik a fogászati technológia. Az elmúlt 10 év olyan változásokat hozott ezen a területen is, amely a kezeléseket még hatékonyabbá és főleg még kíméletesebbé teszi. És ennek most Ön a haszonélvezője. Ráadásul minél elterjedtebb egy technológia, annál kedvezőbb az ára is a Móricz Dentalban is.

A Móricz Dental értékarányos szolgáltatás árairól ide kattintva kap részletes információt.

A Móricz Dentalban mindig is élen járt a vezető technológiák alkalmazásában és ez a 2017-es évben sem lesz másképpen. Számíthat arra, hogy nálunk naprakész technológiával dolgozó specialisták kezelik majd, akik folyamatosan fejlesztik szakmai tudásukat.

Ha szeretné megismerni klinikánk felszereltségét, akkor kattintson ide.

Kezelőorvosaink felkészültéségéről pedig ide kattintva győződhet meg.

Páciensek véleménye fogászatunkró

Jöjjön el hozzánk egy személyes konzultációra és ismerje meg azokat a lehetőségeket, melyekkel a fogászat még kíméletesebb, még látványosabb, eredményt hozó és még tartósabb lesz az Ön számára a 2017-es évben.

Várjuk Önt szeretettel. Konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud kérni.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták