Diagnostique du déchaussement des dents

Diagnostique du déchaussement des dents

La diagnostique du déchaussement des dents se fait en cinq étapes succesives:

L’examen physique de la cavité buccale: dans notre cabinet, un spécialiste parodontologue (dentiste spécialisé des maladies parodontales) examine tous les facteurs de risque qui peuvent renvoyer à un déchaussement des dents. Prise de photo panoramique digitale: à l’aide de celle-ci le parodontologue peut avoir une idée précise des facteurs qui ne peuvent pas être diagnostiqués lors de l’examen physique. La gravité du déchaussement des dents, la qualité de la matière osseuse, l’appréciation des anomalies dans les maxillaires, la possibilité de l’implantation dentaire. Examen de l’hygiénie buccale et de la plaque: on évalue les circonstances de l’hygiène dentaire et les facteurs qui peuvent influencer la formation des plaques (concrétions) étant la base du déchaussement des dents. Information des patients: le parondontologue donne des informations personnalisées et détaillées sur les règles d’hygiène dentaire empêchant la formation et la propagation du déchaussement des dents. Il vous offre une image claire et évidente sur votre état actuel à l’aide des animations iPad. Préparation d’un plan de traitement visant à résoudre le problème et préparation d’une offre: après avoir obtenu une idée claire sur l’état de vos dents. On prépare un plan idéal de traitement clair et facilement compréhensible en tenant compte de votre niveau de vie. On décrit dans une offre le chemin menant à la guérison pour que vous soyez clairement et précisément informé de la durée et du coűt du processus.

Pácienseink véleménye

Igazán igényes hely, mind a rendelő, mind az ott dolgozó szakemberek tekintetében. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel, Ágics Anikó doktornő olyan problémámat oldotta meg, amelyet az elmúlt 2 év alatt más orvosnak nem sikerült - ráadásul nehezített körülmények között, a koronavírus időszakában. A rendelő nagyon szép és tiszta, a recepciós kolléganők segítőkészek és nem utolsósorban nagyon csinosak. A doktornő profi hozzáállása és a csapat rugalmas, összehangolt együttműködése megnyugtató hatással volt rám, biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Eddigi tapasztalataim során elsőként találkoztam ennyire körültekintő, precíz, kedves, figyelmes, szakmailag felkészült csapattal. Maximálisan elégedett vagyok, a továbbiakban is kizárólag a rendelő szolgáltatásait fogom igénybe venni, ha a szükség úgy hozza! Habár nem olcsó, lőszert vinni kell, de valamit valamiért.  
Sz. János

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták