3D fogászati CT - a pontos fogászati diagnózishoz | Móricz Dental

3D fogászati CT - a pontos fogászati diagnózishoz

A Móricz Detal Fogászaton olyan magas minőségű eljárásokkal várjuk, mint a 3D fogászati CT. Ez a legmodernebb diagnosztikai eszköz, amit a pontos, precíz fogászati diagnózisok felállításához használunk – hiszen ez a sikeres eljárások alapköve! Szeretné kezeltetni fogproblémáját? A 3D fogászati CT segít megtalálni a probléma pontos okát!

3D fogászati CT - a pontos fogászati diagnózishoz

A pontos diagnózis a sikeres fogászati kezelés alapfeltétele – Mire jó a 3D fogászati CT?

Amikor fogászati problémákkal küzd, a legmodernebb és legpontosabb diagnosztikai eszközök alkalmazására van szükség ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani a probléma forrását, és ne csak tüneti kezeléseket alkalmazzunk. A Móricz Dental fogászati rendelőben a legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk a pontos diagnózis és a személyre szabott kezelések tervezéséhez: a digitális 3D fogászati CT-t és panoráma röntgenfelvételt. A korszerű technológiával pontos és részletes képet kapunk fogairól, ami segít az ideális kezelési terv kidolgozásában. A 3D fogászati CT a modern fogászat nélkülözhetetlen eszköze, mely jelentősen hozzájárul az eredményes fogászati kezelésekhez.

Milyen előnyei vannak a 3D fogászati CT-nek?

A 3D fogászati CT számtalan fogászati beavatkozás során hatalmas segítséget nyújt, legyen szó akár implantátum beültetésről, akár komplexebb szájsebészeti beavatkozásokról. Gyakorlatilag azt lehet mondani, hogy a 3D fogászati CT a modern fogászati diagnosztika nélkülözhetetlen eszköze. Ugyanis, lehetővé teszi a precíz diagnózisokat, a személyre szabott kezelések tervezését, miközben a páciensek és a környezet terhelését minimalizálja. A Móricz Dental fogászati rendelőben a legmodernebb technológiát biztosítjuk pácienseink számára, hogy a legjobb diagnosztikát és kezelést kapják. 3D fogászati CT használatával biztos lehet benne, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást kapja.

A legmodernebb 3D fogászati CT berendezést alkalmazzuk

A 3D fogászati CT és panoráma röntgenfelvétel lehetővé teszi a fogászati kezelések pontos tervezését és végrehajtását, miközben a páciens és a környezet terhelését minimalizálja. A Móricz Dental fogászati rendelőben a legmodernebb technológiával, a Cone Beam 3D CT-vel biztosítjuk a pácienseink számára a legjobb diagnosztikát és kezelést. Fogászati klinikánkon folyamatosan próbálunk lépést tartani a fogászati újdonságokkal, fejlődni a korral, annak érdekében, hogy Önöknek, pácienseinknek a legjobb fogásztai szolgáltatásokat nyújthassuk. Klinikánk a Vatech Pax-i 3D digitális panoráma röntgenberendezés beépített Cone Beam CT-vel, ismertebb nevén fogászati CT-vel rendelkezik, ami a zöld technológia területén kiemelkedő újítás. Ez a zöld technológia lehetővé teszi, hogy a legpontosabb diagnózis felállításával a legmegfelelőbb kezelést tudjuk biztosítani Önnek. 

A 3D fogászati CT alkalmazásának előnyei az Ön számára

A 3D fogászati CT technológia használatának számos előnye van, ahogyan ezekről már fentebb is olvashatott. Azonban biztos nemcsak a technikai részletek érdeklik a Móricz Dental Fogászaton alkalmazott 3D fogászati CT-vel kapcsolatban, hanem az is, hogy milyen előnyei származnak Önnek ebből a modern diagnosztikai eszköz használatából:

  1. Először is, a helyszínen készülnek a 3D fogászati CT-vel készült diagnosztikai felvételek, így nem kell időt tölteni a külső röntgenközpontokba történő utazással. A Móricz Dental Fogászat minden szükséges eszközzel, és szakszerű ismeretekkel rendelkezik a fog problémák kezelésével kapcsolatban. Fogászatunk Budapest egyik legforgalmasabb központjában található, nagyon könnyen megközelíthető helyen. Akár munkából hazafelé tartva is felkeresheti rendelőnket, bővített nyitvatartásunknak hála minden hétköznap 20.00 óráig nyitva vagyunk, de ha Önnek kényelmesebb, szombati napon is 9.00-15.00 óráig várjuk. Címünk: 1114 Móricz Zsigmond körtér 3/A. Előzetes bejelentkezés szükséges!
  2. Másodszor, a 3D fogászati CT és panoráma röntgenfelvétel készítését a piaci áraknál jelentősen kedvezőbb áron biztosítjuk. Részletes árlistánkat honlapunkon is megtalálhatja, ide kattintva: fogászati kezeléseink árai.
  3. Harmadszor, a 3D fogászati CT berendezésünk minimális sugárterhelést jelent, mivel a felvétel elkészítéséhez mindössze 5,9 másodperc szükséges. A 3D fogászati CT használatával a páciens terhelése jelentősen csökkenthető, míg a diagnosztikai pontosság növelhető. Kockázat- és fájdalommentes kezelésekkel várjuk a Móricz Dental Fogászaton pácienseinket!

Pontos diagnosztika és személyre szabott kezelési tervek készítése a 3D fogászati CT segítségével

A Móricz Dentalban a 3D fogászati CT használata lehetővé teszi az orvos számára, hogy teljes és pontos képet kapjon a páciens fogazatának állapotáról. A 3D szoftver segítségével a felvételek kiértékelése gyors és pontos, ami lehetővé teszi a személyre szabott kezelési terv kidolgozását. Minden páciesnsünk számára személyre szabott kezelési tervet dolgozunk ki, személyes konzultáció, és a diagnosztika után! A Cone Beam 3D fogászati CT segítségével pontos képet kapunk a csontszerkezetről, ami elengedhetetlen az implantátum pontos tervezéshez, valamint a fogágybetegségek kezeléséhez. A Móricz Dental Fogászaton nincsen lehetetlen, nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogorvosaink minden fogproblémára tudják a megoldást! Modern eszközeink segítségével pedig valamennyi fogászati probléma teljesen fájdalommentesen végezhető el.

3D fogászati CT környezetbarát technológiával

A Móricz Dental Fogászaton a legmodernebb, "GREEN" technológiájú berendezéseket használjuk, így nemcsak a pácienseink egészségét óvjuk, de hozzájárulunk a környezetvédelemhez is. A 3D fogászati CT és panoráma röntgenfelvétel készítése során keletkező sugárterhelés a lehető legalacsonyabb, így pácienseink és a környezetünk védelme is biztosított. Ezen technológiával a fogászat nemcsak a páciensek, de a környezet számára is kíméletes.

Precíz diagnózisra és pontos kezelési tervre van szüksége?

Ha Ön is a legmodernebb fogászati ellátást keresi, és a legpontosabb diagnosztikai eszközöket szeretné igénybe venni, akkor látogasson el a Móricz Dentalba. Az általunk kínált 3D fogászati CT és panoráma röntgenfelvételek lehetővé teszik számunkra, hogy a legjobb kezelési tervet állítsuk össze az Ön számára.
Fogászati problémája van? Fájnak, érzékenyek fogai, úgy érzi valami nincsen rendben? Ne késlekedjen tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen időpontot a Móricz Dentalba egy személyes konzultációra.  Tapasztalt és elhivatott fogorvosaink készen állnak, hogy szakértelmükkel és a legkorszerűbb technológiával segítsék Önt fogászati problémái megoldásában. Várjuk Önt a Móricz Dentalban, ahol az innovatív 3D fogászati CT segítségével precíz diagnózist készítünk, és a legmagasabb színvonalú, személyre szabott kezelést nyújtjuk. Ne hagyja, hogy a fogászati problémák megnehezítsék az életét, hanem bízza magát a Móricz Dentalra, ahol mosolya és egészsége az elsődleges szempont. Fájdalommentes kezelésekkel várjuk! 
Hívjon minket vagy foglaljon időpontot online, és tegye meg az első lépést a ragyogó mosoly és a kiváló fogászati ellátás felé. Jelentkezzen be online egyszerűen ide kattintva, vagy hívj a +36 1 3611 222-es telefonszámot!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.

Biztonságos fogászati kezelések!

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

Tovább olvasom
Implantátum beültetése I Móricz Dental Fogászat

Implantátum beültetése – amit a hiányzó fogak korszerű pótlásáról tudnia érdemes

Hiányos foga, vagy fogai vannak? Szeretné mielőbb pótolni a legjobb módszerekkel? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban.

Tovább olvasom
Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom

Rólunk mondták