Teljes fogimplantátum I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Teljes fogimplantátum – Megoldás a hiányos fogak pótlására

A teljes fogimplantátum beültetése tökéletes megoldás a hiányos fogak pótlására, ami teljes fogatlanság esetén is hatékony megoldást nyújt. A Móricz Dental Fogászaton készített teljes fogimplantátumoknak számtalan előnyük van, ha csak néhányat kellene kiemelnünk, akkor az a természetesség, és a tartósság lenne!

Teljes fogimplantátum – Megoldás a hiányos fogak pótlására

Milyen esetben lehet az Ön számára ideális megoldás a teljes fogimplantátum?

A Móricz Dental Fogászaton alkalmazott magas minőségű eljárásoknak köszönhetően újra szép és egészséges fogsora lehet. A teljes fogimplantátum eljárásával visszanyerheti hiánytalan fogazatát, csodaszép mosolyát, és egyben önbizalmát is. Jól tudjuk, hogy a hiányos fogak milyen negatív hatással lehetnek az emberek boldogságára, magabiztosságára. Hiányos fogakkal senki sem szeret közösségben megjelenni, nyilvános eseményeken részt venni. Továbbá nemcsak esztétikai problémákat okoznak a hiányos fogak, hanem számos negatív egészségügyi hátránya is lehet ennek az állapotnak. A fogaknak fontos funkciójuk van a rágásban, és így az emésztésben. Egyetlen hiányos fog a többi egészséges fogra is negatívan hat. A teljes fogimplantátum az alábbi esetekben nyújt nagyszerű megoldást:

 • A teljes fogimplantátum használható teljes fogatlanság esetén a hiányzó fogak pótlására.
 • Továbbá a teljes fogimplantátum alkalmas részleges foghiány esetén a hiányzó fogak pótlására.
 • Már egyetlen hiányzó fog esetében is alkalmazható a teljes fogpótlási megoldás.

Milyen előnyei vannak a teljes fogimplantátum beültetésnek az Ön számára?

A Móricz Dental Fogászaton a legjobb minőségű teljes fogimplantátumot fogjuk beültetni Önnek, aminek számos előnye van. Manapság egyre elterjedtebb az implantátumos fogpótlás, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagok kerülnek felhasználásra. Fogászatunkon a legmegbízhatóbb, magas minőségű anyagokat használják gyakorlott szájsebészeink. A Móricz Dental Fogászaton alkalmazott teljes fogimplantátumnak az alábbi előnyei vannak az Ön számára:

 • Tartósság: a teljes fogimplantátum akár évtizedeken át szolgálhatja Önt.
 • Könnyű kezelhetőség: egyszerű tisztítás és kezelés, mint a természetes fogaknál.
 • Természetes érzet: olyan, mintha a saját fogai lennének érzetre, és kinézetre is.
 • Korlátozások nélküli élet: ehet, beszélhet és nevethet korlátozások nélkül.
 • Természetes megjelenés: senki sem fogja észrevenni, hogy implantátumai vannak.
 • Magabiztosság: újra mosolyoghat, visszaszerzi az önbizalmát és a magabiztosságát.

Mennyi ideig tart a teljes fogimplantátum beültetés?

A teljes fogimplantátum beültetése akár teljes fogatlanság esetében is megoldást nyújthat, azonban a kezelés komplex folyamat, aminek az időtartama is hosszabb, mint más, kevésbé összetett kezelésnek. Bár a teljes fogimplantátum beültetése mindössze egy 1-2 órás műtéti folyamat, a gyógyuláshoz szükséges csontosodási idő 3-4 hónap. Valamint azzal is számolni kell, hogy a teljes fogimplantátumra készülő fogpótlás elkészítésének ideje a gyógyulási idő után 1 hetet vesz igénybe. A teljes fogimplantátum beültetésével kapcsolatos folyamatról bővebb tájékoztatást kaphat fogászatunkon, a kezelést megelőző fogászati konzultációnk alkalmával. Jelentkezzen be konzultációra teljes fogimplantátum beültetéséhez online, nagyon egyszerűen!

Milyen anyagokból készül a teljes fogimplantátum?

A teljes fogimplantátum beültetésének folyamata azért is időigényes, mert az implantátum több részből áll, ezek pedig mind-mind más anyagokból készülnek. Még az elején fontos elmondanunk, hogy a Móricz Dental Fogászaton a teljes fogimplantátum kizárólag minőségi anyagok felhasználásával készül, a kezelés során csakis magas minőségi, nem allergizáló anyagokat használunk, amik többszörösen bevizsgáltak.
A teljes fogimplantátum három elemből áll:

 • Mesterséges foggyökérből, amely készülhet titánból, kerámiából vagy cirkonból.
 • Implantációs felépítményből, amely készülhet titánból, kerámiából vagy cirkonból.
 • Implantációs fogpótlásból, amely készülhet fémkerámia vagy cirkon kerámia anyagból.

A teljes fogimplantátum fogászatunkon olyan anyagokból készül, hogy időtálló, strapabíró legyen, ne okozzon allergiás reakciót, és hogy a végeredmény is esztétikus legyen. A teljes fogimplantátum beültetése után olyan lesz, mintha fogai eredetiek lennének, senki sem fogja tudni megmondani, hogy fogpótlással áll szemben.

Hogyan történik a teljes implantátumra ültetés?

A teljes fogimplantátum beültetése egy komplex fogászati folyamat, azonban minden lépésről részletes tájékoztatást fog kapni a személyes implantációs konzultáción a Móricz Dental rendelőjében. A konzultáció után személyre szabottan megtörténik a teljes fogimplantátum beültetésének megtervezése, figyelembe véve, hogy mennyi hiányos foga van páciensünknek. Ezután történik meg a teljes fogimplantátumok műtéti beültetése, majd az ideiglenes fogpótlás készítése a gyógyulási periódusra. Majd a gyógyulási időt követően történik meg a végleges implantációs fogpótlás készítése.

Teljes fogimplantátum beültetésén gondolkodik? Akár a teljes foghiány, vagy a részleges foghiány is megoldható ezzel a hatékony fogászati kezeléssel! Jelentkezzen be implantációs konzultációra a Móricz Dental Fogászatra online, vagy hívja a  +36 1 3611 222-es telefonszámot.
 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.

Biztonságos fogászati kezelések!

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

Tovább olvasom
Implantátum beültetése I Móricz Dental Fogászat

Implantátum beültetése – amit a hiányzó fogak korszerű pótlásáról tudnia érdemes

Hiányos foga, vagy fogai vannak? Szeretné mielőbb pótolni a legjobb módszerekkel? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban.

Tovább olvasom
Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom

Rólunk mondták