Protetikus munkalehetőség a Móricz Dentalban

Protetikus munkalehetőség a Móricz Dentalban

A Móricz Dental (az Év Fogászati Rendelője 2016) fiatalos és szorgalmas csapatába olyan munkatársat keres, aki szeretne egy összeszokott és barátságos csapatban dolgozni és arra vágyik, hogy fejlődni tudjon a saját szakterületén.

 

Miért érdemes Önnek a Móricz Dentalban dolgoznia?

Kiemelkedően magas jövedelemre tehet szert Nagy számú magyar és külföldi pácienst biztosítunk Egy tudatosan szervezett rendelőben dolgozhat, ahol rend van Tagja lehet egy fiatal és innovatív csapatnak Együtt dolgozhat szájsebészekkel, implantológusokkal, esztétikai specialistákkal, parodontológusokkal, mikroszkópos endodontusokkal, fogszabályozó és gyermekfogász szakorvosokkal Biztosított a hosszú távú szakmai fejlődése Szakmai és kommunikációs oktatásban részesül

Milyen környezetben dolgozhat a Móricz Dentalban?

A rendelő 3D Cone Beam CT-vel és panoráma röntgen berendezéssel van felszerelve A hét kezelőhelyiségben a ma elérhető legkorszerűbb KaVo kezelőegységek működnek A kezelőhelyiségek kialakítása exkluzív ovális designnal rendelkezik A Móricz Dentalban kizárólag magas minőségű fogászati anyagok kerülnek felhasználásra Miden kezelőhelyiség klimatizált és zenei rendszerrel felszerelt A rendelőben 3 fogászati mikroszkóp és lézer berendezés működik Két klimatizált nagy befogadóképességű váró áll a páciensek rendelkezésére Egy időben két vagy három recepciós dolgozik és támogatja a rendelő szervezett működését

Mit várunk el Öntől?

Legalább három év protetikai tapasztalat Angol vagy német nyelv legalább társalgási szintű ismerete Francia nyelvismeret előnyt jelent

 

Ha szeretne jelentkezni a pozícióra, mert egy jobb állást keres magának...

Amennyiben szeretne egy dinamikusan fejlődő rendelőben dolgozni, amelynek a hosszú távú stabilitása biztosított, illetve szeretne magyar és külföldi pácienseket egyaránt kezelni, akkor küldje el fényképes önéletrajzát az hrmoriczdental@gmail.com e-mail címre.

Ha a pozícióval kapcsoltban bármilyen kérdés felmerült Önben, akkor hívja fel
Dr. Gyuricza Péter rendelőtulajdonost a +36 20 9 240 260-as telefonszámon.

Várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel a Móricz Dental csapata

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
CS. BARBARA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták