A budai fogászat | Móricz Dental

A budai fogászat, amely elnyerte az Év fogászati rendelője címet

Milyen előnyt jelent az Ön számára a Móricz Dental mint budai fogászat?

A név kötelez. Egy budai fogászat rendelkezzen tartással és eleganciával, de nem hivalkodó módon, csak szerényen. Legyen elegáns és ízléses. Legyen kényelmes és marasztaló, de ne kelljen a szükségesnél többet ott tölteni.

Nehéz ezeknek az olykor ellentmondásos elvárásoknak megfelelni, de a Móricz Dental mindent megtesz azért, hogy méltó legyen az elismert budai fogászat címre. Az Ön előnyeihez azonban nem fér kétség!

Móricz Dental, az Ön közelében

A Móricz Dental budapesti fogászat Buda szívében helyezkedik el, így Ön bármikor könnyen elérhet minket

A rendelőnk egy közlekedési csomópont közepén helyezkedik el, így tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthető:

  • Metró: M4
  • Autóbusz: 7; 27; 33; 240; 114, 214, 213
  • Villamos: 6; 17; 19; 41; 47; 47B; 48; 49; 56; 56A; 61

A fogászati centrumunk közelében – 5 percre gyalogosan – az Allee bevásárlóközpont alatti mélygarázsban lehetőség nyílik akár több órás parkolásra. (Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8–10.)

Az ÉV fogászata 

Hogyan szolgáljuk ki pácienseinket?

Termesztésen méltó módon ahhoz a megtisztelő címhez, amit a pácienseinktől kaptunk, „Az Év Fogászati Rendelője”:

  • a legnagyobb tisztelettel, hiszen pácienseink jelentik számunkra a folyamatosan fejlődő működés alapját, ami létfontosságú egy budai fogászat életében
  • kellő odafigyeléssel, hiszen egy időben legalább három ügyfélszolgálati munkatársunk áll az Önök rendelkezésére
  • a rendelő recepcióján és telefonon komoly szakmai kompetenciával, hiszen 17 nemzetközi gyakorlattal rendelkező orvosunk a fogászat teljes spektrumát lefedi a töméstől a legkomolyabb szájsebészeti beavatkozásokig
  • értékarányos árakkal, melyek tökéletes összhangban vannak az orvos-szakmai munka minőségével és a kezelésre szánt idővel (Az árak kialakításánál nem játszott szerepet az a tény, hogy a Móricz Dental egy budai fogászat.).

Mit tegyen akkor, ha szeretne Ön is egy megbízható budai fogászat páciense lenni?

A személyes tapasztalatnál nincs értékesebb az Ön számára. Éppen ezért javasoljuk azt, hogy látogasson el a Móricz Dentalba egy konzultációra és szerezzen első kézből értékes információt arról, hogy mit jelent a „budai fogászat életérzés”.

Konzultációs időpontot a + 36 1 36 11 222-es telefonszámon tud kérni vagy egyszerűen online.

Várjuk Önt szeretettel.

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
CS. BARBARA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták